download videos from youtube.com

Hoe te downloaden van video's van YouTube, Tivo en Meer

Vele manieren en tools kunnen u helpen om video's downloaden van YouTube, tivo, breken en meer. En Wondershare Video Converter Ultimate maakt het ook mogelijk om dat te doen, het downloaden van online video's van YouTube en andere video-sharing sites.

Het downloaden van video's van YouTube, Tivo en andere video-sharing sites

1. Bezoek YouTube of andere sites het gebruik van Firefox, IE of Chrome. Vind je wilde video's. Klik vervolgens op de “Download” knop op de bovenkant van de video's om te beginnen met downloaden als de download video plugin hebben geïnstalleerd.

download youtube videos

2. Anderzijds, kunt u ook de video te downloaden door kopieer de video URL en klik “URL toevoegen” linksboven, plak de URL in het volgende venster. Klik vervolgens op “OK” te beginnen met het downloaden.

download youtube videos

3. Werkelijk, kun je YouTube-video's downloaden in batch mode. Bezoek youtube.com met uw browser (IE, Firefox of Chrome). Open een afspeellijst of een kanaal met inbegrip van vele video's, vindt u een grijze zien “Alle downloaden” knop op de bovenkant.

download youtube videos

Klik op het “Alle downloaden” knop, het programma zal beginnen om alle URL's van de video's te analyseren en beginnen met het downloaden. Je zal zien dat alle video's zijn in het downloaden lijst.

Share knop