herstellen-verloren-sms-android

Hoe te geschrapte tekstberichten op Android telefoon herstellen

Als je een aantal zeer belangrijke berichten bij het legen van uw SMS-box hebt verwijderd. Je moet snel handelen. Omdat het legen van uw SMS-box niet daadwerkelijk de berichten te verwijderen, verbergt het gewoon uit directe zicht. Dus heb je nog de kans om ze terug te krijgen, of ze worden overschreven door iets anders. Hier zullen we u laten zien hoe u geschrapte tekstberichten te herstellen van je Android-telefoon.

Tools om geschrapte tekstberichten te herstellen

Er zijn veel verschillende PC en Mac-gebaseerde tools kan u helpen, en ze in principe hetzelfde doen: Sluit uw Android-telefoon aan op uw computer, scant het geheugen van je Android-, dan is de verwijderde berichten te identificeren en te herstellen. Hier introduceren we een Android Data Recovery gereedschap: Dr.Fone voor Android.

Andere preparaten

Na het downloaden van het programma Android Data Recovery. We iets te doen hebben nog steeds.

Hoe te geschrapte tekstberichten van Android Recover

Laten we nu eens beginnen met het herstelproces. U vindt het zeer eenvoudig en gemakkelijk te bedienen.

Noot: Gelieve geen andere Android-management software draaien gedurende het hele herstelproces.

Stap 1: Lanceren Android Data Recovery gereedschap en sluit uw apparaat aan op de computer.

Sluit uw Android-telefoon of tablet op uw computer via USB. Het programma laat zien dat het verbinden met uw apparaat. Een app met de naam MOBILE zal worden geïnstalleerd op je Android om de verbinding en het herstel proces te garanderen.

telefoon verbinden pc

Stap 2: Selecteer de bestandstypen die u wilt herstellen

Het kan herstellen 8 bestandstypen, aankruisen Messaging en klik op Volgende. Als u anderen wilt herstellen, hetzij, vink dan ze allemaal.

Kies de soorten bestand te herstellen

Stap 3: Selecteer een scanmodus

Als u de verloren gegevens kan identificeren wordt verwijderd, u kunt kiezen alleen scannen op verwijderde bestanden. Of je moet de andere scanfunctie proberen.

Noot: Alleen scannen verwijderde bestanden zal minder tijd in beslag nemen.

scanmodus

Stap 4: Klaar voor de start

De recovery tool automatisch uw apparaat roeien om een ​​maximale hoeveelheid gegevens te herstellen. Na het herstelproces van uw toestel keert terug naar de status onbewortelde. Klik op Start.

Stap 5: Scannen van je Android-

Het programma zal beginnen met het analyseren van uw apparaat, en proberen om wortel toestemming krijgen. Je moet wenden tot uw apparaat en laat de SuperSU requrest.

Stap 6: Voorbeeld en verwijderde inhoud herstellen

Dr.Fone voor Android zal een lijst van alle realiseerbare inhoud. U kunt ze bekijken en beslissen wat u wilt herstellen. Kruis ze en klik op Recover. De herstelde gegevens worden opgeslagen als een HTML of TXT-bestand op uw computer.

Recover-sms-android

Hoe om nooit uw tekstberichten kwijt

De beste manier om het verlies van gegevens te voorkomen is back. Wij stellen voor een gratis app genaamd SMS Backup & Herstellen.

1. Open de app en tik Reservekopie.
2. Kiezen wat u precies wilt een back-up van maken, then tap Lokale back-up alleen. Het zal de back-up bestand op te slaan op uw opslag Android. Als u uw back-up bestand naar Google Drive, Dropbox of een e-mailadres, kunt u de andere kiezen.

SMS-backup-restore-1
3. Om de berichten te herstellen van de back-up is zeer eenvoudig, tikt u gewoon op Herstellen op de homepage, en tik op de back-upbestand in de lijst. Als u back-up hebt geupload, tikt u op het menu in de rechterbovenhoek, then tap Belasting van.

SMS-backup-restore-2

Share knop