usb-drive-mac-os

Hoe te herstellen verwijderde bestanden van USB Flash Drive op Mac OS X

Een USB flash drive is een handige, draagbare opslag apparaat waarmee u alle soorten bestanden van de ene computer en uploaden deze in een ander of in uw laptop computer. Tegenwoordig, veel mensen zijn met behulp van de USB flash drive als een belangrijk instrument om de gegevens van Mac back, of overdracht van gegevens van verschillende computers gunstig. Echter, uw gegevens is niet zo veilig, het kan vanaf een USB flash drive te wijten aan rijden corrupt worden verwijderd, per ongeluk verwijderen, virusaanval of geformatteerd. En dat kan brengen u een aantal grote problemen! Maar maak je geen zorgen, uw verloren of verwijderde bestanden van USB kunnen worden hersteld met Wondershare Data Recovery for Mac.

Wondershare Data Recovery voor Mac kunt u herstellen van verloren Mac & iPhone gegevens snel, veilig en grondig, niet alleen document, maar ook het, video, audio, E-mail, archief, en meer. Het biedt u 5 herstel modes om uw verloren gegevens op te halen uit Mac, iPhone en andere verwijderbare apparaten. U kunt het gebruiken om de verloren gegevens van de USB flash drive eenvoudig op de Mac te vinden.

Hoe om verloren gegevens vanaf USB Flash Drive op Mac OS X te halen gemakkelijk?

Stap 1, kies het bestand recovery mode
Nadat u deze toepassing gedownload en geïnstalleerd, Sluit uw USB Flash Drive op Mac OS, en klik op "Lost File Recovery"-Modus om uw verloren gegevens te herstellen van deze Flash Drive. Als deze modus niet uw gegevens terug te krijgen, je kunt proberen te gebruiken "Raw Recovery"Modus. En houd in gedachten, hoeft deze toepassing niet installeren op de schijf waarop u uw gegevens kwijt, in het geval dat u het overschrijven.

Stap 2, selecteer uw USB Flash Drive en start het scannen
Kies het aangesloten USB Flash Drive als het doel van schijf lijst, en klik op scan begint het scannen van de gegevens op uw Flash Drive. Als u uw schijf niet kunt vinden op deze schijf lijst, kunt u klikken op "Vernieuwen Schijven"Om een ??te proberen. U kunt “Enable Deep Scan” om bestanden verloren gaan van uw opgemaakte schijf herstellen.

Stap 3, Voorbeeld en gegevens vanaf USB Flash Drive herstellen
Wanneer de scan voltooid, vind uw verloren bestanden door boren mappen aan de linkerkant. U kunt ervoor zorgen welk bestand u wilt herstellen via de hulp van de preview-functie. Deze software stelt u in staat om een ??voorbeeld van de gangbare beeldformaten, documenten en archieven direct. Zodra u de bestanden die u wilt terug te krijgen van uw USB Flash Drive heeft geselecteerd, klik dan op "Herstellen"Knop om ze op te halen en op te slaan op een andere schijf.

En hier zijn alle stappen om verloren gegevens te herstellen vanaf USB Flash Drive op Mac OS X. En de genoemde software is volkomen veilig en schoon, eenvoudig te gebruiken, maak je geen zorgen!

Share knop

  • No matter how you delete your important files, This Data Recovery
    enables you to recover lost photos, video, documents and more other
    files from computer, usb, Smartphone, SD card, camera, etc.. Find it on my Name!