DVD kijken op de nexus 7

Hoe om AVI-bestanden afspelen op Nexus 7

Veel mensen hebben de moeite ontmoeting met het spelen van een aantal avi bestanden op de gebruikelijke. Ze hebben MXplayer of BSplayer geïnstalleerd, maar nog steeds een probleem, aangezien een aantal van hen zal niet spelen.

Misschien is de oude avi-bestanden worden niet goed ondersteund door de spelers of iets anderen. De universele methode is om AVI-formaat te converteren naar Nexus 7 native video-indelingen, net als MP4. En, kunt u de video te verkleinen en aan te passen video parameters, zoals bit rate etc. de Nexus passen 7 beter, Ik denk dat je een mooie weergave met het hebben.

Avi omzetten video's voor nexus 7 is niet ingewikkeld. Een Video Converter ( Video Converter voor Mac ) kan het goed doen. Deze grote app biedt ons een geoptimaliseerde preset voor Nenus 7. Je hoeft geen andere instellingen handmatig te doen en selecteert gewoon het juiste profiel met een klik.

Download eerst de proefversie van Video Converter ( Windows of Mac )

Volg dan de onderstaande stappen:

Stap 1: Start het programma en voeg AVI bestanden naar de converter

Na het installeren van de video-omzetter, u in de standaard interface zal voeren. Dan, druk op de "Add Files" knop op de linker om videobestanden toe te voegen, of u kunt rechtstreeks slepen en neerzetten van de AVI-bestanden.

Converteren van avi voor nexus 7

Stap 2: Selecteer de geoptimaliseerde preset voor Nexus 7

Rechts van de software. Klik op het tabblad "Device", en kies "Ohters" > "Nexus 7". De software vooraf ingestelde geoptimaliseerd voor Nexus 7, direct kiezen voor het zonder enige andere handmatige instellingen.

Band 7 video-indelingd

Stap 3: Start AVI naar Nexus 7

Na het kiezen van de output formaat, Klik op "Convert" knop om de conversie te starten. In een paar minuten, je een briefje al deze taken zijn voltooid ontvangen.

Convert avi naar nexus 7

Stap 4: Transfer geconverteerde video bestanden naar Nexus 7

U kunt deze output bestanden snel te vinden door "Open Folder". Vervolgens sluit u uw Nexus 7 naar de computer via de kabel en sleep de geconverteerde bestanden in. Goed, genieten van de prachtige video-inhoud nu.

Share knop