herstellen-verloren-sms-android

Hoe te herstellen geschrapte tekstberichten op Android Phone

Als u sommige zeer belangrijke berichten hebt verwijderd bij het leegmaken van uw SMS-box. Je moet snel handelen. Omdat het legen van uw SMS-box niet daadwerkelijk verwijderd de berichten, het verbergt het net van onmiddellijke weergave. Dus heb je nog de kans om hen terug, of ze worden overschreven door iets anders. Hier laten we u hoe te herstellen geschrapte tekstberichten van uw Android telefoon.

Tools voor recover geschrapte tekstberichten

Er zijn veel verschillende PC en Mac-gebaseerde hulpmiddelen kunt gebruiken, en ze doen in principe hetzelfde: uw Androïde telefoon verbinden met uw computer, Scan uw Android's geheugen, vervolgens identificeren en herstellen van de verwijderde berichten. Hier introduceren we een androïde Data Recovery tool: Dr.Fone voor Android.

Andere bereidingen

Na de androïde Data Recovery programma downloaden. We hebben nog iets te doen.

Hoe te herstellen verwijderde tekstberichten van Android

Nu laten we beginnen het herstelproces. U vindt het zeer eenvoudig en makkelijk te bedienen.

Noot: Gelieve Voer geen andere Android-beheersoftware tijdens het gehele herstelproces.

Stap 1: Start Android Data Recovery tool en sluit uw apparaat aan computer.

Uw Android telefoon of tablet verbinden met uw computer via USB. Het programma zal tonen dat het is verbonden met uw apparaat. Een app met de naam MobileGo wordt geïnstalleerd op uw Androïde de verbinding en het herstelproces te garanderen.

telefoon verbinden pc

Stap 2: Selecteer de bestandstypen die u wilt herstellen

Het kan herstellen 8 soorten bestand, Gelieve Vink berichten en klik op volgende. Als u wilt anderen ofwel herstellen, vink dan ze allemaal.

Kies de soorten bestand te herstellen

Stap 3: Selecteer een scanmodus

Als u de verloren gegevens kunt herkennen is verwijderd, u kunt alleen zoeken naar verwijderde bestanden. Of u moet proberen de andere scanmodus.

Noot: Alleen scannen verwijderde bestanden zal minder tijd vergen..

scanmodus

Stap 4: Klaar om te beginnen

De recovery tool zal automatisch root van uw apparaat om de maximale hoeveelheid gegevens herstellen. Na het herstelproces zal uw apparaat terugkeren naar onbewortelde status. Klik op Start.

Stap 5: Scannen van uw Android

Het programma zal beginnen met het analyseren van uw apparaat, en proberen om wortel vergunning. U moet wenden tot uw apparaat en het SuperSU beheerders toestaan.

Stap 6: Bekijken en herstellen van verwijderde inhoud

Dr.Fone voor Android zal een lijst van alle herstelbare inhoud. U kunt bekijken en beslissen wat u wilt herstellen. Vink ze en klik op herstellen. De herstelde gegevens worden opgeslagen als een HTML- of TXT-bestand op uw computer.

Recover-sms-android

Hoe verlies opnieuw nooit uw SMS-berichten

De beste manier om gegevensverlies te voorkomen is back-up. Wij stellen voor een gratis app genaamd SMS Backup & Herstellen.

1. Open de app en tik op Reservekopie.
2. Kies wat u wilt precies een back-up van maken, Tik vervolgens op Lokale back-up alleen. Het bespaart het back-upbestand op uw Android's opslag. Als u wilt uw back-up bestand verzenden naar Google Drive, Dropbox of een e-mailadres, u kunt de andere.

SMS-backup-restore-1
3. Het is heel gemakkelijk om de mailberichten terugzetten vanaf back-up, enkel kraan Herstellen op de homepage, en tik vervolgens op het back-upbestand in de lijst. Als u back-up hebt geüpload, Tik op het menu rechts bovenaan, Tik vervolgens op Laden uit.

SMS-backup-restore-2

Share knop