Word

Hoe om verloren of verwijderde Word-documenten

U moet uw Microsoft Word decuments hebben per ongeluk gewist voordat, of je kleine nichtje deed het voor jou. Het lijkt alsof ze je wegging, maar uw computer heeft waarschijnlijk sporen van ze ergens op uw harde schijf. Met de juiste wijze, juiste tools, je in staat om ze terug te krijgen zijn. Hier is een gids over hoe om verwijderde Word-document te herstellen van de harde schijf.

Twee methoden om verloren of verwijderde Word-document te herstellen

Methode een: Als de Altijd reservekopie maken is geselecteerd, kan er een reservekopie van het bestand. Om de back-up van het bestand vinden, Volg deze stappen:

1. Ga naar de map waarin u het laatst opgeslagen het ontbrekende bestand.
2. Zoeken naar bestanden met de extensie. WBK extensie.
3. Vervolgens voert u het woord en openen.

Methode twee: Gebruik Data Recovery Software is de tweede manier om verloren of verwijderde Word-document te herstellen die is ook aanbevolen. De professionele Word-document herstel is zeer snel in het vinden en herstellen van verloren of verwijderde documenten en gemakkelijk te gebruiken, je hoeft geen speciale technische of data recovery vaardigheden nodig.

Download de trail versie en installeer deze, er windows versie en Mac-versie.

Stappen van Recover verwijderde Word-document

Stap 1: Start de software en selecteer een recovery mode te beginnen

Installeren Wondersahre Data Recovery op uw computer en start het programma, en selecteer "Lost File Recovery"-modus om het herstelproces te starten.

word document herstel

Stap 2: Scan de harde schijf om verloren bestanden te vinden

U kunt een lijst van alle harde schijven op uw computer. Kies de oorspronkelijke locatie waar uw Word-document opgeslagen en klik op de knop "Start" om te beginnen met scannen van de computer voor de verloren bestanden.

Word-document herstellen

Stap 3: Verwijderde word document

De software zal alle gevonden bestanden na het scannen weer, zouden ze worden gesorteerd op categorie. U kunt de inhoud van uw Word-documenten voordat herstel voorvertoning. Dan vinden van de Word-document dat u wilt en klik op de knop "Herstellen".

Recover verwijderde word-documenten

Noot: Heeft de herstelde Word-bestanden op de originele plek niet opnieuw op te slaan. Zoek een andere partitie of externe schijf op te slaan, voor veiligheidsoverweging.

Share knop