Recover-verwijderd-bestanden-op-android

Hoe te herstellen verwijderde gegevens van uw Android telefoon

U misschien hebt per ongeluk verwijderd de contacten, SMS, foto's, video's of bestanden op uw Android telefoon. Wees niet boos, je moet proberen om de gegevens zo snel mogelijk terugkrijgen. En vergeet niet opslaan of installeren iets voor uw apparaat of draai het af tot u repareren. Omdat de verwijderde gegevens kunnen worden overschreven door de nieuwe inhoud.

Voorbereidingen voor het herstellen van gegevens op Android

Hoe te herstellen verwijderde gegevens op Android

Na het doen van de bovenstaande voorbereidingen, herstellen van uw geschrapte gegevens is een zeer eenvoudig werk. U hoeft alleen een paar kliks.

Stap 1: Sluit uw apparaat

Sluit uw apparaat aan op de computer en start de androïde Data Recovery tool.

Stap 2: Identificeren van uw apparaat

De software zal proberen om verbinding te maken met het apparaat en uw computer. Een app met de naam MobileGo zal automatisch worden geïnstalleerd op uw telefoon te garanderen van de verbinding en herstel processen. En gelieve niet worden gestart elke andere Android beheersoftware tijdens dit proces.

Noot: Als de USB-foutopsporing is uitgeschakeld, het programma zal je leren hoe om te kunnen.

telefoon verbinden pc

Stap 3: Maak je klaar voor het scannen van apparaat

De software is nu gereed om te scannen op uw Androïde apparaat. U ziet een venster als dit. Selecteer de typen gegevens die u wilt herstellen: contacten, SMS, Oproep Logs, WhatsApp berichten & bijlagen, foto's, video, audio, of een andere dossiers. Check ze en klik op Volgende om door te gaan.

Kies de soorten bestand te herstellen

Vervolgens wordt u gevraagd om te kiezen om verwijderde bestanden of alle bestanden te scannen. Duidelijk, alleen scannen die de geschrapte dossiers minder tijd vergen zal..

scanmodus

Om meer gegevens te herstellen, de software zal het apparaat automatisch root en onbewortelde status weer na het herstelproces.

Stap 4: Start Scan

Het programma scant uw Androïde telefoon voor de verwijderde gegevens. Na een paar minuten, het proces moet worden afgewerkt. Alle herstelbare gegevens worden getoond. Selecteer de gegevens die moeten worden hersteld en klik op Herstellen. U kunt een pad op uw computer deze herstelde gegevens opgeslagen als een HTML- of TXT-bestand.

Noot: De software van de terugwinning van de gegevens van de Android niet kan zetten alle herstelbare inhoud terug naar uw telefoon direct.

scannen van uw telefoon

Hoe te nooit uw gegevens verliest opnieuw

Data is onbetaalbaar. Echter, de terugwinning van gegevens is kostbaar. U moet vormen een goede gewoonte om regelmatig een back-up van gegevens.

Er zijn zo veel manieren om back-ups van uw Android. U kunt de foto's rechtstreeks kopiëren, video, audio, en andere documenten op computer. Met behulp van Google Backup Service de contacten te synchroniseren, SMS, kalender, etc.. bij uw Google-account.

Android File Transfer is een zeer nuttige software die kan back-up van uw Androïde gegevens naar uw computer. Het heeft zowel Windows-als Mac-versie. U kunt hieronder downloaden.

Stappen om een back-up Android in één klik
1. Stormloop naar de software en uw telefoon verbinden met uw computer. Klikken Back-up van uw telefoon op de homepage van de software.


2. De software kan back-up van contactpersonen, SMS-berichten, Oproep Logs, apps, audio, video, foto's en kalenders. Vink die u wilt en klikt u op Start Transfer. De back-upbestanden worden opgeslagen standaard bij C:\UsersAdministratorDocumentsWondershareMobileTransBackup. U kunt het opslaan pad in de instellingen.

mobiletrans-backup

Share knop