Recover-verwijderd-photos

Hoe te herstellen verwijderde foto's op je Android-toestel

Als u uw foto's heeft ze per ongeluk gewist of afgeveegd het apparaat naar een nieuwe ROM flash. Dan moet u deze stap-voor-stap handleiding lezen om te leren hoe u uw verloren foto's terug op je Android. Wij zullen u laten zien hoe gemakkelijk het is. U hoeft alleen maar om snel te bewegen.

Waarom u de foto's terug te krijgen

Wanneer u de foto's verwijderen, video, muziek of andere content, ze zijn niet echt verwijderd. Ze gewoon onzichtbaar geworden. Ze zijn nog steeds op uw opslag Android. Dus als je gevonden verwijderde een aantal belangrijke foto's per ongeluk, neem dan snel handelen zo snel mogelijk. Hoe sneller u handelt, hoe meer kans je hebt om de verwijderde foto's te herstellen.

Noot: Schakel Wi-Fi en een dataverbinding zou beter zijn.

Hoe om verwijderde foto's op Android herstellen

WARN: Het herstelproces root toegang nodig op uw telefoon, Die zal Vaid GARANTIE.

1. Download en installeer een Recovery tool Android File riep Dr.Fone voor Android op uw computer.

2. Sluit je telefoon aan op uw computer met een USB-kabel. Je moet schakelen USB debugging op je telefoon voor dit proces. Een app genaamd Mobilego zal op uw telefoon worden geïnstalleerd.

Noot: Gelieve geen andere Android-management software draaien tijdens het herstelproces.

telefoon verbinden pc

3. Selecteer de typen bestanden die u wilt herstellen: Contacten, Berichten, Call Logs, WhatsApp berichten & bijlagen, Foto's, Audio, Video en documenten. Klik vervolgens op Volgende.

Kies de soorten bestand te herstellen

4. Kiezen om te scannen op verwijderde bestanden of alle bestanden. Alleen scan verwijderde bestanden zal minder tijd in beslag nemen. Klikken Volgende.

scanmodus

5. Het programma informeren u dat deze automatisch zal wortel uw telefoon en terug te keren naar de status onbewortelde na herstel. Klikken Begin.

6. Dr.Fone analyseren uw telefoon en start deze. En je moet superuser toestemming wanneer aanwijzingen op uw telefoon.

7. De recovery tool zal uw telefoon te scannen en een lijst van de resultaten. U kunt een voorbeeld en selecteer de inhoud die u wilt herstellen door het controleren van de dozen in de voorkant van hen. Klik vervolgens op Herstellen. Het programma zal u vragen waar de herstelde foto's op uw computer op te slaan. Wacht tot het proces afwerking.

Een back-up foto's op je Android-

U kunt foto's en video's van uw apparaat back-up van uw Google Foto's bibliotheek door te draaien op Automatische back-up in het menu Instellingen. Dit kan onder meer foto's die u met de camera telefoon, foto's downloaden naar uw apparaat, en foto's gered door apps.

Noot: Deze foto's zijn privé, tenzij u ervoor kiest om ze te delen.

Stappen om Automatische back-up op te zetten

  1. Op je Android-telefoon, tap Google Instellingen app.
  2. Kraan Automatische back-up
  3. Schakel de toggle Op.

Auto-Backup

Share knop