Top 7 Beste Free DVD Ripper Software

Hoewel Blu-ray wordt al steeds vandaag de dag vaker. DVD is nog steeds dominant in de markt. En een DVD Ripper software zou een applicatie must-have voor DVD liefhebbers. U kunt de inhoud van de dvd naar een video bestand te kopiëren door het coderen van DVD in MP4, AVI, MKV, IOC, WMV of andere videoformaten. De geripte bestanden kunnen worden opgeslagen op de computer of een ander apparaat, zoals een mobiele telefoon en tablet, voor verdere bewerking, reservekopie, delen of afspelen.

Als u een grote collectie dvd-films en muziek video's, een hoofdstuk wilt halen of maak volledige back-up van hen. U kunt DVD Ripper nodig. En Als je altijd op zoek bent naar gratis DVD Ripper, weet niet wat de beste. Hier geven wij u een overzicht van Top Free DVD Ripper.

Zie ook: Beste Free DVD Ripper voor Mac

Ik testte verschillende gratis dvd rippers, het is echt moeilijk om te zeggen welke de beste is. Misschien Een ondersteunt verschillende video-output-formaten, maar kan de bescherming niet decoderen. Misschien B kunt de nieuwste beveiligde DVD's rippen. Echter, het zal uren duren om een ​​dvd rippen. Zelfs een beter resultaat bij het gebruik van C en D samen te komen.

Laten we eens een kijkje nemen op die in de lijst nu.

WinX DVD Ripper: Beste Snelste Free DVD Ripper te converteren en Rip DVD naar MP4, AVI, WMV, iPhone, Android

WinX dvd ripperWinX DVD Ripper is een stand-alone gratis dvd-ripping software voor Windows en Mac. Het kan DVD's rippen naar verschillende video-formaten, inclusief MP4, WMV, IOC, FLV, MPEG, of DVD naar iPhone, iPod, Apple TV, Android, PSP ondersteunde video's op hoge snelheid zonder enige 3rd-partij codec pakket.

Het is freeware en shareware. Gratis versie kunt u alle gangbare DVD kopieerbeveiligingen te verwijderen, waaronder CSS encryptie, regiocode, Sony ARccOS, UOPs, APS, RCE, etc.. en rip DVD naar Video. Hoewel geen ondersteuning voor de nieuwste Disney-beveiligde DVD. Als u dat wilt doen, je nodig hebt om te upgraden naar Platinum of gebruik maken van andere programma om kopieerbeveiliging eerst verwijderen.

Handrem: Open source video transcoder, ondersteunt bijna elk formaat

handremHandrem is onze favoriete video-encoder voor zijn eenvoudige, eenvoudig te gebruiken, eenvoudig te installeren, en krachtige tweak opties om de beste bekeerling kwaliteit als resultaat te krijgen. Het is een open source tool voor het converteren van video en DVD naar bijna elk formaat, beschikbaar voor Windows, Linux of Mac OS X.

Het is perfect, maar alleen kan lezen en transcoderen niet-beveiligde DVD. Want het is illegaal. Dus je moet gebruik maken van een 3rd-party software om de proctection eerst te verwijderen, bijvoorbeeld, AnyDVD is een goede keuze, vervolgens lezen en rippen van de DVD met HandBrake.

DVDFab HD Decrypter: Copy DVD en Blu-ray naar lege schijf of harde schijf, twee kopie modi beschikbaar

DVDFab-hd-decrypter
Werkelijk, DVDFab HD Decrypter is een onderdeel van DVDFab DVD Copy en Blu-ray Copy. Dus het is meer als een DVD Copy in plaats van DVD Ripper. Werkt als een gratis DVD Decrypter, het kan de bescherming te verwijderen en kopiëren DVD / Blu-ray content naar saaie schijf of harde schijf(gratis versie biedt mogelijk geen ondersteuning nieuwste bescherming decoderen). Het stelt u in staat om ofwel te kopiëren de volle schijf of kopieer gewoon de hoofdfilm.

De gratis versie kan gewoon doen 1:1 kopiëren, ondersteunt niet comprimeren van een DVD9 naar een DVD5. Of je moet betalen. Het kan schijf te laden, ISO-image map en, en output dezelfde.

MakeMKV: One-click souliton op DVD en Blu-ray converteren naar MKV

MakeMKVMakeMKV kunnen snel en eenvoudig rippen dvd's en Blu-ray-schijven van hoge kwaliteit MKV bestanden met een enkele klik. Het kan gewoon output in MKV-formaat en ondersteunt alle commerciële DVD en Blu-ray discs beveiligingen. DVD rippen zal altijd gratis zijn, maar Blu-Ray rippen is alleen gratis voor zo lang als 30 dagen.

MakeMKV converteert de videoclips van eigen (en meestal versleuteld) schijf in een set van MKV bestanden, behoud meeste informatie, doch niet verandert enkele wijze. Dus het is zeer snel, het kan zo snel converteert als uw schijf data kan lezen.

Noot: De MKV-formaat kan meerdere video / audio tracks opslaan met alle meta-informatie en het behoud van hoofdstukken. Er zijn veel spelers die MKV bestanden kan afspelen bijna op alle platformen, u interessant kunnen zijn Best 4 MKV-spelers op Mac OS X.

Format Factory: Rip dvd's en cd's mucis talrijke bestandsformaten geschikt voor draagbaar apparaat

indeling-fabriekZoals de naam, Deze freeware is het sterkst op de vele bestandsformaten ondersteunen, inbegrip van video naar video, audio audio, DVD naar video, en ook beeld tot beeld. Het is flexibel en klantgericht en kunt u verschillende output-instellingen zoals het toevoegen van watermerken wijzigen, ondertiteling en een heleboel andere opties.

Format Factory ondersteunt rip beveiligde DVD, maar naar mijn test, het kan slechts een deel van hen. Misschien kan het alleen ondersteunt een aantal oude CSS beveiligde DVD's.

Format Factory is gratis, maar er zijn zo veel vervelende advertenties op de interface.

Freemake: Krachtige ultieme freeware om video en DVD om te zetten

freemake-video-converterFreemake is een krachtige ultieme software, het is niet alleen een video-omzetter, maar ook een DVD Ripper, DVD-brander, Blu-ray-brander, Online MP3 Converter, Slideshow maker en meer. Het ondersteunt 200+ inputformaat en staat is het omzetten van video's naar draagbare apparaten, zoals iPad, iPhone, iPod, Android, PSP, Braambes, etc.. Branden video naar DVD en Blu-ray-schijf. Rips online video's door directe URL geplakt uit 50+ locaties.

Maar het biedt geen ondersteuning versleutelde dvd's ofwel. Het crasht op bijna al mijn commerciële dvd's, zoals Thor en Iron Man 3.

Noot: En deze software nodig. NET Framework 4.0 Client Profile. Als je het niet hebt, Freemake installatiewizard zal het te installeren op uw pc.

DVD Shrink: GRATIS oplossing voor het krimpen van originele DVD's op opneembare media.

DVD-ShrinkDVD Shrink is een van de meest populaire gratis dvd rippers die effectief zal een back-up dvd-schijven, die een gestroomlijnde interface met een unieke mogelijkheid om DVD te comprimeren naar de standaard 4.7-gig DVD heeft. Het is in staat om DVD's rippen naar je harde schijf als videobestanden of een ISO-image. Dan kunt u de output bestanden branden door integratie met Nero of andere DVD-software voor het branden.

Het is niet bijgewerkt sinds zijn uitgebracht in 2006, en zou niet in staat om een ​​aantal dvd's decoderen met nieuwere kopieerbeveiliging.

Download Pagina

Nu dat je de top hebt gezien 7 beste gratis dvd rippers. Sommigen van hen zijn geen gebruik van gecodeerde DVD. Sommige hebben een geweldige video kwaliteit. Naar mijn test, sommigen kunnen de meeste van encryptie te verwijderen, terwijl sommige niet. Dus, misschien twee of drie van hen kunnen omgaan met uw dvd perfect.

Hoe om verwijderde berichten herstellen van Samsung Galaxy S5 / S6

Q:”Mij wegvagen per ongeluk gehele gesprek van SMS-berichten in plaats van 2 specifieke berichten. Hoe herstel ik mijn verwijderde berichten? Ze waren niet een back-up maken door wolk.” – gevraagd door ariat89

Everyone may encounter this problem. Dus is de vraag, how to retrieve the messages? The answer is, restoring from the backup file is always the best solution if you have a good backup habit. But if you do not have a backup? Maak je geen zorgen, this article will provide you with a solution.

Zie ook: Hoe te herstellen verloren foto's of video's van Samsung Galaxy S6 / 5/4

Why we can retrieve the deleted messages?

When you delete a message on your phone, in fact, it does not actually deleted but just be invisible. The phone just delete it from the index file, so you can’t see it any more. But it does still exist on your phone. That is the reasion why we get some possibilities to find the message back.

How to retrieve deleted messages from Samsung Galaxy

We moeten een programma dat kan je telefoon scannen en proberen terug te krijgen gegevens. Er zijn veel van dit soort software, als Dr.Fone voor Android, Aiseesoft, etc.. Dus hoeft je te selecteren van een van hen en volg de instructies. Hier zullen we Dr.Fone voor Android gebruiken als een voorbeeld.

1. Download Androïde Data Recovery programma hier, of haar officiële website.
2. Root van uw telefoon. (Zie ook: Hoe root van uw Galaxy S5)
3. USB-foutopsporing inschakelen op je telefoon.
4. Installeer het programma en voer het, Vervolgens sluit u uw Samsung Galaxy S5 naar de PC. Het programma zal beginnen met het aansluiten van het apparaat en uw computer. Een app genaamd MobileGo worden automatisch geïnstalleerd op uw telefoon te garanderen van de verbinding en herstel processen. En alsjeblieft niet elke andere Android-management software tijdens dit proces te beginnen.
galaxy verbinden met computer
5. Selecteer de typen gegevens die u wilt zoeken: Contacten, SMS, Call Logs, WhatsApp berichten & bijlagen, Foto's, Videos, Audio, of een andere bestanden. Check ze en klik op volgende om verder te.
gegevenstype selecteren
6. Een scanmodus opslag selecteren: Voor verwijderde bestanden of Scan naar alle bestanden. Druk op volgende.
Selecteer scanmodus
7. Klik op de knop Start om te beginnen met het scannen.
8. Wacht een paar minuten totdat het proces is voltooid. Het programma zal alle gescande gegevens in lijsten. Selecteer de gegevens die moeten worden hersteld en klik op herstellen. U kunt een pad te selecteren op uw computer om deze herstelde gegevens opslaan als een HTML of TXT bestand.
Noot: De verwijderde die zal in oranje en bestaande in het zwart. U kunt ze te scheiden met behulp van de knop boven: Alleen verwijderde items weer te geven.
Recover verwijderde gegevens

Hoe te herstellen verloren foto's of video's van Samsung Galaxy S6 / 5/4

Zoals we weten, Samsung Galaxy S-serie hebben een mooie camera en een hoge resolutie scherm. U kunt zeer hoge kwaliteit video's te nemen & foto's om je heen, delen met je vrienden en familie, dat is echt cool.

Echter, er zijn nog steeds risico's van de foto's en video's te verliezen op elk moment als gevolg van het per ongeluk verwijderen of gegevens fout. Je moet een goede gewoonte van regelmatige back-ups vormen. Dan zal je niet in paniek als er iets belangrijk verliezen. Zelfs als je niet beschikt over een back-up, heb je nog kans om de foto's of video's herstellen met behulp Android Data Recovery.

Dr.Fone voor Android is een veilige & eenvoudig te gebruiken android data recovery programma en kan u helpen om de gegevens zoals foto's op te halen, video, contacten, SMS-berichten, documenten, muziek & archiefbestanden etc. op uw Galaxy S6/5/4.

Voorbereidingen

1. De terugwinning van de gegevens van de Android Download en installeer het. (Windows versie en Mac-versie)

2. Wortel uw Android telefoon. (Zie ook: Hoe root Android-apparaten.)

P.S. Voer geen upgrade naar Android 6.0, want het is moeilijk te wortel.

Stappen om gegevens te herstellen van Galaxy S6/5/4

Stap 1, Verbind uw Galaxy S6/5/4 met PC
Launching Dr.Fone voor Android, je zult het primaire venster hieronder krijgen. Sluit je Galaxy op de computer via een USB-kabel.

connect Galaxy S4 to computer

Stap 2, Enable USB-foutopsporing (Facultatief)
Als je USB-foutopsporing hebt ingeschakeld op je Galaxy S alvorens, kunt u deze stap overslaan, anders zult u een venster zoals hieronder. Volg de gedetailleerde uitdrukking in het venster om het nu ingesteld: Invoeren “Instellingen” > Klikken “Over Phone” > Kraan “Buildnummer” voor 7 tijden tot het krijgen van een notitie “U bent onder developer mode” of “Developer mode is ingeschakeld” > Terug naar “Instellingen” > Klikken “Developer opties” > Controleren “USB-foutopsporing”.

Voor meer informatie, U kunt dit bericht lezen: Hoe je USB-foutopsporing op uw Android-apparaten inschakelen.

enable usb debugging

Stap 3, Start het scannen van de gegevens op uw apparaat
Na kon de USB-foutopsporing, het programma zal het apparaat automatisch detecteren. Klik vervolgens op “Begin” om de gegevens op uw apparaat te analyseren. Houd er rekening mee dat je maar beter om de batterij meer dan houden 20% voordat u gaat scannen.

scanning-lost-data

Noot: Als uw apparaat niet is geworteld voordat, het programma start direct na het scannen van de analyse. Of moet u het programma Superuser machtiging op het scherm van de telefoon mogelijk. Klikt “Toestaan” wanneer het bericht verschijnt op het scherm van uw apparaat. Reservekopie vervolgens naar uw computer, en klik “Begin” op het scherm van het programma om het apparaat te scannen.

allow superuser authorization

Noot: Laat het apparaat niet los tijdens de scan, of de scan zal falen. Als het programma niet scannen te starten voor een lange tijd, probeer het opnieuw. En sommige aanwezige apparaten “Toestaan” knop enkele malen. Klikt het gewoon totdat het niet meer weergegeven of het programma te beginnen scan.

do not disconnect device

Stap 4, Bekijken en herstellen
Het aftastenproces zou een tijdje duren. Dan kunt u alle herstelbare gegevens gevonden in de scan resultaat gesorteerd per categorie een voorbeeld. Markeer die u wilt en klik op “Herstellen” om ze op te slaan op uw computer.

preview and recover

Noot: Verwijderde contacten, SMS-berichten, en andere anders worden ook weergegeven in het resultaat, en verwijderde SMS en contacten worden in rood weergegeven. U kunt ze te scheiden door de kleur.

Hoe te herstellen verwijderde notities van iPhone

Ik maakte aantekeningen in mijn klas met behulp van de app op mijn iPhone, maar een week later toen ik ging terug naar de toelichting werd verwijderd en verdwenen. Ik weet dat het op mijn telefoon, omdat ik keek het na de les. Is er een manier om het terug te krijgen? Ik gecontroleerd op mijn icloud maar er was niets van het bestaan.

Misschien heeft u het soortgelijke vraag eerder ontmoet. Wanneer u wilt weten van enkele belangrijke opmerkingen die u hebt gemaakt op uw telefoon, but they are just gone. You want to get them back but don’t know how. Goed, this article will tell you what to do when you find your notes lost.

3 Methods to Recover Lost or Deleted Notes from iPhone

We zullen introduceren drie methoden voor verschillende situaties. Kies de juiste keuze voor jezelf. Als u back-up van uw telefoon voor, u kunt proberen de voormalige twee methoden. Of misschien heb je om te proberen een 3rd-party software, die is niet gratis. Maar houd er rekening mee dat als u niet zeker bent u ooit back-up uw telefoon, u ’ d de derde methode beter eerst proberen. Omdat herstel van iTunes of iCloud back-up kan het overschrijven van de gegevens op uw telefoon.

1. Herstellen vanaf iCloud Backup
2. Terugzetten vanaf iTunes back-up
3. Scannen van iPhone en proberen te halen de verloren notities

Methode 1: Herstellen vanaf iCloud Backup

1. Wissen van uw iPhone, Tik op instellingen > Algemeen > Reset > Wis alle inhoud en instellingen. U moet mogelijk uw toegangscode en Apple-ID wachtwoord opgeven voordat u alle inhoud en instellingen wist. Waarom zou ik dat doen? Omdat de enige manier om van een iCloud back-up te herstellen van de Setup Assistant is. Om naar de configuratie-assistent op een apparaat u al ingesteld, u ’ ll behoefte te wissen van alle inhoud op uw iPhone en opnieuw instellen.
2. Schakel uw apparaat. Moet u een Hello-scherm.
3. Voer de stappen uit in de iOS-configuratie-assistent. Verbinding met een Wi-Fi-netwerk en stappen totdat u het scherm apparaat instellen.
4. Kraan terugzetten van een iCloud Backup. Vervolgens aanmelden bij iCloud.
5. Kies een back-up. Kijk naar de datum en de grootte van elk en halen de meest relevante. Nadat u een back-up, de overdracht wordt gestart.
6. Als u ’ ve gekochte iTunes of de App Store inhoud met behulp van meerdere Apple-ID's, u ’ ll worden gevraagd te melden bij elk. Als u een wachtwoord bent vergeten, u kunt deze stap overslaan onttrekken en steken het later.
7. Blijf verbonden. Als u Wi-Fi verbreekt voordat het proces is voltooid, het herstelproces onderbroken totdat u opnieuw verbinding maakt. Geven van de procestijd te voltooien. Terugzetten vanaf een back-up kan een tijdje duren, afhankelijk van de grootte van de back-up en de snelheid van het netwerk.

uw telefoon instellen

Methode 2: Terugzetten vanaf iTunes back-up

1. Sluit uw apparaat aan op de computer waarop u de back-up opgeslagen op.
2. Open iTunes. Als iTunes je vertelt dat er ’ s een iOS-update, Download de nieuwste versie.
3. Ga naar Bestand > Apparaten > Back-up terugzetten. Als u ’ opnieuw met behulp van Windows en een bestandsmenu niet wordt weergegeven, Druk op de Alt-toets.
4. Kijk naar de datum en de grootte van elke back-up en halen de meest relevante.
5. Klik op restore en wacht tot het proces te voltooien. Uw apparaat zal opnieuw opstarten en vervolgens te synchroniseren met uw computer. Blijf verbonden, totdat de synchronisatie is voltooid.

Methode 3: Scannen van iPhone en proberen te halen de verloren notities

Als u haven ’ t back-up van uw iPhone of niet zeker dat ooit deed, dan kunt u proberen deze methode. We will use some 3rd-party programs to directly scan your iPhone and try to find the lost notes. When you delete a file on your phone, you just delete the index file, the file still exists, until be overwrited by new data. This gives us the opportunity to restore it.

To retrieve the deleted notes on your iPhone, you need to install an iPhone data recovery program first. There are many this kind of software on the market now, here we use Dr.Fone for example.
1. Download the program hier. Or go to the officiële website.
2. Install it.
3. You’re supposed to install the latest version of iTunes. Omdat het programma noem partiële functie van iTunes. Maar je hoeft niet om ze te draaien op hetzelfde moment, en het is best om te schakelen de automatische synchronisatie in iTunes. (Start iTunes > Uitgeven > Voorkeuren > Apparaten, controleren “Voorkomen van iPods, iPhones, en iPads van automatisch synchroniseren”.)
3. Verbind uw iPhone met de computer en uitvoeren van Dr.Fone. Normaal, het detecteert automatisch uw iOS-apparaat en toont het venster voor “Herstellen van iOS-apparaat”.
iphone notities herstellen-01
4. Klik op het “Start Scan” knop om te starten met het scannen van je iPhone voor geschrapte of verloren notities. Het aftastenproces kan enkele minuten duren. Als u ziet dat de gegevens die u zoekt er is, dan kunt u klikken op de “Pauze” knop om het proces te stoppen.
iphone notities herstellen-01
5. Zodra het aftastenproces voltooid, u kunt een scan resultaat zien. Gegevens ontbreekt zowel bestaande worden weergegeven in de categorieën. U kunt de optie jatten “Only display the deleted items” aan. Door te klikken op het bestandstype aan de linkerkant, u kunt de verwijderde notities bekijken. En er is een zoekvak op de bovenkant rechts, waar u kunt zoeken naar een specifiek bestand door het typen van een sleutelwoord.
iphone notities herstellen-01
6. Wanneer u de gegevens moet u, gewoon het vakje en druk op de “Terug naar Computer” knop. Voor SMS-berichten, iMessage, contacten, en notities, u kunt “Terug naar Computer” of “Terug naar apparaat”.

Dat ’ s alle drie methoden voor het ophalen van de verloren notities. We hopen dat dit zal u helpen. Houd er rekening mee dat als u vindt enkele belangrijke informatie verloren, geen paniek, maar om oplossingen te vinden.

Hoe overdracht inhoud van oude iPhone aan nieuwe iPhone

Heb je de nieuwe iPhone? Wilt u alle inhoud van de oude iPhone naar de nieuwe verplaatsen? Wanneer u wilt dat te doen, je eerste gedachte is zeker met behulp van iTunes of iCloud, Wat is de officiële methode. En dit artikel zal tonen u eenvoudiger manier om de gegevens van je oude iPhone overbrengen naar uw nieuwe iPhone.

1. Overdracht van gegevens naar de nieuwe iPhone met behulp van iCloud
2. Overdracht van gegevens naar de nieuwe iPhone met behulp van iTunes
3. Probeer dan enkele andere manieren om overdracht van gegevens naar de nieuwe iPhone

Gebruik iCloud

Back-up van uw huidige iPhone met behulp van iCloud

1. Sluit je oude iPhone met Wi-Fi internet. Tik vervolgens op instellingen > iCloud > Reservekopie.
2. Ervoor te zorgen dat iCloud die back-up is op.
3. Tik nu op Back Up. Verblijf tijdens het proces verbonden met Wi-Fi.
4. Totdat het is voltooid, kunt u de back-up met de datum en grootte in instellingen > iCloud > Opslagruimte > Manage Storage. Leren wat iCloud back-up.

icloud_backup

Uw iCloud-reservekopie overbrengen naar uw nieuwe iPhone

1. Inschakelen van uw nieuwe iPhone. U ziet een scherm 'Hello'.
Noot: Als u ingesteld uw nieuwe iPhone al hebt, Gelieve kraanMontages > Algemeen > Reset > Wis alle inhoud en instellingen. Je iPhone wordt opnieuw opgestart en u ziet het scherm "Hello".
2. Jat de stappen te volgen totdat u het scherm van de Wi-Fi. Maak je nieuwe iPhone tot het Wi-Fi-netwerk.
3. Blijven de stappen te volgen totdat je de Apps ziet & Gegevensscherm, vervolgens Tik terugzetten vanaf iCloud back-up > Volgende. U zal worden gevraagd om uw Apple ID en wachtwoord.
4. Kies de back-up die u zojuist hebt gemaakt. Blijf verbonden met Wi-Fi en wacht het herstelproces te voltooien. It will take you some time, afhankelijk van de grootte van het back-upbestand en de snelheid van het netwerk.

uw telefoon instellen

Met behulp van iTunes

Maak een backup van je oude iPhone met behulp van iTunes

1. Verbind uw huidige iPhone met uw computer.
2. Open iTunes en zorg ervoor dat u de nieuwste versie.
3. Selecteer uw apparaat en klik op bestand >Apparaten > Overdracht aankopen op te slaan van de inhoud die u hebt gedownload van de iTunes Store of App Store. Wacht tot het proces is voltooid.
4. Klik op nu een Back-Up en een tijdje wachten tot het proces is voltooid. Kunt u de back-up in de iTunes-voorkeuren > Apparaten.

back-up-iphone-ipad-ipod

De itunesfile overbrengen naar uw nieuwe iPhone

1. Zet uw nieuwe iPhone en sluit aan op de computer waarop u uw iTunes back-up opgeslagen op.
2. Volg de stappen totdat u zien naar de zeef van Wi-Fi. Tik op Connect naar iTunes.
3. Volg de stappen totdat u de Apps ziet & Gegevensscherm, vervolgens Tik terugzetten vanaf iTunes back-up > Volgende.
4. Voer je Apple ID en wachtwoord.
5. Kies het back-up die u hebt aangebracht en wacht die het proces is voltooid. Als uw back-up is gecodeerd, u wordt gevraagd het wachtwoord op te geven.
6. Synchroniseren van inhoud die niet in de back-up naar je iPhone met behulp van iTunes.

uw telefoon instellen

Andere manieren om te overdracht van gegevens naar de nieuwe iPhone

Behalve iTunes en iCloud, We kunnen sommige andere hulpmiddelen gebruiken om de overdracht van uw gegevens.

1. MobileTrans

MobileTrans is het hulpmiddel van de overdracht van een easy-to-use gegevens. Het kan alles overbrengen van het ene apparaat naar een ander apparaat met één muisklik. En het ondersteunt Android, IOS, Windows Mobile en zelfs BlackBerry. Dus als je gewoon krijgen een nieuwe smartphone, en dit hulpprogramma kan u helpen om contactpersonen overbrengen, SMS-berichten, oproeplogboeken, kalender, foto's, video, muziek en apps van je oude telefoon naar uw nieuwe.

mobiletran-overzicht

2. AnyTrans

AnyTrans is een IOS Inhoudsbeheerder programma dat inhoud tussen uw IOS-apparaten overbrengen kunt. Het ondersteunt alle soorten gegevens: contacten, foto's, muziek, berichten, notes, kalender, zelfs aangepaste instellingen zoals behang, iCloud-account, geluiden, apps, zelfs app gegevens en game saves, etc..

anytrans-overzicht

Hoe Root Google Nexus 5 in One Click

Band 5 (Voorhamer) is een Android-smartphone geproduceerd door LG. Het is een van Google's Nexus lijn van vlaggenschip apparaten en diende als de lancering apparaat voor Android 4.4 KitKat. Dus, het altijd up-to-date met de nieuwste versie van Android.

Beworteling Nexus 5 is een van de heetste onderwerpen via internet (Dus doet knipperen een aangepaste ROM om het). Onder de vele manieren beworteling, Kingo Android Root zal een goede keuze te zijn.

Voorbereidingen

1. Gratis download one-click Android Root instrument.
2. Zorg ervoor dat uw telefoon is ingeschakeld en minstens 30% batterijniveau.
3. USB-kabel.
4. Schakel USB debugging op uw apparaat.
5. Voer geen upgrade naar Android 6.

Stappen om uw Nexus wortel 5

Stap 1: Lanceren Android Root instrument.

U krijgt een venster, zoals hieronder te zien.

root-nexus5-1

Stap 2: Connect Nexus 5 naar de computer via USB-kabel.

Dit zal een beetje tijd in beslag nemen. De software zal de mobiele driver automatisch geïnstalleerd.

Stap 3: Enable USB debugging modus op uw telefoon.

Als je dit hebt gedaan voordat, deze stap overslaan en verder gaan. Als niet, neem dan deze tutorial: Hoe je USB-foutopsporing in te schakelen op je Android.

Stap 4: Lees de meldingen zorgvuldig.

Lees het zorgvuldig en zorg ervoor dat je weet wat je aan het doen bent.

root-nexus5-2

Stap 5: Klik Root te beginnen wroeten.

Het zal een paar minuten duren om uw Nexus wortel 5. Als je eenmaal begonnen, Het zal verschijnen en vragen of u wilt doorgaan. Beworteling zal uw garantie en misschien baksteen uw telefoon ongeldig(Zijn er risico's aan uw telefoon wortel?). Klikken OK als u zeker weet wat er zal gebeuren.

root-nexus5-3

Stap 6: Root Geslaagd! Klik op Voltooien en wacht reboot.

Uw apparaat is nu met succes geworteld. Klikken Afwerking om het opnieuw opstarten om stabiel. Na een reboot, u een SuperSU pictogram op uw apparaat, dat is het kenmerk van een succesvolle wortel.

root-nexus5-4

Hoe om geschrapte tekstberichten van een iPhone Ophalen

Tekstberichten niet daadwerkelijk zijn verwijderd

Apple iOS-winkels elke sms die u ooit gemaakt op je iPhone, zelfs heb je gewist. Wanneer u met Spotlight zoeken om iets te vinden en misschien zult u merken dat sommige tekst gesprekken die je maanden geleden, die werden verwijderd door jezelf, zijn nog steeds opdagen!

Apple klantenservice bevestigde dat en vertelde me dat de enige manier om permanent verwijderen van alle sms-berichten en e-mails , is om een ​​master reset doen, of herstellen naar fabrieksinstellingen op iTunes. Deze methode zal alle data wissen van uw telefoon. Uw contactpersonen, apps, en instellingen worden gewist.

Dus, als u uw tekstberichten per ongeluk gewist. Lost them due to jailbreak, or upgrading to the latest iOS. Je hebt nog steeds de kans om ze op te halen. Hier laten we u 5 methoden om de SMS-berichten verwijderd uit een iPhone te halen.


5 methods to retrieve deleted text messages from iPhone

Here we introduce 5 ways to recover the lost text messages from iPhone. Kies degene die geschikt is voor uw huidige situatie. We kunnen iTunes en iCloud back-up nodig heeft tijdens het herstelproces.

 1. Retrieve deleted text messages directly from the iPhone
 2. Extract text messages from iCloud backup using iPhone Backup Extractor
 3. Extract SMS from iTunes backup with iPhone Data Recovery software
 4. Retrieve deleted text messages directly from iCloud (Gratis)
 5. Restore lost messages from iTunes backup (Gratis)

Methode 1: Retrieve deleted text messages directly from the iPhone

This method is applicable to the case of people lost their text messages while have no backup. It is suitable for all iPhone generation, including iPhone 6 en 6 Plus.

We will need a 3rd-party iPhone data recovery tool to help us, which can directly scan the phone and find the deleted content, then put them back to your iPhone or save on the computer.

Eerste, download iPhone Data Recovery software and install it. There has both Windows and Mac version. Volg daarna de stappen.

Stap 1: Connect your iPhone to the computer and run the iPhone data recovery tool.
Connect your iPhone to the computer and do not pull it down during the recover process. Then open the program, you will see the main interface as below.

berichten herstellen van iPhone

Stap 2: Start the scan process in order to find the lost messages
After you click the “Start Scan” knop, the program will begin to scan your phone and try to find all the data on your device, including those deleted.

Stap 3: Voorbeeld en de geschrapte tekstberichten van de iPhone te herstellen
Na het scannen, alle gevonden gegevens worden weergegeven in categorieën, you can preview the messages. The deleted ones are in orange. Tick those you need and click “Herstellen” knop. The program will ask you if you want to save them on your device or to the computer.

berichten herstellen van iPhone


Methode 2: Extract text messages from iCloud backup using iPhone Backup Extractor

This method is suitable for those who backed up their iPhone with iCloud. You can extract the iCloud backup file and get the messages. Even you don’t have your iPhone around, you can still export the text messages out to the computer.

Natuurlijk, you should download the iPhone Backup Extractor software eerste.

Stap 1: Choose the recovery mode and connect to your iCloud account
Run the program and choose the recovery mode of “Recover from iCloud Backup Files”, then login to your iCloud account. The program would not keep the records of your account, password or content at any time during your sessions.

Stap 2: Download your iCloud backup and analysis
After you logged into iCloud, the program will show you all iCloud backups. Choose the latest one and click “Download”, then tick the type of files you would like to download, click “Volgende” to continue. When you click “Start Scan” knop, the program will download the backup file and analysis it.

foto's ophalen uit iCloud

Stap 3: Voorvertoning en de tekst berichten die u wilt herstellen van de iCloud back-up
Waiting for the scan is complete. You can preview all messages in your iCloud backup. Check ze en vink die je nodig hebt. Klik vervolgens op de “Herstellen” button to save them on your computer. The software will prompt whether you want to restore those messages to your iPhone if it is connected with your computer during the recovery process.

berichten herstellen van iPhone


Methode 3: Extract SMS from iTunes backup with iPhone Data Recovery software

This method is very similar to Method 2; the difference between them is that this method is use iTunes backup. We know, the iTunes will create a backup every time you synched your iPhone with your computer. So this gives us a possibility to recover the data.

You should download the software first just like before.

Stap 1: Choose the iTunes recovery mode
Run the software and choose the recovery mode “Recover from iTunes Backup File”. It will detect and list all iTunes backups on your computer. Choose the most recent one and hit “Start Scan”.

berichten herstellen van iPhone

Stap 2: Preview and recover previous data
After a while, all data in the iTunes backup file would be extracted and displayed in categories. It contains deleted and existing messages on your device. To separate them, please turn on “Only display the deleted items”. Pick those text you want and click the “Herstellen” knop. The messages can be directly recovered to your iPhone if you keep your iPhone connected with your computer during the recovery process.

berichten herstellen van iPhone


Methode 4: Retrieve deleted text messages directly from iCloud (Gratis)

Als u een back-up van uw iPhone naar iCloud, je kunt restore your iPhone text messages from the backup (iCloud back-up kan de beste back-up die je hebt voor het kan automatisch een back-up van uw apparaat via Wi-Fi elke dag, terwijl het is ingeschakeld te zijn, afgesloten, en aangesloten op een stroombron. Krijgen Details over wat iCloud back-up).

This method applies to all iPhone generation running iOS 5 of hoger. But you should know that, this will erase the current content and settings on your iPhone first and then copy the old data. It means if you have some new messages after you accidentally lost SMS, then you may lost the new texts.

iphone uit iCloud back-up herstellen

1. On your iPhone, go to Settings > Algemeen > Software Update. If a newer version of iOS is available, follow the onscreen instructions to download and install it.

2. Make sure you have a recent backup to restore from.
On your iOS 8 apparaat: Ga naar Instellingen > iCloud > Opslagruimte > Manage Storage, then tap a device listed under Backups to see the date and size of its latest backup.
On your iOS 7 apparaat: Ga naar Instellingen > iCloud > Opslagruimte & Reservekopie > Manage Storage, then tap a device listed under Backups to see the date and size of its latest backup.

3.Ga naar Instellingen > Algemeen > Reset, then tap “Erase all content and settings”.

4. In de configuratie-assistent, proceed to “Set up your device”, tap Restore from a Backup, then sign in to iCloud.

5. Proceed to “Choose backup”, then choose from a list of available backups in iCloud. Then the data in the backup file would be restored on your phone.


Methode 5: Restore lost messages from iTunes backup (Gratis)

This method is applicable to all iOS device. If you didn’t disable the automatic sync option in iTunes, it will back up your phone every time you synched your iPhone with iTunes. You can easily retrieve the messages with those backups.

iphone terugzetten vanaf iTunes back-up

1. Sluit je iPhone aan de computer die uw back-upbestand heeft.
2. Run the iTunes. Zorg ervoor dat het de nieuwste versie van iTunes.
3. Na iTunes herkende je iPhone, klik backup knop Herstellen, or choose File > Apparaten > Herstellen vanaf een back-up. Als u gebruik maakt van iTunes 10.7 of eerder, right click the device from the list and choose Restore from Backup.

But its disadvantage is the same as Method 4, You should always keep your iTunes backup up to date. Or you may lose your current data and settings since the iPhone would be fully erased and go back to the previous status.

And there is no ways to preview the contents in the backup, Ook kan niet alleen een deel van ze te herstellen. Dus ik stel voor om de iPhone Data Recovery gebruiken.

Verwant: Hoe om verloren foto's van de iPhone te herstellen.

Hoe te herstellen verwijderde foto's vanaf de iPhone

Q: Ik kreeg onlangs een iPhone 4 en zijn gelukkig snapping weg. Echter, Ik een lading foto's van fout die niet wilde verwijderen verwijderen. Ik heb geen back-ups maken via iTunes en noch Photostream of iets dergelijks. Dus wat ik kan doen om mijn foto's terug te krijgen.

JohnJackRice

Q: I just synced over 2,000 photos from my camera roll on my iPhone 5S (draait op iOS 8) to iPhoto on MacBook Pro Snow Leopard. When the prompt asked to delete photos on phone, I clicked yes. The application wasn’t working after a while so I force quit. When I launch iPhoto again, the photos were not there and half the photos on my camera roll were gone. When I try to sync iPhoto with my iPhone, it says 0 foto's. How do I recover them?

h1kk1chan


Photos are not actually deleted

After you deleted photos on your iPhone, they are not gone, just you can’t see them. They are still be somewhere on the phone. And Apple doesn’t want people to access the data of deleted pictures. So we need a third party iPhone Data Recovery gereedschap.

Verwant:
Hoe om SMS-berichten van de iPhone te halen
Hoe om verloren contacten van de iPhone te herstellen

Uw aandacht aub!
Before we start to recover the data, you should notice these:

 1. Zet je iPhone in de flight mode en gebruik het niet tot je die foto's;
 2. Heeft uw iPhone met iTunes niet synchroniseren, iCloud of andere tools van derden, vermijden "Verwijderde foto's" overschreven door nieuwe data.

6 methoden om verwijderde foto's te herstellen van iPhone

Here we introduce 6 ways to recover the lost or deleted photos from iPhone. Lees ze en kies degene die geschikt zijn voor uw huidige situatie kunnen zijn. Tijdens het herstelproces, kunnen we iTunes of iCloud back-up nodig.

 1. Extract photos from iCloud backup using iPhone Backup Extractor software
 2. Extract photos from iTune backup with iPhone Photo Recovery tool
 3. Recover deleted photos directly on the iPhone
 4. Retrieve deleted photos directly from iCloud (Gratis)
 5. Restore lost photos from iTunes backup (Gratis)
 6. Herstellen verwijderde foto's op de iPhone met iOS 8 (Gratis)

Methode 1: Extract photos from iCloud backup using iPhone Backup Extractor software

This method is applicable to the case of people lost their photos but have an iCloud backup. Especially for those who lost their iPhone but want to get the photos back. It is suitable for all iPhone generation that running iOS 5 of hoger, including the latest iPhone 6 en 6 Plus.

Please download and install the iPhone backup extractor software before following the steps.

Stap 1: Choose the recovery mode and Sign in your iCloud

After installed the iPhone Photo Recovery, behagen uitvoeren van het programma en kies de recovery mode van “Recover from iCloud Backup Files”, voer uw Apple ID en wachtwoord in om in te loggen. The program would not keep the records of your account, password or content at any time during your sessions.

foto's ophalen uit iCloud

Stap 2: Download and analysis your iCloud backup

When you logged into iCloud, the program will list all iCloud backup files in your account. Choose the most recent one and click Download, and then choose the type of files you would like to download, click Volgende to continue. Daarna, U kunt de iCloud inhoud scannen. Klik op het Start Scan button to begin. It will take you some time, Wacht tot het scanproces voltooid.

foto's ophalen uit iCloud

Stap 3: Preview and recover the photos you want from the iCloud backup

The scanning will last a few minutes. Once stops, U kunt alle gegevens bekijken in uw iCloud back-upbestand, like contacts, berichten, foto's, notes and more. Check ze en vink die je nodig hebt. Klik vervolgens op de Herstellen button to save them on your computer. Het programma zal u vragen of u de herstelde contacten leggen, notities en boodschappen terug naar je iPhone als deze is verbonden met de computer tijdens het herstelproces.

foto's ophalen uit iCloud


Methode 2: Extract photos from iTunes backup with iPhone Photo Recovery tool

This method is suitable for those who backed up their iPhone with iTunes. If you have lost your photos, don’t have your iPhone around. Or your phone was stolen. You want the photos back. So please look at here, we will introduce how to extract the iTunes backup file and found the photos you want. First download the iPhone Photo Recovery tool. It has Windows version and Mac version, please make sure download the right one.

Stap 1: Choose your iTunes backup and extract it

Run the program and switch to the mode of “Herstellen van iTunes back-upbestand”. Then all your iTunes backup on your computer will be found and listed. Select the one you want and click “Start Scan” to extract it.

foto's vanaf iTunes back-up uitpakken

Stap 2: Preview and recover previous data

After a while, all data in the backup file will be extracted and displayed in categories. It contains deleted and existing items on your device. To separate them, please turn on “Only display the deleted items”. You can preview them and tick those photos you want. Klik vervolgens op de “Herstellen” knop. The contacts, notes and messages can be directly recovered to your iPhone if you keep your iPhone connected with your computer during the recovery process.

foto's vanaf iTunes back-up uitpakken


Methode 3: Direct scan and recover deleted photos on the iPhone

This method only applies to iPhone 4 en iPhone 3GS. If you don’t have iCloud backup or iTunes backup of your iPhone, or your backups are out of date, then the last method is to using iPhone Data Recovery software to scan the iPhone directly and try to find them. Please download and install the software first.

Stap 1: Sluit je iPhone aan PC en Start het programma

Connect your iPhone 4/3GS to the computer, en voer het programma. You’ll see the main window as below. Switch to the “Advanced Mode” through the button at the lower-right corner.

iphone fototerugwinning

You will be asked to follow the 3-step introduction to enter device scanning mode. The program will ask you to download a plugin before entering the iPhone device scanning mode.

iphone fototerugwinning

Stap 2: Start het scanproces voor het zoeken van de verloren foto's

After you click the “Begin” knop, and follow the steps to enter the device scanning mode. The program will analysis your iPhone for the lost data.

iphone fototerugwinning

Stap 3: Voorbeeld en de verwijderde foto's te herstellen van iPhone

Na het scannen, alle gevonden gegevens worden weergegeven in categorieën, U kunt foto's bekijken door te kiezen Filmrol of Foto streamen. Tick those you want to get back and click “Herstellen” om ze op te slaan op uw computer.

iphone fototerugwinning

Noot: Foto's hier te vinden bevat verwijderd en ook het bestaande nog op de iPhone. Als u alleen wilt de verwijderde foto's te zien, Schuif de knop op de bovenkant van elkaar te scheiden: “Only display the deleted items.”


Methode 4: Retrieve deleted photos directly from iCloud (Gratis)

This method applies to all iPhone generation running iOS 5 of hoger. If you lost photos just after backed up with iCloud. You can restore from iCloud backup directly.

Bij voorbeeld, you just deleted some photos by accident, but you have backed up the iPhone with iCloud yesterday and didn’t take any photo after that. Then you can restore those photos from the backup directly. Or You got your iPhone stolen, but want to get your photos back. If you have other iOS device like iPad, you can login your iCloud account on it, and restore the photos from the iCloud backup. The photos would be downloaded to your iPad. Here are the steps.

1. Op uw iOS-apparaat, go to Settings > Algemeen > Software Update. If a newer version of iOS is available, follow the onscreen instructions to download and install it.

2. Make sure you have a recent backup to restore from.
On your iOS 8 apparaat: Ga naar Instellingen > iCloud > Opslagruimte > Manage Storage, then tap a device listed under Backups to see the date and size of its latest backup.
On your iOS 7 apparaat: Ga naar Instellingen > iCloud > Opslagruimte & Reservekopie > Manage Storage, then tap a device listed under Backups to see the date and size of its latest backup.

3.Ga naar Instellingen > Algemeen > Reset, then tap “Erase all content and settings”.

Wis alle inhoud en instellingen

4. In de configuratie-assistent, proceed to “Set up your device”, tap Restore from a Backup, then sign in to iCloud.
5. Proceed to “Choose backup”, then choose from a list of available backups in iCloud. Then the data in the backup file would be restored on your phone.

iphone uit iCloud back-up herstellen

Noot: Voordat het herstellen van iCloud back-up, you’ll have to erase all the content and settings from your iPhone. You may lose your new data and settings.


Methode 5: Restore lost photos from iTunes backup (Gratis)

This method is applicable to all iOS device. If you didn’t disable the automatic sync option in iTunes, it will create a backup every time you synched your iPhone with your computer. You can easily retrieve the photos with those backups.

1. Sluit je iPhone aan de computer die uw back-upbestand heeft.
2. Run the iTunes. Zorg ervoor dat het de nieuwste versie van iTunes.
3. Na iTunes herkende je iPhone, klik backup knop Herstellen, or choose File > Apparaten > Herstellen vanaf een back-up. Als u gebruik maakt van iTunes 10.7 of eerder, right click the device from the list and choose Restore from Backup.

iphone terugzetten vanaf iTunes back-up

Noot:
1. You should always keep your iTunes backup up to date. Or you may lose your new data and settings since the iPhone would be fully erased and go back to the previous status.
2. Er is geen manier om een ​​voorbeeld van de inhoud in de back-up, and you can’t choose to recover part of them. This is the point that I think iPhone Backup Extractor does better than iTunes.


Methode 6: Herstellen verwijderde foto's op de iPhone met iOS 8 (Gratis)

De nieuwste iOS 8 has a new function on Photo app. You may found there are two new folders named “Recently Added” en “Recently Deleted” under Albums. Zoals de naam al doet vermoeden, the photos you just got is in the “Recently Added” folder while the other folder “Recently Deleted” temporarily keeps the photos you have recently deleted. Dus, als je gewoon je foto's of afbeeldingen zijn verwijderd door een ongeval, je kunt ze eenvoudig herstellen. Tap into the “Recently Deleted” folder and choose the one you need. Tik vervolgens op “Herstellen”. The photos would be moved to its original place.

verwijderde foto's in iOS 8

Hoe te herstellen verwijderde foto's op je Android-toestel

Als u uw foto's heeft ze per ongeluk gewist of afgeveegd het apparaat naar een nieuwe ROM flash. Dan moet u deze stap-voor-stap handleiding lezen om te leren hoe u uw verloren foto's terug op je Android. Wij zullen u laten zien hoe gemakkelijk het is. U hoeft alleen maar om snel te bewegen.

Waarom u de foto's terug te krijgen

Wanneer u de foto's verwijderen, video, muziek of andere content, ze zijn niet echt verwijderd. Ze gewoon onzichtbaar geworden. Ze zijn nog steeds op uw opslag Android. Dus als je gevonden verwijderde een aantal belangrijke foto's per ongeluk, neem dan snel handelen zo snel mogelijk. Hoe sneller u handelt, hoe meer kans je hebt om de verwijderde foto's te herstellen.

Noot: Schakel Wi-Fi en een dataverbinding zou beter zijn.

Hoe om verwijderde foto's op Android herstellen

WARN: Het herstelproces root toegang nodig op uw telefoon, Die zal Vaid GARANTIE.

1. Download en installeer een Recovery tool Android File riep Dr.Fone voor Android op uw computer.

2. Sluit je telefoon aan op uw computer met een USB-kabel. Je moet schakelen USB debugging op je telefoon voor dit proces. Een app genaamd Mobilego zal op uw telefoon worden geïnstalleerd.

Noot: Gelieve geen andere Android-management software draaien tijdens het herstelproces.

telefoon verbinden pc

3. Selecteer de typen bestanden die u wilt herstellen: Contacten, Berichten, Call Logs, WhatsApp berichten & bijlagen, Foto's, Audio, Video en documenten. Klik vervolgens op Volgende.

Kies de soorten bestand te herstellen

4. Kiezen om te scannen op verwijderde bestanden of alle bestanden. Alleen scan verwijderde bestanden zal minder tijd in beslag nemen. Klikken Volgende.

scanmodus

5. Het programma informeren u dat deze automatisch zal wortel uw telefoon en terug te keren naar de status onbewortelde na herstel. Klikken Begin.

6. Dr.Fone analyseren uw telefoon en start deze. En je moet superuser toestemming wanneer aanwijzingen op uw telefoon.

7. De recovery tool zal uw telefoon te scannen en een lijst van de resultaten. U kunt een voorbeeld en selecteer de inhoud die u wilt herstellen door het controleren van de dozen in de voorkant van hen. Klik vervolgens op Herstellen. Het programma zal u vragen waar de herstelde foto's op uw computer op te slaan. Wacht tot het proces afwerking.

Een back-up foto's op je Android-

U kunt foto's en video's van uw apparaat back-up van uw Google Foto's bibliotheek door te draaien op Automatische back-up in het menu Instellingen. Dit kan onder meer foto's die u met de camera telefoon, foto's downloaden naar uw apparaat, en foto's gered door apps.

Noot: Deze foto's zijn privé, tenzij u ervoor kiest om ze te delen.

Stappen om Automatische back-up op te zetten

 1. Op je Android-telefoon, tap Google Instellingen app.
 2. Kraan Automatische back-up
 3. Schakel de toggle Op.

Auto-Backup

Hoe te geschrapte tekstberichten op Android telefoon herstellen

Als je een aantal zeer belangrijke berichten bij het legen van uw SMS-box hebt verwijderd. Je moet snel handelen. Omdat het legen van uw SMS-box niet daadwerkelijk de berichten te verwijderen, verbergt het gewoon uit directe zicht. Dus heb je nog de kans om ze terug te krijgen, of ze worden overschreven door iets anders. Hier zullen we u laten zien hoe u geschrapte tekstberichten te herstellen van je Android-telefoon.

Tools om geschrapte tekstberichten te herstellen

Er zijn veel verschillende PC en Mac-gebaseerde tools kan u helpen, en ze in principe hetzelfde doen: Sluit uw Android-telefoon aan op uw computer, scant het geheugen van je Android-, dan is de verwijderde berichten te identificeren en te herstellen. Hier introduceren we een Android Data Recovery gereedschap: Dr.Fone voor Android.

Andere preparaten

Na het downloaden van het programma Android Data Recovery. We iets te doen hebben nog steeds.

Hoe te geschrapte tekstberichten van Android Recover

Laten we nu eens beginnen met het herstelproces. U vindt het zeer eenvoudig en gemakkelijk te bedienen.

Noot: Gelieve geen andere Android-management software draaien gedurende het hele herstelproces.

Stap 1: Lanceren Android Data Recovery gereedschap en sluit uw apparaat aan op de computer.

Sluit uw Android-telefoon of tablet op uw computer via USB. Het programma laat zien dat het verbinden met uw apparaat. Een app met de naam MOBILE zal worden geïnstalleerd op je Android om de verbinding en het herstel proces te garanderen.

telefoon verbinden pc

Stap 2: Selecteer de bestandstypen die u wilt herstellen

Het kan herstellen 8 bestandstypen, aankruisen Messaging en klik op Volgende. Als u anderen wilt herstellen, hetzij, vink dan ze allemaal.

Kies de soorten bestand te herstellen

Stap 3: Selecteer een scanmodus

Als u de verloren gegevens kan identificeren wordt verwijderd, u kunt kiezen alleen scannen op verwijderde bestanden. Of je moet de andere scanfunctie proberen.

Noot: Alleen scannen verwijderde bestanden zal minder tijd in beslag nemen.

scanmodus

Stap 4: Klaar voor de start

De recovery tool automatisch uw apparaat roeien om een ​​maximale hoeveelheid gegevens te herstellen. Na het herstelproces van uw toestel keert terug naar de status onbewortelde. Klik op Start.

Stap 5: Scannen van je Android-

Het programma zal beginnen met het analyseren van uw apparaat, en proberen om wortel toestemming krijgen. Je moet wenden tot uw apparaat en laat de SuperSU requrest.

Stap 6: Voorbeeld en verwijderde inhoud herstellen

Dr.Fone voor Android zal een lijst van alle realiseerbare inhoud. U kunt ze bekijken en beslissen wat u wilt herstellen. Kruis ze en klik op Recover. De herstelde gegevens worden opgeslagen als een HTML of TXT-bestand op uw computer.

Recover-sms-android

Hoe om nooit uw tekstberichten kwijt

De beste manier om het verlies van gegevens te voorkomen is back. Wij stellen voor een gratis app genaamd SMS Backup & Herstellen.

1. Open de app en tik Reservekopie.
2. Kiezen wat u precies wilt een back-up van maken, then tap Lokale back-up alleen. Het zal de back-up bestand op te slaan op uw opslag Android. Als u uw back-up bestand naar Google Drive, Dropbox of een e-mailadres, kunt u de andere kiezen.

SMS-backup-restore-1
3. Om de berichten te herstellen van de back-up is zeer eenvoudig, tikt u gewoon op Herstellen op de homepage, en tik op de back-upbestand in de lijst. Als u back-up hebt geupload, tikt u op het menu in de rechterbovenhoek, then tap Belasting van.

SMS-backup-restore-2