smartphone-security

Top 10 Smartphone Security Tips

smartphone-security

Je hebt waarschijnlijk gelezen veel over cyber-terroristen en hoe u uw pc te beschermen, maar om wat voor reden, veel mensen niet bang te zijn dat veel over smartphone beveiliging. Misschien omdat het niet alleen als een traditionele harde schijf waarop u opslaan van al uw documenten, beelden, video, etc., maar de huidige hyperactieve smartphone klanten te slaan onvoldoende gedetailleerde informatie online dat is heel gevoelig, wat anderen, zoals cyber-terrorist, zou graag genieten van het nemen terwijl u surfen op het net op plaatselijk cafe.

Gelukkig, smartphone beveiliging is het bereiken van tractie en je zal een aantal stappen die u kunt nemen om te helpen stoppen met uw smartphone in gevaar wordt gebracht vinden. Echt, veel dezelfde maatregelen die u neemt om uw pc te beschermen kan worden gebruikt om uw smartphone te beschermen. Voor degenen die al uw eigen strategieën voor het verwerven van uw smartphone, laat het ons binnen de reacties.

1. Gebruik Toegangscodes Everywhere

Of u nu een Android-telefoon of misschien een Apple iPhone bezitten, bent u in staat om het gebruik van uw apparaat te voorkomen met de toevoeging van een wachtwoord of misschien een lock patroon op Android zijn. Deze eenvoudige beveiligingsmaatregel kan voorkomen dat gevoelige informatie wordt zichtbaar is voor anderen. Dit is vooral belangrijk voor mensen die veel van de applicaties geïnstalleerd op plaatsen waar prive gegevens worden opgeslagen zoals financiële toepassingen (Dan, bankapplicaties, etc.), tijdschrift toepassingen (DayOne), note toepassingen (Evernote), etc.. Op een aantal van deze applicaties zoals Mint en DayOne, u kunt ook een wachtwoord in het bijzonder voor uw toepassing, dat we altijd extra doen in de richting van de toegangscode om het huis scherm te beschermen.

Het huis scherm toegangscode is essentieel, omdat veel van de e-mailtoepassingen (Mail op Apple iPhone en Gmail op Android) hebben geen idee gekomen met een keuze om uw e-mail toegangscode. E-mails kunnen veel persoonlijke gegevens bevatten en ook, omdat veel mensen bezoeken partijen en vervolgens laten hun telefoons op tafels en toonbanken, het is super makkelijk voor iemand om rondneuzen je spullen.

2. Bescherm uw iCloud & Google-account

De 2de factor veel mensen zich niet realiseren is wanneer iemand zou kunnen krijgen om uw iCloud-of Google-account, ze zijn in staat om de toegang tot tal van gegevens die u mogelijk maken en bewerken van uw smartphone. Tijdens deze gelegenheden, het is een essentieel ongemak voor 2-step verificatie in de volgende twee accounts toestaan. Ik heb geschreven over hoe u uw Google-account te beveiligen en hoe te kunnen instellen backup en recovery keuzes voor 2-step verificatie.

Het is vrij absurd, maar uw Apple ID regelt hoofdzakelijk gebruik van elke Apple-service die op dit moment beschikbaar is via iTunes naar iCloud naar The face-tijd tot iMessage, etc., etc.. Als een persoon toegang tot uw Apple ID, ze zijn in staat om uw Apple bestaan ​​ruïneren inclusief het verwijderen van uw Apple iPhone, iPad en Mac op afstand. Het is vrijwel precies hetzelfde probleem met Google. Uw Google-account logt u in feite in alle Google-services van YouTube naar Gmail Google Play naar Google Maps om Google Agenda om Picasa naar Google , etc., etc., etc..

3. Vermijd Jailbreaking of Beworteling Uw Smartphone

Moet je uitzoeken wat je doet en ook je jailbreak of wortel uw telefoon gewoon voor de lol en plezier, dan gezond voor je. Als u wenst om het gedaan te krijgen, omdat je geleerd over het in nieuwsberichten en wensen "vrij" van beperkingen en beperkingen te zijn, dan moet je helemaal vrij van het proces te sturen. Allereerst, het kan verpesten uw telefoon en resulteren in meer verdriet dan geluk. Volgende, zult u de mogelijkheid om uw telefoon te verbeteren met behulp van de nieuwste updates naar de OS niet hebben omdat het een niet-ondersteunde modus zal handhaven.

Ja, bent u in staat om een ​​aantal applicaties te installeren en personaliseer configuraties kon je anders niet doen zijn, maar dat betekent dat je ook het installeren van applicaties die schadelijke software kunnen bevatten. Je hebt dit probleem op Android is dat ze minder beperkt als Apple door wat keurt de applicatie winkel. Werpt het volgende punt.

4. Wees voorzichtig met behulp van de toepassingen die u in

Dit is vooral belangrijk op Android-producten. Google de laatste tijd verwijderd 50,000 toepassingen die werden verdacht te adware en spyware. Er zal geen gebrek aan toepassingen die adware en spyware bevatten, infecties of andere sneaky software om uw computer gegevens te stelen of schade aan uw telefoon. De Apple Application Store biedt ook dit probleem, maar tot op zekere veel mindere mate. Apple dierenartsen elke toepassing voordat het zal geïndexeerd te worden door de winkel en routinematig gaat over het wegwerken van de aanvragen in de winkel die worden beschouwd als breken richtlijnen winkel geworden.

Lees dit artikel dat hoe veel meer dan bespreekt 32 miljoen Android-producten werden hebben adware en spyware dit jaar gecontracteerd en hoe 95% van adware en spyware is specifiek naar Android producten. Het is fijn moet je haat Apple, maar de waarheid is dat als je nodig hebt om het apparaat Android, je moet voorzichtig zijn over het installeren van applicaties te. Kijk naar de reviews, te bepalen, moeten ze hebben een internet site, het uitvoeren van een zoekopdracht in de zoekmachines met behulp van de applicatie titel, etc..

5. Maak gebruik van een applicatie in plaats van de browser

Als u bankieren doen in uw telefoon of voorraad kopen en verkopen of andere dingen die gevoelige informatie met betrekking tot de telefoon het internet gaat en ook, is het beter om gebruik te maken van een officiële aanvraag voor uw site of bedrijf in plaats van het openen tijdens het gebruik van JavaScript in uw telefoon.

Bijvoorbeeld, Jacht, Bank van de VS, Voorhoede, ScottTrade, Dan, en een heleboel andere grote bancaire instellingen hun eigen applicaties voor iOS en Android. Beveiligde verbindingen worden ondersteund op smartphone browsers ook, maar je zult een beetje veiliger zijn wanneer u het officiële aanvraagformulier dat extra veiligheidsmaatregelen kunnen hebben krijgen.

6. Bepalen hoeveel van een toepassing toegang hebben tot

Je hebt waarschijnlijk gezien het volgende bericht in uw Apple iPhone 100 gelegenheden al:

U vindt er een verscheidenheid van deze vinden "AppName Wilt u toegang tot uw gegevens" berichten. Gegevens zou kunnen zijn foto's, plaats, contacten, etc., etc.. Voortdurend bewust op een andere zijn gewoon op OK voortdurend. Mocht u iets voortdurend op, het is makkelijker om gewoon kiezen Niet toestaan ​​en als u geen gebruik kunt maken van de toepassing achteraf, bent u in staat om met de hand te gaan in en veranderen het naar toegang mogelijk. Veel van deze zijn zeer legitieme eisen en zal niet schadelijk, maar het is beter.

Op Android, is het weer erger omdat sommige applicaties zal vragen om toestemming om alles ondanks het feit dat het zal normaal gesproken niet nodig hebben. Lees dit Lifehacker publiceren over hoe om jezelf te beschermen tegen Android-applicaties die veel machtigingen aanvragen. Je zal ook veel meer permissies vinden op Android dan vindt u op iOS, zodat je weer nodig voorzichtiger zijn als je een Android-gebruiker.

7. Gegevens Ondersteunde houden

Het is niet alleen slim om de smartphone te houden ondersteund voor het geval je het laat vallen in het toilet, maar bovendien de vraag of het zal gestolen en je hebt om op afstand veeg het schoon. Apple klanten kunnen installeren van de Find My iPhone applicatie, waarmee je op afstand vergrendelen van een telefoon en op afstand veeg het weten is gestolen.

Mocht u niet over uw computer gegevens ondersteund, vind je alles verliezen als het wordt gestolen. Mocht u ondersteunen in uw omgeving of misschien in de cloud, heb je de mogelijkheid om je telefoon af te vegen en het verkrijgen van al uw gegevens terug in uw nieuwe telefoon. U kan ofwel synchroniseren van uw smartphone voor uw computer met iTunes of ondersteunen deze naar de cloud via iCloud.

Op Android, er is een ingebouwde back-up tool, maar het maakt geen back-up alles in je telefoon, zoals de iOS doet. Eerder, je zult moeten afhangen van applicaties van derden binnen de Google Play winkel om een ​​backup van je telefoon volledig. Let op dat Android biedt ook een online veeg functie, maar je het eerst moet opstelling door het opzetten van bepaalde toepassingen.

8. Meld je telefoon gestolen

In de laatste paar van enkele weken, er is al een gestolen telefoon databestand dat wordt gedeeld tussen de grote serviceproviders. Je bent in staat om te melden uw telefoon gestolen die iedereen kan verhinderen aansluiten jegens de vennootschap en te profiteren van data of minuten. Wanneer ze proberen te vegen, Schakel de SIM, etc., toch zal hen nooit activeren de dienstverleners als gevolg van het serienummer. U kunt naar de volgende pagina te melden uw smartphone gestolen en stop de boef van het aansluiten van de draadloze bedrijf:

AT&T, Verizon, Sprint, T-Mobile

9. Werk de OS

Precies zoals je nodig hebt om constant beveiligingsupdates van Microsoft te installeren voor de PC, is het slim om de meest recente updates voor de smartphone installeren. Je bent in staat om een ​​paar dagen te wachten en er zeker van je zult geen grote problemen te vinden met de update, zoals afbraak van batterij bestaan, etc., maar toen er niets uitsteekt, dan update de telefoon.

Bovendien aan het upgraden van de OS, Het is ook slim om de toepassingen die op uw telefoon bij te werken. Het is verbazingwekkend het aantal mobiele telefoons die ik heb ontmoet, waar vindt u 10, 20, 30 toepassingen die updates hebben die niemand toevallig worden geïnstalleerd. Individuen updates kunnen bestaan ​​uit extra functies, maar veel van de opties zijn bug fixes, prestatie-updates en security fixes.

10. Draadloze & Bluetooth

Wanneer u weg bent van huis, is het beste om te proberen en schakel de draadloze en Bluetooth helemaal en in dienst van uw 3e generatie of 4G-verbinding als je in staat bent om. Zodra u verbinding met een niet-vertrouwd draadloos netwerk, u beschikbaar bent om cyber-terroristen controle voor patiënten binnen het netwerk bent. Zelfs wanneer u niet bankiert of het doen van een andere zaak, die gevoelige gegevens gaat, een hacker kan blijven proberen aan te haken met uw smartphone en gegevens te stelen, etc..

Als het gaat om Bluetooth, hacken is minder frequent, maar het bereiken van erkenning als mensen beginnen te gebruik maken van de technologie meer dan alleen een koptelefoon. Nu moet je horloges gekoppeld aan uw telefoon via bluetooth en fitness bands en tal van andere apparaten. Als Bluetooth is ingeschakeld en zichtbaar, biedt het cyber-terrorisme een andere manier om eventueel beginnen met de gegevens die worden doorgegeven tussen uw Bluetooth gereedschap en uw telefoon te zien.

Hopelijk deze tips kunnen u helpen in de ongelukkige situatie waarin je telefoon wordt gestolen of verloren. Ik heb persoonlijk moest vegen een Apple iPhone sinds ik liet hem vallen en toen herkende iemand was tijdens het gebruik van applicaties en kennis verbinding. Dat zal zeker niet meer gebeuren, zelfs toen mijn telefoon is gestolen of verloren, want ik heb ervoor gezorgd dat het als beschermd als je kan. Voor degenen die om de andere strategieën voor het verwerven van uw smartphone, laat het ons binnen de reacties. Genieten!

Bron: Online-tech-tips

Share knop