iPhone-gewoon-charge

FAQ: Mijn iPhone zal niet laden

iPhone-gewoon-chargeWat moet u doen als u vindt dat u de iPhone zal niet opladen? Misschien denk je dat de batterij is gebroken, en u moet een nieuwe. Maar in feite, Er zijn enkele dingen die kon worden bemoeien met de mogelijkheid om uw iPhone opladen. U kunt proberen deze dingen voordat u de batterij vervangen.

1. Check USB-poort

Als uw iPhone niet kan een vergoeding krijgen wanneer u met behulp van een USB-poort. Het eerste ding dat je moet proberen is sluit je iPhone aan op een andere USB-poort of een andere computer. Als de computer herkent en kosten van uw telefoon, daarmee zou de vorige USB-poort is gebroken.

2. Controleer de USB-kabel

U wilt uw USB-kabel controleren. De USB-kabel wordt gebruikt om verbinding te maken met uw iPhone en de computer of de lader van de muur. Als het was gebroken, Vervolgens kunt natuurlijk u niet opladen. Hier kunt u ter vervanging van methode om te controleren (wijzigen van een andere USB-kabel). Als u dat het probleem merkt is de USB-kabel, Ga naar een nieuwe kopen.

3. De lader van de muur van de controle

Hoewel de lader van de muur zelden misgaat, We moeten deze mogelijkheid in overweging nemen. U kunt nog steeds de methode vervangen te hebben een test. Lenen van een andere Volkspartij lader of gewoon uw iPhone opladen door uw computer. Daarom kunnen we controleren of de lader van de muur is gebroken.

4. Controleer de spanning

Telefoon opladen vereist een bepaalde spanning. Misschien bent je gewend aan het gebruik van een apparaat als toetsenbord om uw telefoon te laden, maar soms het kan niet zorgen voor voldoende spanning. Dan kon uw telefoon niet krijgen een vergoeding. Dus zorg ervoor dat u niet uw iPhone aan een toetsenbord maar op uw computer zijn inpluggen.

5. Begin iPhone opnieuw

Opnieuw opstarten is de meest voorkomende manier weinig problemen op te lossen. Je zou verbaasd zijn efficiëntie. Ondertussen, het kan niet alle problemen oplossen. Maar wanneer u dat uw telefoon kan niet laden, Waarom niet het programma opnieuw en opnieuw de stekker in de macht. Dat geeft u een verrassing.

6. Gebruik iPhone Recovery Mode

Soms het oplossen van complexere problemen op uw iPhone vereist verdergaande stappen. Opnieuw opstarten kan niet dit hand. Vervolgens kunt u de telefoon in recovery mode om te herstellen van de vorm een back-up of naar de fabrieksinstellingen (al uw gegevens zal verwijderen). Dit zou een goede manier.

7. Uw batterij is dood

Als geen van de bovenstaande dingen werkt, Helaas, je batterij is dood en moet worden vervangen. Apple biedt een batterijservice voor $79, Plus $6.95 verzending. Als uw iPhone is gedekt door de beperkte garantie van Apple van één jaar, AppleCare +, of AppleCare Protection Plan, kunt u deze kostenloos vervangen.

Share knop