Blu-ray naar de xbox360

Hoe kan ik Blu-ray-films af te spelen op de Xbox 360

De Xbox is niet alleen een goede game console, maar ook een grote mediaspeler. Want het heeft een dvd-station, elke Xbox 360 kan dvd-films af te spelen direct uit de doos, zonder speciale software of hardware nodig.

Doet Xbox 360 Speel Blu-ray?

Met de stijgende populariteit van Blu-ray, kunt u een grote verzameling van Blu-ray Discs kunt u en wilt u uw Xbox-console gebruiken om het te spelen. Echter, je vond het onmogelijk, omdat zij niet over een ingebouwde Blu-ray-drive. Dus, is er geen manieren om Blu-ray-films af te spelen op de Xbox 360(Tussen haakjes, de nieuwste Xbox Men heeft een Blu-ray drive). Ja, er is. We kunnen de Blu-ray disc te zetten naar de harde schijf, speel het dan op de Xbox. En dit artikel zal u tonen de weg naar Blu-ray-films te converteren en af ​​te spelen met Xbox 360.

Voordat we beginnen, we nodig hebben

  • Natuurlijk Xbox 360 en een Blu-ray drive.
  • We moeten weten dat de Xbox 360 ondersteuning 720p en 1080p resolutie in AVI, MP4, IOC, WMV, etc.. videoformaten.
  • We hebben een Blu-ray Ripper software om de Blu-ray-films te converteren naar de Xbox 360 compatibele video-indelingen. Blu-ray Rippers op de markt zijn allemaal shareware, maar je kunt proberen MakeMKV, die kan laten u Blu-ray discs rippen naar MKV(MKV wordt ook niet ondersteund door Xbox 360) gratis zo langs als 30 dagen. Dan moet je betalen.

Hoe rip Blu-ray-films voor de Xbox 360

Stap 1:Importeer de Blu-ray-films

Steek de Blu-ray film schijf in het station, download en installeer de software hierboven. Start de software en klik op "Load Disc" knop in de linkerbovenhoek. U kunt last BD-disc en BD map te kiezen, zelfs IFO bestanden. Importeer vervolgens de Blu-ray-films die u het programma wilt. U krijgt een interface te zien zoals deze hieronder. (Klik om het beeld te vergroten)

convert blu ray movies to xbox 360

Stap 2: Selecteer uitvoerprofiel voor Xbox 360

Klik op "Profiel" frame en kies een formaat voor de Xbox 360 in de volgende drop-down-lijst. Hier kiezen we "Xbox 360 H.264 HD-video (*.mp4)". Dit profiel is geoptimaliseerd voor de Xbox 360 al. De standaard resolutie is 1280 x 720, u kunt het gemakkelijk veranderen 1920 x 1080 door op de "Instellingen" knop aan de rechterkant van "profiel". Andere video-parameters kunnen ook worden bewerkt. Bij voorbeeld, video codec, audio codec, bitsnelheid, beeldverhouding, 3d instellingen, etc..

Xbox-profiel

Stap 3: Start het rippen van Blu-ray-films naar Xbox 360

Met alle instellingen naar beneden, klik op de grootste "Convert" knop om het proces van het rippen van Blu-ray-films naar MP4-formaat te starten. Wanneer de conversie is voltooid, zet de video's naar de Xbox 360 en speel het. Nu genieten.


Share knop