Windows-cant-Recognize-My-Android-Phone

A Windows nem ismeri fel a Android telefon

"KitKat 4.4.2 A Note 3. Én már nem fájlok között a telefon és a számítógép. Nem is tudom, hogy ez egy Win7 probléma, vagy egy Android kérdés, de gyanús Android, mivel a számítógép nem is ismeri fel pendrive és kamera. Én az eredeti USB-kábel."

Jól, Előfordul, hogy a Windows nem ismeri fel az Android készülék. Ha a dugó a telefont, feltölti, de egyszerűen nem ismerik, mint egy eszköz a Windows. Az Android beállítások > Tárolás nem kínál semmilyen módon ellenőrizni vagy megváltoztatni MTP beállítás.

A Windows nem ismeri fel az én android telefon

Ez történhet több okból, Kérjük, ellenőrizze a következő lépésekkel:

1) Kérjük, használja az eredeti USB kábel
2) Ellenőrizze, hogy a vezetők telepített MTP vezetők helyett ADB eszköz(ezt megteszi, ha kinyit / root a készüléken. Ez azért fontos,. amit az oka annak, hogy nem tudnak kimutatni.)
3) Győződjön meg arról, Beállítások ->Tárolás -> Menu -> USB számítógépes kapcsolat MTP.
4) USB hibakeresés ki van kapcsolva.

A módja annak, hogy USB hibakeresés

1) Android 2.3 vagy korábbi: Írja be a "Settings" > Kattintson az "Applications" > Kattintson a "fejlesztés" > Ellenőrizze az "USB hibakeresés".
2) Android 3.0 a 4.1: Írja be a "Settings" > Kattintson a "Fejlesztői beállítások" > Ellenőrizze az "USB hibakeresés".
3) Android 4.2 vagy újabb: Írja be a "Settings" > Kattintson a "Névjegy Phone" > Érintse meg a "Build szám" 7 többször, amíg kapok egy üzenetet "Te alatt fejlesztői mód" vagy "Fejlesztői mód be van kapcsolva" > Vissza a "Beállítások" > Kattintson a "Fejlesztői beállítások" > Ellenőrizze az "USB hibakeresés".

Elolvashatja Hogyan engedélyezése USB hibakeresés az Android készülék A részletek.

Share gomb