iMessage

Hoe te Verwijderde iMessages op de iPhone / iPad / iPod herstellen

Q: Is er een manier om mijn verwijderde iMessages herstellen terug? Ik de iMessage conversatie wist per ongeluk. Ik wil ze terug te krijgen.

Q: iMessages ondertekend me uit mijn account en toen vond ik mijn oude boodschap gegaan, is er een manier waarop ik kan ze terug te krijgen?

iMessage is een instant messenger service ontwikkeld door Apple Inc. voor iOS en OS X Mountain Lion. Het werkt via Wifi en netwerk en geen telefoonkosten. Veel mensen willen het. Maar soms zal het fout gaan, het gesprek geschiedenis zou worden verwijderd en u kunt ze niet vinden. Dus hoe kunnen we de verwijderde iMessages gesprek op de iPhone te herstellen, iPad en iPod Touch.

Dingen die je nodig hebt

Heb iCloud of iTunes Backup

Als u gewoonlijk gebruikt iCloud of iTunes om een ​​back-up van uw apparaat. Nu kunt u de iMessages terug gemakkelijk herstellen vanaf de back-upbestanden. Recover verwijderde gegevens van iCloud is zeer eenvoudig.

Apparaat verloren en hebben een back-up

Als je apparaat is verloren en u hebt een back-up, iCloud of iTunes. U kunt een nieuw apparaat te krijgen en het te herstellen naar de vorige back-up in de iTunes. En je kunt ook halen de iTunes backup bestanden rechtstreeks naar hen te redden op de PC / Mac met een 3rd-party software - Dr.fone.

1. Start de software en kies "Herstellen van iTunes Backup File"-modus. Het programma zal al uw iTunes back-upbestanden in een lijst weer te geven.

Recover verwijderde gegevens van ipad

2. Kies de back-up bestanden en het programma zal starten om het uit te pakken.

Recover verwijderde gegevens van ipad

3. Voorbeeld en de iMessages halen. U kunt de herstelde IMessages om uw apparatuur te zetten.

Recover verwijderde gegevens van ipad

Rechtstreeks scannen telefoon en krijg IMessages terug

Als u geen back-up van je apparaat, u kunt Dr.fone gebruiken om het apparaat rechtstreeks te scannen. Het programma zal de resultaten na een tijdje.

1. Sluit uw apparaat en kies "Herstellen van iOS Device" Mode.
Noot: Het programma zal gebruik maken van enkele functies van iTunes. Dus je moet de nieuwste versie van iTunes voor het eerst installeert.

Recover verwijderde gegevens van ipad

2. Volg de stappen. Klik op de knop "Start". Het programma zou beginnen om uw apparaat te analyseren en het resultaat weer. Als uw apparaat is de iPhone 3GS / 4 of iPod Touch 4, misschien moet je een plugin downloaden voor het.

Recover verwijderde gegevens van ipad

3. Een voorbeeld van de getoonde bestanden. Vind die u wilt verwijderen en selecteer ze te herstellen. Klik op het grootste "herstellen" om het proces te starten. De herstelde records opslaan op computer. (De laatste versie kan de herstelde berichten / IMessages terug naar uw apparaten te importeren. )

Recover verwijderde gegevens van ipad

Share knop