iphone_iOS7

Een back-up data iPhone voordat u een upgrade naar iOS 7

Misschien bent u nu van plan om uw iPhone te upgraden, iPad, of iPod Touch naar iOS 7, zorg ervoor dat u een back-up van de inhoud op uw apparaat voordat je dat doet. Updaten naar iOS 7 zal de iPhone-instellingen terugzetten naar de fabrieksinstellingen, en ook verwijderen van de contacten, notes, berichten, foto's, liedjes, video, en afspeellijsten, etc.. En deze tutorial zal je vertellen hoe je een back-up iPhone, iPad, of iPod Touch gegevens voordat u de upgrade naar iOS 7.

Methode 1: Een back-up data iPhone via iCloud voordat u de upgrade naar iOS 7
Methode 2: Een back-up data iPhone via iTunes voordat iOS 7 upgrade


Back-up data iPhone met iCloud voor iOS 7 upgrade

Voordat u de upgrade naar iOS 7, kunt u een back-up van uw iPhone gegevens, instellingen en andere content(met uitzondering van nummers en video's) via iCloud als iOS 5 of hoger. Naar aanleiding van de stappen en een back-up van al uw iPhone gegevens via iCloud.

Stap 1: Ga naar Instellingen > iCloud

icloud-instellingen-op-iphone

Stap 2: Schuif het scherm en tik op de "Storage & Back-up "aan de onderkant.

opslag-en-back-up-icloud

Stap 3: Tik vervolgens op "Backup Up Now" aan de onderkant, en wacht een tijdje totdat de back-up om uw iCloud vooruitgang voltooit(Wat iCloud back-up En hoe u gegevens uit iCloud herstellen).

icloud-reservekopie-nu


Een back-up data iPhone via iTunes voordat iOS 7 upgrade

Als u niet wilt iCloud gebruiken of een iCloud-account niet, U kunt ook gebruik maken van iTunes om een ??back-up van uw iPhone, iPad, of iPod Touch gegevens naar de computer. U kunt dit gemakkelijk doen als je gewend bent om uw apparaat te beheren via iTunes.

Noot: Als u wilt "Automatische synchronisatie" van uw iPhone te vermijden, iPad, of iPod met iTunes, gewoon blijven de toetsen Shift en Ctrl ingedrukt terwijl u iTunes opent, die kan voorkomen dat uw iPhone automatisch wordt gesynchroniseerd.

Verbind je iDevice met de computer, en opent iTunes. Zodra uw iPhone verschijnt op de linker iTunes, klik met de rechtermuisknop uw naam iPhone en selecteer "Back Up". Wacht tot de back-up is voorbij(zien hoe je je iPhone te herstellen via iTunes backup).

backup-iPhone-before-IOS-7-via-iTunes

Persoonlijk, Ik hou van iOS 7 en begrijpen niet waarom iemand zou willen om de onvermijdelijke vertraging. Maar ik hou niet van Apple automatisch duwen de update naar nietsvermoedende gebruikers. En, als je upgrade naar iOS 7 zonder enige back-up, misschien zou je deze tutorial: Hoe om verloren iPhone-gegevens te herstellen na de upgrade naar iOS 7.

Share knop