risico's-to-root

Zijn er risico's aan een Android-apparaat Wortel

U kunt veel tutorials zie je vertellen hoe je je telefoon of tablet wortel, maar zelden alle mogelijke risico's te noemen. Dus dit artikel zal een aantal vragen over de risico's van beworteling beantwoorden.

Verwant:

Wat is de wortel?
Wat heb ik te krijgen van wroeten?
Unlock uw bootload
Hoe kunt u uw Android-toestel roeien
Een back-up Android-telefoon

Heeft het de potentie om bakstenen van het apparaat?

Ja, is het mogelijk. Omdat je speelt met je systeembestanden je lopen een risico dicht te metselen uw telefoon (telefoon wordt verleend aan een onbruikbare staat gelijk aan een baksteen). Maar het moet zeer onwaarschijnlijk zijn als u de instructies nauwkeurig te volgen. Weet je, Er zijn tienduizenden Android-gebruikers hebben hun telefoons met succes geworteld. Zelfs als je echt baksteen de telefoon, het kan worden hersteld 99% van de tijd door gewoon te knipperen andere firmware of knippert weer de voorraad firmware.

Zal het vervalt mijn garantie?

Definitief. Maar in de meeste gevallen heb je de mogelijkheid om je telefoon te herstellen naar een toestand die ze nooit zullen weten dat je geworteld uw telefoon. En soms hebben ze niet eens te zien als je geworteld uw telefoon wanneer u het terug.

Zal ik stoppen met het krijgen van updates?

Niet, beworteling zal niet stoppen je krijgt geen updates. Als je wortel en houdt voorraad ROM of flash een voorraad ROM, je zult nog steeds OTA-update krijgen (maar draait een update zal un-root van uw telefoon). En als u een aangepaste ROM flash, je kunt ook een eigen constante updates (zoals CyanogenMod, Pananoid).

Zal de politie opdagen op mijn deur de volgende dag?

Niet, beworteling uw telefoon is niet illegaal. Dus maak je geen zorgen over dit. Behalve, die het weet!

Iets anders moet ik weten over wroeten?

Niet, werkelijk, wroeten is een relatief pijnloze proces met veel van deze “gemakkelijke one touch (een)wortel gereedschappen” en zelfs dan is er een overvloed aan gidsen en hulp van XDA om u te begeleiden en het oplossen van eventuele problemen die u zou kunnen hebben. Maar als je tevreden bent met uw telefoon alleen de manier waarop het is, doe dan niet wortel.

Om te leren hoe wortel, doe wat te lezen over uw apparaat bij de bijbel van Android: XDA-Developers.

Share knop