Samsung_Galaxy_S4

Gemakkelijkste manier om te genieten van de DVD-film met Samsung Galaxy S4

Wanneer je een Samsung Galaxy S4, Ik denk dat je moet laten inspireren door de 5.0-inch 1080P touchscreen & 2600mAh batterij. Met de 13 MP camera achter en de ingebouwde 16G/32G opslag, Samsung Galaxy S4 is een krachtige media center. U kunt het gebruiken om te schieten verschillende foto's & video, genieten van elke Blu-ray/DVD films overal. Als u wilt uw favoriete dvd-film in Galaxy S4 zetten, Ik denk dat je zo teleurgesteld te zijn. Omdat het DVD-schijf of mappen niet rechtstreeks kan afspelen.

Maar nu, hoeft u zich geen zorgen over te maken. Deze gids gaat om uw probleem op te lossen. Wat we moeten doen is gewoon DVD converteren naar de video voor Galaxy S4 met Wondershare Video Converter Ultimate. Voor de volledige gids start, laten we wat voorbereidingen.

1. Galaxy S4 ondersteund videoformaat: MP4/DivX/XviD/WMV/H.264/H.263
2. DVD-film: uw favoriete dvd-film, ongeacht DVD, DVD-map of DVD ISO image bestand
3. Video Converter Ultimate: Een krachtige video converter geïntegreerd met alle conversie functies, zoals video & DVD conversie, videobewerking, brandend, en web video download etc.

Download Video Converter Ultimate en installeer het

Hoe DVD-film te converteren naar Galaxy S4 met 3 stappen?

Stap 1, DVD-bron importeren in dit programma
Plaats de dvd-schijf in de computer, en start Video Converter Ultimate. Klik op het “Load DVD” knop om te beginnen met het uploaden van bestanden. U kunt ook thuis DVD om te zetten zonder de schijf, met behulp van ISO-bestanden, of DVD-map.

Stap 2, Videoformaat selecteren als uitvoerindeling
Klik Output Format en selecteer de gewenste indeling in de lijst drop-down. Klik en kies Galaxy S4 als output video formaat.

Stap 3, Rip dvd-film naar Galaxy S4
De laatste stap is gewoon klikken op "Convert" knop om dvd-films te converteren naar MP4 video-formaat. Nu, je kunt rusten en wachten tot de conversie is voltooid. Nadat de conversie is voltooid, kunt u uw Galaxy S4 verbinden met een computer, en breng de film omgezet in het voor het plezier.

Share knop