Miért gyökér

Mit tudok nyerhetnek a gyökereztető

Én már gyökerezik a telefonom. most mit? Mit nyerhet a gyökereztető?” Ez egy gyakori kérdés azoknak, akik most gyökerezik a telefonját. Tulajdonképpen, Mielőtt gyökér a telefont, érdemes tudni, hogy mi apps, ROM-ok és egyéb juttatások kaphat gyökereztető. És itt van miért kell szüntetnie a Android telefon.

Összefüggő:

Mi Root Mean?
Kockázatok gyökereztető a telefont
Hogyan oldja meg bootloader
Hogyan kell root Android készülék
Hogyan lehet másolatot készíteni Android telefon

Uninstall felduzzasztott

A telefon gyártója mindig hozzáteszi a saját alkalmazásokat a telefonra, amely gyakran jellemzi a rendszert apps, és ezért nem lehet eltávolítani (például: A Samsung Music Hub, Foglaljon hub stb). Lehet, hogy a telefon lassú, és elfoglalják a memória és a tér. A root hozzáférést, akkor megszabadulni tőlük.

uninstall bloatware

Borítani vagy underclock CPU

Egy app, mint SetCPU, szabályozni tudja a processzor sebessége a telefon által tuningolás (állítsa a CPU max gyakorisága magasabb, mint a normál érték) vagy underclocking (állítsa alacsonyabb, mint a min értéke). Overclocking segít, ha azt szeretnénk, hogy működjön egy app, hogy szüksége van a magas követelmények. Míg underclocking segít abban, hogy egy jobb akkumulátor.

Például, Tudod, hogy a processzor túlhajtott, ha játszani intenzív grafikájú játékok, de azokat felhívni a minimális teljesítmény, ha a képernyő ki van kapcsolva.

a root felhasználók SetCPU

Jobb mentés

Google jó munkát végez tartani a kapcsolatok, levél, üzenetek, naptárak, képeket, alkalmazásokat és más Google-y dolgokat annak érdekében,. De egy app hívott Titanium Backup, nem csak biztonsági mentést az összes apps, de lehet másolatot készíteni az összes tárolt adatok ezeket az alkalmazásokat.

Titán-Hát

Get frissítések gyorsabb

Android telefon gyártók mindig hónapot, hogy kiadja a legújabb Android frissítések (és néhány telefon még nincs esélye, hogy frissítse). Amikor a Google bejelentette Lollipop, Talán Ön is még, hogy a jellybean. Akkor miért is várja a legújabb OS, amikor egyszerűen gyökér a telefont, és kap ez most? Akinek türelme?

Android fejlesztői közösség gyakran tudja, hogy az új OS-ra egy telefon hónappal a fuvarozó szabadítja fel a frissítést. Ha már gyökerezik, akkor csak meg kell találni az operációs rendszer verzióját szeretné, és telepíteni (optimalizált az adott eszköz).

Automatizálni mindent

Egy félelmetes app Tasker, mely a "ha ez a, majd, hogy "mentalitás, tudod, hogy a telefon egy zseni. Meg lehet automatizálni mindent a telefonon. Például, akkor automatikusan elnémítani a telefont éjjel, kapcsolja be a Wi-Fi, ha éppen otthon, nyit zenei app, ha csatlakozunk az autó Bluetooth. Tulajdonképpen, nem kell root hozzáférést, de ha gyökereznek, ez ennél sokkal többet tud, mint gondolnánk. További automatizálási inspirációt, nézd meg itt.

TASKER

Villog egyéni ROM

Ez az egyik legjobb előnyeit gyökereztető. Az egyéni ROM alapvetően egy egyéni változatát Android, lehet, hogy egy állomány változata Android, hozzáteszi, néhány praktikus funkciók, hozzáteszi sok igazán egyedi jellemzők, vagy megváltoztathatja a Android tetőtől talpig. Apropó, CyanogenMod egy nagyon népszerű rom, hogy sokan fel a telefonját.

CyanogenMod

Hangjegy: Ugye nem kell root hozzáférést villogni egyéni ROM, de akkor is kell, hogy kinyit a bootloader (olyan folyamat, amely néha jön a csomagban root hozzáférést). És akkor mindig csinál egy biztonsági másolatot mielőtt bármilyen ROM, mert akkor is kell, hogy törölje az összes adatot, és cache a telefon telepítése előtt ROM.

Amellett, hogy a fenti, vannak más előnyök is ásni magad. A végén, Meg kell emlékeztetni, hogy gyökereztető lesz tégla a telefon örökre, kérjük, legyen óvatos. De azt hiszem, megéri a kockázatot.

Share gomb