iphone5s

Hoe Back-Up van uw iPhone, iPad, iPod Touch via iTunes

Regelmatig een back-up is een goede gewoonte. En je kunt een backup van je iPhone te nemen, iPad of iPod touch met behulp van iCloud of iTunes gemakkelijk. Hier zullen we u laten zien hoe u een back-up van uw iPhone, iPad en iPod touch met iTunes.

Eerste, moet je een iTunes hebt, U kunt de nieuwste versie downloaden van de website van Apple(http://www.apple.com/itunes/).

Voordat u een back-up, moet je weten dat iCloud en iTunes kunnen een back-up de meeste gegevens op uw iPhone, iPad, of iPod touch. De back-up informatie omvat gekochte muziek (backup van gekochte muziek is niet in alle landen beschikbaar), TV-programma's (Alleen voor de VS), apps, en boeken; en ook foto's en video, die in de Filmrol; instellingen van het apparaat (zoals Phone Favorieten, Behang, and Mail, Contacten, Kalender accounts); app data; Startscherm en app organisatie; Berichten (iMessage, SMS, en MMS), ringtones, en meer. Media-bestanden worden niet ondersteund, maar kan worden hersteld door te synchroniseren met iTunes.

Elke keer dat je je iOS-apparaat te synchroniseren met iTunes, het zal automaticlly back-up (uitgeschakeld als u iCloud back-up ingeschakeld).

U kunt ook handmatig een backup van je iOS-apparaat via iTunes. Volg deze stappen om handmatig een backup van je iOS-apparaat via iTunes:

  • Sluit uw iOS-apparaat op een computer met de nieuwste versie van iTunes hebt geïnstalleerd
  • Klik op de knop apparaat in de rechterbovenhoek.
  • Klikken “Back Up Now” onderstaande knop “Handmatig een back-up maken en terugzetten“.

back-up-iphone-ipad-ipod
Of

  • U kunt ook op de Bestand menu en selecteer Apparaten > Back Up.

back-up-iphone-ipad-ipod-2
Noot: Als u gebruik maakt van iTunes 10.7 of eerder, Klik met de rechtermuisknop (of Control-klik) het apparaat en kies Back Up.
back-up-bestand-menu
Bron: Appel

Share knop