nexus-10

Hoe kan ik Blu-ray-films converteren naar Nexus 10

Deze gids gaat over hoe te rippen & Zet Blu-ray naar Nexus 10 de eenvoudigste & meest effectieve manier. En de hele gids kan comprimeren tot slechts 3 stappen als je niet zo verslaafd aan de parameters van de video-output. Maar ik zal je laten zien wat geavanceerde instellingen, terwijl de trappen naar.

Vóór de definitieve gids start, we iets duidelijk maken.

 

  1. Band 10: dit spul heeft een 10.1 inch touchscreen met 2560*1600 pixels, 16G of 32G intern geheugen en geen SD-kaartsleuf. Uiteraard Nexus 10 kunnen u de beste ooit film te bekijken. Maar de opslag beperkt, gelieve niet te veel HD-film te zetten in het.
    Band 10 ondersteunt de video-formaat: 1080P MP4/H.264/DivX/WM
  2. Computer: u een computer met Blu-ray driver nodig, Ongeacht de interne of externe een. En hebben ook de gratis opslagruimte die groter zijn dan 20G op uw harde schijf.
  3. Blu-ray film bron: deze gids is nutteloos zonder uw mooie Blu-ray film bron. De map Blu-ray in harde schijf of Blu-ray-schijf, beiden kunnen worden ondersteund door Blu-ray Ripper.
  4. Blu-ray Ripper: een noodzakelijk instrument om te rippen & Zet uw favoriete Blu-ray film naar HD of gangbare video met verschillende formaten, zoals MKV, MP4, AVI etc.

OK, als je alle voorbereidingen, laten we de definitieve gids start.

Stap 1, Import Blu-ray film bron in deze Blu-ray Ripper

Voer het Blu-ray Ripper, Klik op "Laad BD"Knop om uw Blu-ray film bron vinden en importeren in dit programma. BTW, U kunt ook klikken op "Load DVD"Knop om uw DVD-film te importeren. Na het beladen, u kunt uitgang ondertiteling selecteren, audio en de hoek als je schijf voorzien.

Stap 2, Selecteer de video-output profiel

klik op de "Profiel"Drop-down-lijst, en selecteer een profiel als de video-output formaat. Zoals we gezegd dat Nexus 10 ondersteuning MP4/H.264/DivX/WM video tot 1080p. Zodat je kunt kiezen "HD H.264 MPEG-4"In"HD Video"Als video-output formaat. Pas de "Video Quality" en "Audio Kwaliteit" zo hoog voor de betere kwaliteit video-output.

Geavanceerde instellingen: Als u nodig hebt om op maat de video-output-parameters, u kunt klikken "Instellingen" knop naast "Profiel"Drop-down-lijst om geavanceerde instellingen te starten. U kunt de video-codec te passen, grootte van de video, bitsnelheid, beeldverhouding, audio codec, etc..

Stap 3, Scheur & Zet Blu-ray naar Nexus 10

OK, Nu, klik dan op "Converteren"Knop rechtsonder om de conversie start te krijgen. Nadat de conversie is voltooid, je hoeft alleen maar naar de uitgang HD-video te vinden, en sluit uw Nexus 10 met computer, zet de "USB-massaopslag"Modus op uw Nexus 10, zet de video in je Nexus 10. En u kunt genieten van uw favoriete Blu-ray film met Nexus 10 overal.

Verwante gids: Hoe DVD converteren naar Nexus 10

Share knop