ontgrendelen-bootloader-op-android

Hoe te Bootloader Unlock op Android Device

Wat is bootloader

Bootloader is een stukje code dat je Android-toestel het besturingssysteem hoe opstarten vertelt. Het wordt meestal op slot, omdat de fabrikant wil je vasthouden aan hun Android OS-versie, die speciaal is ontworpen voor uw apparaat. Met de vergrendelde bootloader, u kunt uw deice niet aanpassen (bijv. flash een Custom ROM).

Voorbereiding

Ontgrendelen Bootloader

Waarschuwing: Ontsluiten bootloader vervalt de garantie. Het volledig veegt ook (formats) het interne geheugen, inclusief applicaties je Android telefoon, contacten, SMS-berichten, afbeeldingen, enzovoort.

1. Schakel USB debugging op uw apparaat. (Begeleiden hier)

2. Sluit uw apparaat aan op uw computer via een USB-kabel. Als je de eerste keer om dit te doen, krijgt u een pop-up krijgen vragen om toestemming.

laat usb debugging

3. Open de terminal op uw computer (Druk Win R, Typ cmd en druk op Enter), veranderen de map Platform Hulpmiddelen in de Android SDK. Typisch, het ziet er iets als dit, maar je moet het exacte pad waar u de Android SDK geïnstalleerd op uw computer te vinden:
C:/Android SDK / ADT-bundle-windows-x86_64-20131030 / sdk / platform-gereedschappen /

Om het pad te veranderen, je nodig hebt om "cd" in de voorkant van het te zetten, dus de hele opdracht eruit zou zien zo:
CD C:/Android SDK / ADT-bundle-windows-x86_64-20131030 / sdk / platform-gereedschappen /

cmd

4. Dan kunt u typt u de volgende opdrachtregel om het apparaat te starten in fastboot-modus:
adb reboot bootloader

5. Zodra uw apparaat in fastboot modus, typt volgende opdrachtregel:
fastboot apparaten

6. Nu kunt u uw apparaat het serienummer te zien. Als je niet kunt zien uw serienummer, en in plaats daarvan zien “<wachten op het toestel>”, installeert u de “Android SDK.

7. Typ dan volgende opdrachtregel en druk op Enter:
fastboot oem unlock

8. Een disclaimer wordt weergegeven op het apparaat dat moet worden aanvaard. Gebruik de volumetoetsen om de optie te kiezen “Ja”, en druk uit-knop om de selectie te bevestigen.

ontgrendelen van de bootloader

9. Als het apparaat niet automatisch herstarten, reboot uit het menu.

Gefeliciteerd, je apparaat is nu ontgrendeld.

Omdat Android is een open source besturingssysteem en is beschikbaar op vele verschillende hardware, Elke fabrikant heeft zijn eigen versie van de bootloader. Velen van hen bieden methoden om u te helpen de bootloader te ontgrendelen op hun website.

Sommige fabrikanten en vervoerders bootloader unlocking niet toestaan, maar je kunt vaak een manier vinden om dat in de XDA Developers forum.

Share knop