iPhone-gewoon-charge

VEEL GESTELDE VRAGEN: Mijn iPhone laadt niet op

iPhone-gewoon-chargeWat doe je als je merkt dat je iPhone niet in rekening zal brengen? Misschien denk je dat de accu kapot is, en je een nieuwe nodig. Maar in feite, zijn er enkele dingen die konden worden interfereren met de mogelijkheid om uw iPhone batterij op te laden. U kunt proberen deze dingen voordat u de batterij moet vervangen.

1. Controleer USB-poort

Als uw iPhone een lading niet kan krijgen als je met behulp van een USB-poort. Het eerste wat je moet proberen is om aan te sluiten in uw iPhone op een andere USB-poort of een andere computer. Als dan herkent de computer en laadt je telefoon, dat zou: de vorige USB-poort is gebroken.

2. Controleer USB-kabel

U moet uw USB-kabel controleren. De USB-kabel wordt gebruikt om je iPhone en computer of lader aan te sluiten. Wanneer het was gebroken, dan kun je natuurlijk niet op te laden. Hier kunt u gebruik maken vervangen methode om te controleren (andere USB-kabel te veranderen). Als u vindt dat het probleem is de USB-kabel, ga je gewoon naar een nieuwe kopen.

3. Controleer Wall Charger

Hoewel de lader gaat zelden mis, we nodig hebben om deze mogelijkheid in overweging te nemen. U kunt nog steeds gebruik maken van de vervangen Methode voor een test. Lenen van een ander volk oplader of gewoon opladen van uw iPhone door uw computer. Daarom kunnen we controleren of de lader is gebroken.

4. Controleer de spanning

Telefoon opladen vereist een zekere spanning. Misschien heb je gebruikt om sommige apparaat als toetsenbord om uw telefoon opladen, maar soms kan het niet genoeg spanning verstrekken. Dan is uw telefoon kan een vergoeding niet te krijgen. Dus zorg ervoor dat u niet de stekker van uw iPhone om een ​​toetsenbord, maar op uw computer.

5. Herstart de iPhone

Reboot is de meest voorkomende manier om kleine problemen op te lossen. Je zou verbaasd zijn over de efficiëntie. Ondertussen, het kan niet alle problemen oplossen. Maar als je merkt dat uw telefoon kan niet opladen, waarom het en re-stekker niet opnieuw in de kracht. Dat kan u een verrassing te geven.

6. Gebruik iPhone Recovery Mode

Soms is het oplossen van meer complexe problemen op je iPhone vereist meer uitgebreide stappen. Herstart kan dit niet met de hand. Dan kunt u de telefoon te maken in recovery mode te herstellen vormen een back-up of naar de fabrieksinstellingen (zullen al uw gegevens te verwijderen). Dit zou een goede manier zijn.

7. Uw batterij is dood

Als geen van de dingen die boven zijn werk, helaas, je batterij leeg is en moet worden vervangen. Apple biedt een batterij service voor $79, meer $6.95 verschepen. Als uw iPhone wordt gedekt door Apple's Een jaar beperkte garantie, AppleCare , of AppleCare Protection Plan, u kunt het gratis vervangen.

Share knop