iPad-air

Hoe om dvd-films af te spelen op iPad Air

iPad-air

Apple heeft aangekondigd haar nieuwe iPad Air. En deze gids zal u tonen hoe u uw eigen dvd-films te converteren naar uw nieuwe iPad Air.

Duidelijk, iPad Air is de beste 10 inch tablet. Het heeft een goede designelementen en ambachtelijke aanzienlijk dunner en lichter. Meer, 13 uur en 10 notulen, 2,048 x 1,536 IPS paneel aanbieden 264 PPI (pixels per inch), 4:3 beeldverhouding. Het moet een grote tablet in het kijken van films tijdens het rijden zijn.

Dingen die we nodig

  • De aansluitkabel van de iPad Air en DVD drive misschien.
  • Conversie software en iTunes. Handrem en Freemake is goed en gratis video converter. Ik gebruik meestal Video Converter Ultimate, voor de meer krachtige functies en gemak. (Ook kan HD-video's converteren en downloaden van YouTube video's, dat is mijn favoriet.)

Hoe om dvd-films te converteren naar iPad Air

iPad Air ondersteunt MP4, IOC, en sommige AVI. En de beste keuze is H.264MPEG-4. Het kan 1080p video goed spelen.

Stap 1: Voer de converter en DVD-bestanden importeren

er zijn 3 manieren om dvd's importeren naar het programma. Lees vanaf DVD drive, DVD mappen en ISO / IFO bestanden. En u kunt slepen & drop ze met gemak.

DVD converteren naar lucht ipad

Step2: Kies video-output formaat

De Video Converter Ultimate is geoptimaliseerd voor de iPad Air. U kunt eenvoudig kiezen het uitvoerprofiel door select "Output Format > Apparaat > Appel > iPad Air "aan de rechterkant van het programma.

Het zal uw DVD te converteren naar MP4-formaat met H.264 video codec en AAC audio codec.

RIP dvd naar ipad air

Stap 3: Start conversie

Klik op de knop "Convert" aan de onderkant rechts, de conversie vooruitgang zal beginnen. U kunt de geconverteerde bestanden te krijgen door te klikken op "Open Folder" knop direct.

DVD converteren naar lucht ipad

Stap 4: Sluit iPad Air naar iTunes en synchroniseren

Sluit uw iPad Air aan de computer ,en iTunes gebruiken om de films over te dragen aan het. En als je wilt wat YouTube of andere online video sites 'in iPad Air zetten, volg deze gids.

Share knop