FLV converteren naar mp4

Hoe te converteren naar MP4 FLV/F4V gratis op Win / Mac

FLV en F4V zijn twee verschillende video-formaten, die bekend werden als Flash Video. Ze worden meestal gebruikt als een container video via internet leveren. De video's die je online bekeken worden meestal in FLV-of F4V-formaat. Bij sommige freeware, kunt u eenvoudig die online video's te downloaden naar de computer.

Echter, FLV-formaat wordt niet ondersteund door vele smartphone en tablets, zoals de iPhone, iPod, iPad, HTC-telefoons etc. Dus moeten we een oplossing FLV converteren naar MP4, MP4 is een compatibel voor bijna alle draagbare apparaat.

We laten u zien 2 manieren om te zetten FLV/F4V naar MP4 voor gratis

Methode 1: Hoe kan ik FLV converteren naar MP4 met Handbrake

Handbrake is een bekende open source video transcoder, het ondersteunen vrijwel alle videoformaten input en output in MP4 en MKV. En het kan draaien op meerdere platformen (Windows, Mac en Linux). Volg nu de stappen.

1. Download Handbrake vorm hier en installeer het.
2. Start het programma en klik op "Bron" > "Bestand openen", kies het FLV-bestand dat u wilt converteren.
3. Klik op "Bladeren"Naar een bestemming pad op uw computer te kiezen.
4. Selecteer "MP4'In de Output Settings. Rechts van het programma, kunt u een presets voor apparaat of universele selecteren.
5. Klik op "Begin"Aan de top, wachten op de voltooiing van het conversieproces.

Handrem

Methode 2: Hoe kan ik FLV converteren naar MP4 met behulp van VLC Media Player

VLC is een gratis en open source project. Het is een cross-platform (Windows, Mac en Linux) multimedia speler en het kader dat de meeste multimedia bestanden speelt evenals DVD, Audio CD, VCD, en diverse video's.

En het is ook een eenvoudige video-omzetter, het zal ons helpen om de FLV-bestanden transcoderen.
1. Klikken hier VLC Media Player te downloaden.
2. Klik op het Media menu bovenaan VLC, kiezen Converteren / Sava.
3. Kies een bestand door te klikken op de "Toevoegen ..."Knop in het tabblad Bestand en klik op" Convert / Save "knop aan de onderkant.
4. Klik op het drop-down menu en kies de Video - H.264 + MP3 (MP4) profiel van de lijst. Klik vervolgens op "Bladeren"Knop, Navigeer naar de plaats waar de MP4-bestand moet worden opgeslagen.
5. klik op de "Begin"Knop en wacht tot de conversie klaar.

Convert-flv-vlc

Alternatief

Video Converter Ultimate - Een shareware ontworpen om DVD en video te converteren, video naar dvd te branden en downloaden van online video's, draadloze overdracht van video's naar draagbare apparaten.

Share knop