iCloudBasics

How to Back Up and Restore Your iPhone, iPad, iPod Touch Using iCloud

U kunt meestal gebruik van iTunes om een ​​back-up de meeste gegevens op onze iPhone, iPad en iPod Touch, Dit kan ook worden gedaan met behulp iCloud. Hier laten we zien hoe een back-up en de inhoud te herstellen op je iPhone, iPad, en iPod Touch met behulp van iCloud.

Wat is iCloud?

iCloud is een cloud storage, waarmee gebruikers data zoals muziek en iOS-toepassingen op te slaan en het werkt ook als een data synchronisatie centrum voor e-mail, contacten, kalenders, bookmarks, notes, herinneringen (to-do lijsten), iWork-documenten, foto's en andere gegevens. U kunt de inhoud van welk apparaat je op.

iCloudBasics

Het staat ook gebruikers draadloos een back-up van hun iOS-apparaten naar iCloud in plaats van handmatig te doen met behulp van iTunes.

Een back-up met behulp van iCloud

Als u iCloud Backup hebt ingeschakeld op uw iOS-apparaten met iOS 5 of hoger, iCloud automatisch back-up van de belangrijkste gegevens. U kunt de schakelaar vinden op je iPhone, iPad, or iPod touch in Instellingen > iCloud > Reservekopie & Opslagruimte, het draait op een dagelijkse basis, zolang uw apparaat via Wi-Fi, afgesloten, en aangesloten op een stroombron.

You can also back up manually whenever your device is connected to the Internet over Wi-Fi by choosing Back Up Now from Instellingen > iCloud > Opslagruimte & Reservekopie.

ios7-icloud_backup

Hoe te herstellen van een back-up

Eerste, kunt u meer leren over wat iCloud back-up.

  1. Follow the initial steps in the iOS Setup Assistant (select your language, en zo voort).
  2. Select Restore from iCloud Backup when the assistant asks you to set up your iPhone (or other iOS device).
  3. Selecteer de back-up die u eerder hebt gemaakt.

Als u al hebt ingesteld voor het apparaat, moet je alle huidige inhoud eerst te wissen. Tik op Instellingen > Algemeen > Reset > Wis alle inhoud en instellingen. Doe dit alleen als u al een back-up, omdat deze stap alle huidige inhoud van uw apparaat verwijderen.

ios7-set_up_your_phone

Noot: Het is beter om uw apparaat aan te sluiten op een stroombron tot het terugzetten is voltooid. And make sure this computer has the nieuwste versie van iTunes.

Learn how to back up your device with iTunes.

Share knop