Best-video-speler-voor-iphone

Best 5 Video Player App voor iPhone en iPad

Als de ingebouwde videospeler op de iPhone, iPod en iPad standaard ondersteunt alleen een paar videoformaten, zoals M4V, MP4 en MOV, exclusief 1080 HD-video's. Dat is niet genoeg. Er zijn verschillende video-formaten van vandaag. En de meeste van de video's op internet zijn niet compatibel met iOS-apparaten, Zoals WMV, Avi, MKV, FLV, etc.. Mensen moeten derden videospeler apps geïnstalleerd om video's af te spelen in deze formaten.

Concurrerende mediaspelers kan bijna alle video formaten zoals MP4/M4V spelen, IOC, Avi, WMV, RMVB, MKV, M2TS en meer. Dit bericht zal het aantal beste video-speler apps voor iPhone en iPad die kan brengen u de gemakken op het spelen van video-en audiobestanden met uw iOS-apparaten dekken.

Beste Video Player Apps voor iPhone en iPad

1. PlayerXtreme HD

Prijs: Gratis ($3 voor pro)
Ondersteuning formaten: 3gp, ASF, Avi, DivX, dv, dat, FLV, GXF, m2p, m2ts, m2v, M4V, MKV, moov, IOC, MP4, Mpeg, mpeg1, mpeg2, mpeg4, mpg, mpv, mt2s, mts, MXF, ogm, OGV, ps, qt, rm, RMVB, ts, vob, WebM, wm, WMV, etc..

Best-video-speler-voor-iphone

PlayerXtreme HD is een krachtige video-speler die in staat is om bijna elk video formaat af te spelen en het kan HD 1080p video's af te spelen, zonder enig kwaliteitsverlies. Het ondersteunt streaming video & audio bestanden via SMB, UPnP, en WIFI en downloaden van bestanden naar de APP via het lokale netwerk. De app ondersteuning. Srt ondertitels en je kunt de lettergrootte te controleren, spoor, talen (bijna alle talen).

PlayerXtreme HD kan media-aandelen op te sporen. Bij voorbeeld, als je Plex Media Server op elke computer dan PlayerXtreme HD zal zijn UPnP aandeel zien en hebben toegang tot de gehele bibliotheek. Dit maakt het heel gemakkelijk om naar te kijken on the fly, zonder de noodzaak om te wachten op een transfer te voltooien. Navigeren in de app ook werkt wonderwel.

2. Goede speler

Prijs: $2.99
Ondersteuning formaten: 3GA, 3gp, AAC, amr, aap, ASF, asx, Avi, keu, dat, DivX, dv, f4v, FLAC, FLV, gsm, GXF, coach, iso, m1v, m2p, m2t, m2ts, m2v, m3u, M4V, M4r, M4A, IP, MKV, tegen, moov, IOC, MP1, mp2, MP3, MP4, mpa, mpe, Mpeg, mpeg1, mpeg2, mpeg4, mpg, mpv, mt2s, mts, MXF, weten, OGG, ogm, OGV, ps, qt, rammen, rm, RMVB, tp, ts, vob, WebM, wm, WMA, WAV, WMV, wtv, etc..

Best-Video-Player-for-iPhone-good-Player

GoodPlayer is een iOS-mediaspeler die een grote verscheidenheid aan video-formaten kan verwerken, zo goed als PlayerXtreme. Het stelt gebruikers in staat te laden video's op een iPhone zonder ze te converteren naar MP4. Het ondersteunt srt, smi, “idx sub”, mkv ingebed ondertiteling in meerdere talen. Beter dan PlayerXtreme HD, het ondersteunt HTTP, FTP, RTSP, MMS, SMB, MMSH, MMST, RTP, HTTPS, SFTP en UDP streaming afspelen.

Kennisgeving: geen AC-3/DTS/E-AC-3/TrueHD audio-ondersteuning!

3. OPlayer

Prijs: $2.99 (Gratis voor lite-versie)
Ondersteunde formaten: Avi (XVID / DIVX), WMV, RMVB, ASF, H264, MKV, ts, m2ts, MP3, WMA, WAV, OGG, FLAC, etc..

Best-Video-Player-for-iPhone-oplayer

OPlayer is een redelijk goede iOS videospeler app afspelen van SD-video en HD-films soepel zonder het omzetten. Als een van de beste gratis video-spelers wordt gebruikt om video-en audio-bestanden streamen vanaf je computer naar je iOS-apparaten (iPhone, iPod Touch, iPad met iOS 4.3 of hoger) door het gebruik van iTunes met USB Sync, of via HTTP, RTSP, MMS, FTP en SAMBA aandelen. Het heeft vier versies – een gratis lite-versie, de betaalde versie voor de iPhone en een apart en duurder OPlayer HD voor iPad. Tussen haakjes, de gratis versie is inderdaad minder functioneel.

Kennisgeving: geen AC-3 audio-ondersteuning.

4. VLC voor iOS

Prijs: Gratis
Ondersteuning formaten: Alle gangbare videoformaten

Best-Video-Player-for-iPhone-VLC-Player

Samen met de populaire VLC media player voor desktop, VLC voor iOS ook volledig gratis en open source. Het kan al uw films en shows direct te spelen in de meeste formaten zonder conversie en kunnen gebruikers video-bestanden te synchroniseren vanuit Dropbox, iTunes, en ingesloten uploaden webservers (waaronder UPnP-mediaserver). Echter, VLC voor iOS soms crasht onverwacht en toont mindere prestaties in vergelijking met zijn concurrenten.

5. AVPlayer

Prijs: $2.99
Ondersteuning formaten: MP4, IOC, M4V, XviD, Avi, WMV, RMVB, ASF, H264, MKV, etc..

Best-Video-Player-for-iPhone-avplayerhd

AVPlayer is een van de meest populaire video-speler voor iOS dat bijna elke computer video-bestandsformaat zoals AVI kan spelen, XviD, WMV en nog veel meer duidelijk en moeiteloos. Geen omzetten gedoe. Het kan regelmatig video's en hoge kwaliteit videoclips afspelen (in 720P, 1080P) goed en ondersteuning Dolby Digital (AC3), Dolby Digital Plus (EAC3). U zult een geweldige prestatie te krijgen op het bekijken van films. Wat u moet doen is gewoon kopieert u de filmbestanden via USB en gewoon slepen en neerzetten in de AVPlayer Media Explorer, dan genieten ze op je iOS-apparaten. De AVPlayer kunnen ook externe bestanden ondertitel zoals SMI en SRT ondersteunen.

Alternatief

De hierboven genoemde apps zijn allemaal in staat om verschillende video's afspelen zonder conversie. Maar soms kun je het lag en frame krijgen daalde bij het bekijken van een aantal HD-video's (ze hebben meestal een groot bestand). De vlotheid van de weergave is afhankelijk van video decodeert’ bekwaamheid. Dus als je een dergelijke situatie tegenkomt, je moet afslaan video converter tool hulp. Zetten de HD-video naar MP4-formaat en verkleinen de bestandsgrootte zonder kwaliteitsverlies. Vervolgens overbrengen geconverteerde video's naar uw toestel en geniet ervan.

Share knop