WMV-aan-mac

Hoe om WMV Video's afspelen op Mac OS X

Naar te kijken. WMV-video's op een Mac zou een verontrustende ding met zoveel video's op het internet zijn in. Wmv-formaat. Als de standaard video-formaat op Windows-computer, wmv video wordt niet ondersteund door Mac. Door het omzetten van WMV-video's aan. Mp4 of. Mov, kunnen we wmv spelen op de Mac, beheren in iTunes, bewerken in iMovie, etc..

Kan WMV-video's niet af te spelen op de Mac

WMV is een van de meest voorkomende online video-formaat. Vele segmenten van videogegevens zijn WMV-formaat. Windows Media Player is nu een beëindigde en niet-ondersteunde product voor Macintosh. Dus moeten we een andere manier om WMV-video's af te spelen via quicktime vinden.

2 Manieren om WMV-video's afspelen op de Mac

Methode 1: Windows Media-onderdelen voor QuickTime

Met Windows Media-onderdelen voor QuickTime van Flip4Mac, U kunt Windows Media bestanden afspelen (.wma en. wmv) direct in QuickTime Player en bekijken Windows Media-inhoud op het internet via een webbrowser.

Het is geoptimaliseerd voor Power Mac G4 en G5 en Intel computers en ondersteunt het afspelen van high-definition Windows Media-videobestanden.

Door direct de aankoop van een upgrade van Flip4Mac, U kunt Windows Media-bestanden importeren voor het bewerken en creëren van Windows Media-bestanden voor distributie. Voor meer informatie over deze geavanceerde functies leren.

Download de gratis versie

Methode 2: Zetten de WMV naar MP4/MOV voor het afspelen op de Mac

Omdat de Mac's ingebouwde videospeler QuickTime ondersteunt mp4 en mov zeer goed, dus we kunnen gewoon wmv video te converteren naar mp4 of mov formaat, vervolgens de geconverteerde video met QuickTime af te spelen.

Video Converter Ultimate for Mac is een goede keuze met zijn uitstekende prestaties in WMV conversie: super snelle conversie snelheid, loss-less videokwaliteit en gemakkelijke interface etc te gebruiken. Het ondersteunt alle video conversie op de Mac, inbegrip van WMV naar MOV, MP4, iTunes, iMovie, etc..

Hoe te converteren naar WMV MP4/MOV op Mac

Stap 1: Start de Video Converter en drag en drop je video's naar de app

Slepen & vallen video-of audio-bestanden naar het programma. Of ga naar “Bestand” menu, kiezen “Voeg Video / Audio-bestanden” om de bestanden die u wilt toevoegen lokaliseren.

Step2: Stel de output formaat

Er zijn een aantal geoptimaliseerde voorinstellingen voorzien voor iPhone, iPad, iPod, iMovie en meer, kies een van de Apple-apparaten als de output formaat, de output bestanden kunnen automatisch worden toegevoegd aan iTunes na de video conversie.

Step3: Klik op de Convert knop om de WMV Mac conversie te starten

Klik op het “Converteren” knop om de video conversie te starten en dan kun je gewoon een kopje koffie. De Video Converter kan omgaan met de rest voor u.

Tips: U kunt ook “Na conversie, stilgelegd mijn computer”, dan is de app kon stilgelegd Mac automatisch wanneer de conversie is voltooid.

Share knop