sandisk-memory-card

Hoe om foto's ophalen van geformatteerde geheugenkaart

"Ik weet dat het dom, maar ik per ongeluk formaat van de geheugenkaart voor de Cannon PowerShot S95. Het is de camera van mijn vrouw en ze nam enkele foto's van onze kinderen voordat. Is er een manier om de foto's ophalen uit de geformatteerde geheugenkaart?"

Wij zijn altijd hebben geheugenkaart te formatteren nadat foto's uploaden naar de computer, maar soms, we zouden een grote fout die vergeten om de foto's te kopiëren maken. Je denkt misschien: "Oh nee, Ze zijn weg!". Eigenlijk zijn ze nog steeds in uw geheugenkaart gewoon onzichtbaar. De computer was het gebied je de foto's zo weer bruikbaar, dan is dit gebied kan over geschreven worden door nieuwe gegevens.

Gebruik een krachtige en professionele Photo Recovery software zal u helpen om ze terug te krijgen. Wondershare Data Recovery En Wondershare Data Recovery for Mac is een goede optie voor u om foto's te herstellen van de geformatteerde geheugenkaart. Bovendien, Dit programma is in staat om video en audio bestanden te herstellen van de SD-kaart, ook.

U kunt een proefversie van Wondershare Photo Recovery downloaden om nu foto's te herstellen, scan de geheugenkaart en een voorbeeld van de gevonden foto's om na te gaan hoeveel van uw verloren foto's kunnen worden hersteld.

How to Recover Photos from formatted memory card

Stap 1: Connect card reader to your computer and run the software

First connect your memory card reader to you computer (or insert it into the laptop memory card reader), Start het programma, en kies "Lost File Recovery".

memory card recovery

Stap 2: Kies uw geheugenkaart en scan

Het programma zal een lijst van al uw harde schijf en verwisselbare schijf, selecteert u de geheugenkaart (meestal de laatste partitie ) en klik op de knop "Start".

recover data from formatted sd card

Stap 3: Voorbeeld gevonden foto's en krijgen wat je terug wilt

Het programma scant de geheugenkaart en het resultaat laten zien. Alle verloren gegevens, gesorteerd op categorie. Afdrukvoorbeeld bekijken en selecteren wat u wilt herstellen naar uw computer.

recover deleted photos from formatted sd card

Noot: Na het formatteren van de geheugenkaart, alsjeblieft niet iets kopiëren in het. Of het zal de mogelijkheid van het herstellen van verwijderde foto's te verminderen.

Share knop