ontgrendelen-bootloader-op-android

Hoe te ontgrendelen van de Bootloader op Androïde apparaat

Wat is de bootloader

Bootloader is een stukje code waarmee uw Androïde apparaat besturingssysteem opstarten. Het is meestal vergrendeld omdat uw fabrikant wil dat je te houden aan hun versie van het Android besturingssysteem, die is speciaal ontworpen voor uw apparaat. Met de bootloader vergrendeld, u kunt uw deice niet aanpassen (BV. Flash een Custom ROM).

Voorbereiding

Ontgrendelen uw Bootloader

Waarschuwing: Ontsluiten bootloader vernietigt uw garantie. Het veegt ook volledig (formaten) interne geheugen van uw Android telefoon met inbegrip van toepassingen, contacten, SMS-berichten, foto's, enzovoort.

1. Inschakelen van de USB-foutopsporing op uw apparaat. (Gids hier)

2. Sluit uw apparaat aan op uw computer via een USB-kabel. Bent u de eerste keer om dit te doen, je krijgt een pop-up om toestemming vragen.

laat usb debugging

3. Open de terminal op uw computer (Druk op Win + R, Typ cmd en druk op Enter), wijzigen van de map Platform-hulpprogramma's in de Android SDK. Meestal, het ziet er als volgt, maar je moet het exacte pad waar u de Android SDK hebt geïnstalleerd op uw computer vinden:
C:/Android SDK/adt-bundle-windows-x86_64-20131030/sdk/platform-tools/

Het mappad wijzigen, u moet zetten "cd" voor het, dus de hele opdracht zou kijken zo:
cd C:/Android SDK/adt-bundle-windows-x86_64-20131030/sdk/platform-tools/

cmd

4. Typ de volgende opdrachtregel om op te starten van het apparaat in de modus van de fastboot gelieve:
ADB reboot bootloader

5. Zodra het apparaat in de fastboot modus is, type volgende opdrachtregel:
fastboot apparaten

6. Nu kunt u het serienummer van uw apparaat. Als u niet kunt uw serienummer zien, en in plaats daarvan zien “<wachten op apparaat>”, Installeer de “Android SDK.

7. Typ na de opdrachtregel en druk op Enter-toets:
fastboot oem ontgrendelen

8. Een disclaimer wordt weergegeven op uw apparaat dat moet worden geaccepteerd. Gebruik de volumetoetsen om de optie te kiezen “Ja”, en druk op de voedingsknop om te bevestigen.

bootloader ontgrendelen

9. Als het apparaat niet automatisch opnieuw opstarten, opnieuw opstarten in het menu.

Gefeliciteerd, je apparaat is nu ontgrendeld.

Als Android een open source OS is en beschikbaar op veel verschillende hardware is, elke fabrikant heeft hun eigen versie van bootloader. Velen van hen voorzien in methoden u kunt gebruiken bij het ontgrendelen van de bootloader op hun website.

Sommige fabrikanten en vervoerders toestaan niet bootloader ontsluiten, maar vaak vindt u een manier rond dat in de XDA Developers forum.

Share knop