samsung-galaxy-tab-3

Hoe DVD films Transfer naar Galaxy Tab 3 voor Plezier?

Als de Galaxy Note 8.0 was niet jouw kopje thee, misschien nieuwe 7-inch model Samsung zal uw scherm-size sweet spot hit. De Galaxy Tab 3 komt met een dual-core 1,2 GHz processor, 8GB of 16 GB aan opslagruimte (met uitbreiding tot 64 GB), een 3- en 1.3-megapixel camera array en een substantiële 4000 mAh batterij. Dat 7-inch WSVGA (1,024 x 600) TFT-scherm doet vermoeden is het waarschijnlijk een andere media player op de weg zijn. U kunt het gebruiken om alle video's en dvd-films overal en altijd genieten. En hier, Wij tonen u de beste manier om dvd-film over te dragen aan Galaxy Tab 3 voor het bekijken van.

Aanvankelijk, we moeten weten dat de Galaxy Tab 3 kan niet direct ondersteunt DVD-disc, dus moet je DVD omzetten naar de compatibele video-formaat. En dan Galaxy Tab 3 ondersteuning MP4/DivX/Xvid/H.264/H.263/WMV video formaat / codec. Nu, wat we nodig hebben is Wondershare Video Converter Ultimate, een krachtig instrument dat kan omzetten DVD / video, video's branden op dvd-schijf, downloaden van online video's. We kunnen het gebruiken om te rippen dvd-schijf / map / iso naar video voor Galaxy Tab 3.

U kunt downloaden Video Converter Ultimate en installeer het

Stap 1, DVD-bron importeren in dit programma
Plaats een DVD in de DVD-Rom van uw computer, en klik op de Load DVD knop om te beginnen met het importeren van DVD-bron. U kunt ook de DVD om te zetten zonder de schijf, met behulp van ISO-bestanden, of DVD-map door te slepen ze in deze Video Converter Ultimate.

Stap 2, Selecteer de video-output profiel
In de Output Format drop-down menu aan de rechterkant van het programmavenster, Selecteer een gewenste formaat of apparaat om te zetten naar. Zoals we eerder vermeld, Galaxy Tab 3 ondersteuning van MP4 video-formaat, zodat je kunt kiezen MP4-Video als output profiel. Bovendien, je in staat om 2D-video te converteren naar 3D hier door het selecteren van 3D output formaat onder de 3D-video gedeelte zijn.

Stap 3, DVD converteren naar Galaxy Tab 3
En nu, we kunnen beginnen met het rippen van DVD naar MP4 video-formaat door te klikken op Converteren knop. Zodra de conversie voltooid, vind uw afgewerkte bestanden door te klikken op de knop Map openen aan de onderkant van het paneel. Sluit uw Galaxy Tab 3 naar computer via de datakabel, en overdracht van uw geconverteerde video naar Galaxy Tab 3 voor het plezier.

Share knop