Recover-verwijderd-photos

Hoe te herstellen verwijderde foto's op uw Androïde apparaat

Als u uw foto's per ongeluk verwijderd of vegen van uw apparaat naar een nieuwe ROM flash. Dan u moet om te lezen van deze stapsgewijze handleiding om te leren hoe om te herstellen van uw verloren foto's op uw Android. Wij zullen u tonen hoe makkelijk het is. U hoeft alleen te snel.

Waarom kunt u foto's terug

Wanneer u de foto's verwijderen, video, muziek of andere inhoud, ze worden niet daadwerkelijk verwijderd. Ze onzichtbaar gewoon. Ze zijn nog steeds op uw Android's opslag. Zo wanneer u vond sommige voornaam portret per ongeluk verwijderd, Gelieve handeling snel zo spoedig mogelijk. Hoe sneller handelt u, Hoe groter de kans u bent aan het herstellen van de verwijderde foto 's.

Noot: Zwenking vandoor verbinding van Wi-Fi en gegevens zou beter zijn.

Hoe te herstellen verwijderde foto's op Android

WAARSCHUWEN: HET HERSTELPROCES VEREIST ROOT-TOEGANG OP UW TELEFOON, DIE ZAL GELDIGE UW GARANTIE.

1. Download en installeer een Android File Recovery tool genaamd Dr.Fone voor Android op uw computer.

2. Sluit uw telefoon aan de computer met USB-kabel. Je moet staat usb debugging op uw telefoon voor dit proces. Een app geroepen Mobilego wordt geïnstalleerd op uw telefoon.

Noot: Gelieve Voer geen andere Android-beheersoftware tijdens het herstelproces.

telefoon verbinden pc

3. Selecteer het type bestand dat u wilt herstellen: contacten, berichten, Oproep Logs, WhatsApp berichten & bijlagen, foto's, audio, Video's en documenten. Klik vervolgens op Volgende.

Kies de soorten bestand te herstellen

4. Kies om te zoeken naar verwijderde bestanden of alle bestanden. Alleen scannen verwijderde bestanden zal minder tijd vergen. Klikken Volgende.

scanmodus

5. Het programma u meedelen dat het zal automatisch root uw telefoon terug naar onbewortelde status na herstel. Klikken Begin.

6. Dr.Fone zal analyseren van uw telefoon en herstart de Becker. En u moet machtigen Superuser wanneer wordt gevraagd op uw telefoon.

7. De recovery tool scant uw telefoon en de lijst, de resultaten. U kunt bekijken en selecteren die u wilt herstellen door het controleren van de dozen voor hen inhoud. Klik vervolgens op Herstellen. Het programma zal u vragen waar de herstelde foto's opslaan op uw computer. Wacht tot het proces voltooien.

Hoe u reservekopieën van foto's op uw Android

U kunt een back-up van uw apparaat foto's en video's aan uw Picasa-bibliotheek door te draaien op de automatische back-up in het menu instellingen. Dit kan onder meer foto's die je met de camera telefoon nemen, foto's te downloaden naar uw apparaat, en foto's die zijn opgeslagen door apps.

Noot: Deze foto's zijn particuliere, tenzij u ervoor kiest om ze te delen.

Stappen voor het inschakelen van automatische back-up

  1. Op uw Android phone, Kraan Google instellingen App.
  2. Kraan Automatische back-up
  3. Overschakelen van de knevel op.

Auto-Backup

Share knop