Download dvd films om de kindle fire hd/hdx

Hoe om dvd-films te converteren naar Kindle Fire HD / HDX

Deze gids zal u tonen hoe om dvd-films te converteren naar Kindle Fire HD / HDX, en wat het beste video-formaat voor het. Zodat u uw eigen DVD-films afspelen op Kindle Fire overal.
Kindle Fire HD / HDX is een Amazon tablet. Amazon heeft de 7-inch Kindle Fire HD bijgewerkt voor 2013, terwijl het 8,9-inch Fire HD eerder dit jaar gelanceerd blijft onaangeroerd.
De Amazon Kindle Fire HDX komt in twee maten: 7-inch en 8.9-inch, het aanbieden van een 1920 x 1200 pixel resolutie display (323PPI) op de 7-inch en 2560 x 1600 (339PPI) op het 8,9-inch. In die resolutie, de 8,9-inch HDX heeft de scherpste scherm rond, terwijl de nieuwe 7-inch HDX overeenkomt met de Nexus 7 (2013) voor pixels.

De Kindle Fire HD (2013) – dat is de nieuwe versie – heeft een 7-inch 1280 x 800 (216PPI) tonen, terwijl de Fire HD 8.9-inch scherm heeft een 1920 x 1200 (254PPI) tonen.

Dingen die we nodig

?De aansluitkabel voor uw Kindle Fire HD.
?Een Windows-of Mac-computer naar video converter software te draaien.
?Conversie software. Hier heb je veel keuzes om dit te doen. Zoals Handbrake of Freemake. En hier maken we gebruik van Wondershare Video Converter Ultimate, die is krachtig en makkelijk te gebruiken.

Stappen om DVD converteren naar Kindle Fire HD / HDX

Natuurlijk, Kindle Fire steunen MP4, 3gp, VP8(.WebM) video formaten en video stream service zoals Netflix. En MP4 (H.264 & AAC) wordt erkend als het beste formaat voor de Kindle Fire HD / HDX.

Stap 1: Lanceer conversie software en import dvd-bestanden te
Plaats uw DVD-film in je dvd-station, en klik “Load DVD” knop op de bovenzijde links om uw DVD-film te importeren in dit programma. En U kunt er ook voor kiezen om dvd-mappen en ISO / IFO DVD-bestanden te laden.
P.S. Slepen & Drop is ook beschikbaar voor het laden van dvd's en video's.

convert dvd to kindle fire hd/hdx

Stap 2: Selecteer output formaat voor uw apparaat
Klik op de "Profiel” drop-down lijst en kies "Apparaat > Anderen > Kindle Fire” als de video-output formaat. U kunt de details van het profiel na koos: MP4-formaat, H.264-videocodec, en AAC audio codec.

kindle fire hd/hdx video format

P.S. Klik op "Instellingen" om de output video en audio kwaliteit aanpassen als je nodig hebt. U kunt de output-parameters wijzigen via de knop instellingen: bitsnelheid, grootte van de video, Frame Rate, etc.. Maar gewoonlijk, Ik stel voor dat je om de standaardinstellingen te gebruiken.

Stap 3: Start om DVD converteren naar Kindle Fire HD
Nadat alle instellingen zijn klaar, klikt u op de grootste “Converteren” knop aan de onderkant rechts. Wanneer de omzetting voltooid, kunt u de video map waar de geconverteerde filmbestand ligt door op "Open Folder" knop te openen.

Stap 4: Sluit uw Kindle Fire naar de PC en kopieer films te

copy-dvd-to-kindle-fire

Zodra het overbrengen voltooid, uitvoeren van een speler app op je Amazon Kindle Fire HD / HDX, en speel je films. Genieten!

Share knop