Recover-verwijderd-bestanden-op-android

Hoe om verwijderde gegevens te herstellen van je Android-telefoon

Kunt u per ongeluk hebt verwijderd van de contacten, SMS, foto's, video's of bestanden op je Android-telefoon. Niet worden verstoord, je moet proberen om zo snel mogelijk de gegevens te herstellen. En vergeet niet opslaan of niets te installeren op uw apparaat of zet het uit, totdat u probeert herstel. Aangezien de verwijderde gegevens waarschijnlijk worden overschreven door nieuwe inhoud.

Voorbereidingen om gegevens op Android herstellen

  • Voordat proberen om de verloren gegevens te herstellen, je zou moeten installeren Android Data Recovery gereedschap. Zal het geheugen van je Android-telefoon te scannen, proberen om uw verwijderde gegevens te vinden en ze te herstellen.
  • Controleer uw Android batterij, zorg ervoor dat het zal niet stilgelegd in het herstelproces.
  • Enable USB debugging op je Android.

Hoe om verwijderde gegevens op Android herstellen

Na het doen van de bovenstaande bereidingen, herstellen van uw verwijderde gegevens is een zeer eenvoudig werk. U hoeft alleen maar een paar muisklikken.

Stap 1: Sluit uw apparaat

Sluit uw apparaat aan op de computer en start het hulpprogramma Android Data Recovery.

Stap 2: Identificeer je toestel

De software zal proberen om uw toestel en uw computer. Een app met de naam MOBILE zal automatisch worden geïnstalleerd op uw telefoon om de verbinding en herstelprocessen garanderen. En alsjeblieft niet elke andere Android-management software tijdens dit proces te beginnen.

Noot: Als de USB-foutopsporing is uitgeschakeld, het programma zal je leren hoe om te kunnen.

telefoon verbinden pc

Stap 3: Maak je klaar om het apparaat te scannen

Nu is de software klaar is om je Android-toestel te scannen. U krijgt een venster zoals deze te zien. Selecteer de typen gegevens die u wilt herstellen: Contacten, SMS, Call Logs, WhatsApp berichten & bijlagen, Foto's, Videos, Audio, of een andere bestanden. Check ze en klik op Volgende to continue.

Kies de soorten bestand te herstellen

Vervolgens wordt u gevraagd te kiezen om verwijderde bestanden of alle bestanden te scannen. Duidelijk, alleen scant de verwijderde bestanden zal minder tijd in beslag nemen.

scanmodus

Om meer gegevens te herstellen, de software zal het apparaat automatisch wortel en terug te sturen naar onbewortelde de status na herstelproces.

Stap 4: Start scan

Het programma zal je Android-telefoon te scannen op de verwijderde gegevens. Na een paar minuten, het proces moet worden beëindigd. Alle herstelbare gegevens worden vermeld. Selecteer de gegevens die moet worden hersteld en klik op Herstellen. U kunt een pad te selecteren op uw computer om deze herstelde gegevens opslaan als een HTML of TXT bestand.

Noot: De Android Data Recovery software kan niet direct elke realiseerbare inhoud terug naar uw telefoon.

scannen van uw telefoon

Hoe om nooit uw gegevens kwijt

Data is onbetaalbaar. Echter, data recovery is kostbaar. Je moet een goede gewoonte om regelmatig een back-up van gegevens.

Er zijn zo veel manieren om een ​​back-up van gegevens van uw Android-. U kunt direct kopiëren van de foto's, video, audio, en andere documenten op de computer. Met behulp van Google Backup Service om de contacten te synchroniseren, SMS, kalender, etc.. aan uw Google-account.

Android File Transfer is een zeer nuttige software die kan back-up van de gegevens van je Android naar uw computer. Het heeft zowel Windows als Mac-versie. Kunt u hieronder downloaden.

Stappen om een ​​back-up Android in één klik
1. Start de software en sluit de telefoon aan op uw computer. Klikken Een back-up van uw telefoon op de software homepage.


2. De software kan een back-up contacten, SMS-berichten, oproeplogboeken, apps, audio, video, foto's en kalenders. Aankruisen die u wilt en klik op Start Transfer. De back-up bestanden worden standaard opgeslagen in C:\Users Administrator Documents Wondershare MobileTrans Backup. U kunt het opslaan pad in de instellingen te wijzigen.

mobiletrans-backup

Share knop