htc-one

Hoe om dvd-films te genieten met HTC One vrij

Deze gids zal je leren hoe je converteren naar DVD-schijf naar HTC One met de eenvoudigste methode stap voor stap. Als u wilt dvd-film te genieten met uw HTC One, deze gids is wat je zoekt.

Toen je HTC One, u vindt deze Android telefoon is zo krachtig. De HTC One beschikt over een 4,7-inch 1080p Full HD-scherm en wordt aangedreven door de Snapdragon 600, een quad-core chip om u de beste ervaring voor film kijken. U vindt deze slimme telefoon kan een grote mediaspeler als u geniet van uw DVD-of Blu-ray-films met het.

Goed, Zoals we bekend, een Android telefoon kan dvd-schijf niet direct afspelen. Het ondersteunen alleen enkele specifieke video-indelingen op basis van verschillende merken. En HTC Men kan alleen die video formaten te ondersteunen: 3gp, .3g2, .MP4, .WMV (Windows Media Video 9), .Avi.

Dus we kunnen een tool gebruiken om te rippen en converteren van uw favoriete dvd-films naar MP4 of AVI video formaat, en vervolgens worden overgedragen naar HTC een om te genieten. U kunt proberen om dit te gebruiken Video Converter Ultimate, het kan video en DVD omzetten naar video met alle formaten, video te branden op dvd-schijf en download video van online video sites. En hier moeten we het naar DVD converteren naar MP4 voor de HTC One.

Nadat u dit programma gedownload en geïnstalleerd. Voert u dit programma. En hier zijn de belangrijkste stappen in deze handleiding.

Stap 1, importeren dvd-film in deze Video Converter Ultimate
Plaats uw dvd-schijf in uw dvd-drive, en klik op "Load DVD"DVD-film te importeren in dit programma. U kunt ook DVD-map toevoegen, ISO-of IFO bestanden door te klikken “Load DVD” knop. of, je kunt gewoon slepen uw dvd-films in dit programma direct.

Stap 2, kiezen voor de video-output formaat
Aan de rechterkant van het programmavenster, zult u de "Output Format" venster drop-down vinden. Klik erop en kies de video-output formaat als "HTC One". Als u de geavanceerde instellingen wilt, kunt u klikken op "Instellingen" om meer parameters, zoals de resolutie aan te passen, frame rate en bit rate etc.

Stap 3, Start convert dvd-film naar HTC One
Eindelijk, klik dan op "Converteren"Knop, en hebben een rust. Nadat de omzetting is voltooid, kunt u uw HTC aansluiten Een met de computer en breng uw geconverteerde films naar je Android telefoon. Als u Blu-ray-films te genieten met het, Ik denk dat dit Blu-ray Ripper kan u helpen. Nu, u kunt genieten van uw dvd-films met HTC One overal!

Share knop