DVD kijken op de nexus 5

Hoe om dvd-films converteren naar Nexus 5

Ik heb een aantal dvd's die niet compatibel zijn met mijn nieuwe Google Nexus 5. Ik wil omzetten mijn eigen dvd-films naar compatibel formaat. Wat is de beste DVD Ripper te converteren naar DVD en afspelen op Nexus 5? Elke suggestie?

Google & LG vrijgegeven Nexus 5 op november. 1. Het heeft een grote, 5"Scherm met een uitstekende 1080 x 1920 resolutie, uitgerust met een Snapdragon 800 quad-core Krait CPU en Adreno 330 GPU, waar je zelfs beter dan het was al was het met de Nexus zou maken een zeer geweldige kijkervaring 4 en andere vergelijkbare smartphones. Het is echt een geweldige telefoon.

De beste instellingen voor video-formaat voor Nexus 5 is nog steeds MP4 (H.264 & AAC), momenteel het populairste formaat. En de resolutie? Vind het niet erg, gebruik de standaard resolutie is gewoon OK, voor De maximale resolutie van DVD is 720 x 576.

Stappen om dvd-films rippen voor Nexus 5

Je hebt een programma om u te helpen de dvd's converteren. Een vrije manier is Handbrake. En ik gebruik meestal Wondershare Video Converter Ultimate, krachtig instrument inclusief Video Converter, DVD Ripper en DVD Creator, kan zelfs video's downloaden van YouTube of andere video-sites.

Stap 1: Installeer Video Converter Ultimate en voer het uit

Dubbelklik op setup bestanden naar de software die u zojuist hebt gedownload te installeren. Start het, en je zal een interface als hieronder.

convert dvd to nexus 5

Stap 2: Importeer je dvd-films naar het programma Klikken “Load DVD” linksboven, hier kunt u dvd's importeren van DVD drive rechtstreeks, DVD-map, ISO-bestanden of IFO-bestanden. En u kunt slepen & vallen DVD bestanden rechtstreeks naar programma.

convert dvd to nexus 5

Stap 3: Selecteer video-output formaat voor Nexus 5

Vinden “Output Format” aan de rechterkant van het venster en klik. Kiezen Apparaat > Anderen > Band 4(Gelijk Nexus 5). Het geeft het beste formaat: MP4 (H.264 & AAC).

Noot: U kunt de instellingen van het profiel aanpassen door te klikken instellingen op het bodemrecht. Maar ik raad u aan de standaardinstelling bij het rippen van een dvd te houden, als het profiel specifiek geoptimaliseerd voor het apparaat al.

video format for nexus 5

Stap 4: Selecteer papierbaan en start conversie

Selecteer de papierbaan om de geripte video op te slaan. (U kunt de video-output gemakkelijk vinden door te klikken op Map openen na de conversie klaar). Klik vervolgens op de grootste knop om te beginnen met het omzetten DVD.

Convert avi naar nexus 7

Noot: U kunt eenvoudig samenvoegen sommige video's in een door het controleren Samenvoegen alle video's in een bestand.

P.S. Speel DVD-films op Nexus 5 is heel eenvoudig, rechts? Accutally, met Wondershare Video Converter Ultimate, U kunt ook converteren van HD-video's voor Nexus 5, brandende video's die je gevangen op DVD, en zelfs downloaden online video's van YouTube, Tivo, etc..

Share knop