gyökér

Mit jelent az, “Root A Phone” Jelent

Q: “Hallottam gyökere a telefon vagy gyökeres telefon, eredet, stb. az android fórumokon, de nem tudom, hogy mit jelent. Meg tudod magyarázni, hogy egyszerű szavakkal?”

gyökér a telefont

Az “gyökér” A telefon azt jelenti, hogy megszerezzék root hozzáférést (rendszergazdai jogokkal) az OS telefon. Ez hasonló a futó programokat rendszergazdaként Windows. Amikor kap egy új telefont, Bár van egy csomó beállítás lehet hangolni, akkor csak megváltoztatják, amit a gyártó lehetővé teszi, hogy. A root hozzáférést, módosíthatja a telefon apps a legmélyebb szinten, még az operációs rendszer.

Tudod, hogy, a legtöbb telefon korlátozott hozzáféréssel kapcsolatban, hogy mit lehet és mit nem rajta. Ez nem egy rossz dolog, mert tudja tartani a felhasználók véletlenül megtörve valamit, amit nem kellene felborítani, mint a rendszer fájlokat. Viszont, valamit, korlátozott nem igazán olyan kritikus.

Például, ezek előtelepítik néhány felesleges alkalmazásokat a telefonon, hogy nem lehet eltávolítani, de gyökereztető a telefont kapsz ezt az engedélyt. Azt is lehetővé teszi, hogy frissítsen újabb verziói Android előtt a gyártó vagy a sejt szolgáltatót, hogy a frissítések elérhetővé az Ön. Mi több, akkor villogni egyedi ROM-ok a telefonon.

Gyökereztető lehet a garancia elvesztésével jár, és van egy kis esély, hogy meg tudná teljesen megtörni a telefon örökre. Meg kell komolyan venni. De ez még mindig teljesen megéri az összes nyalánkság kapsz hozzáférést.

További információ, el tudja olvasni ezeket a:

Mit nyerhet a gyökereztető?
Vannak olyan kockázatok, hogy root telefonra?
Mi bootloader és hogyan kinyit?
Hogyan gyökér a Android telefon és tabletta?
Hogyan lehet másolatot készíteni Android telefon

Share gomb