transfer-music-from-computer-to-ipod

Hogyan át zenét iPod-hoz számítógép

Az iTunes úgy tervezték, hogy át zenét az iPod. Nehéz Zene átvitele iPod a számítógépre. Viszont, lehet, hogy alig várja, hogy másolni zeneszámokat és lejátszási listákat vissza iTunes az esetben, ha az elveszett fájlokat a számítógépen, számítógép lefagy, vagy vásárolt egy új számítógépet.

Használhatja iTunes másolni zeneszámokat és lejátszási listákat a számítógéphez, lát Apple hivatalos bemutató itt

Lehet, hogy használ, az iTunes másolni dalok nagyon inconvenient.Here megmutatjuk neked egy egyszer? módja annak, hogy át zenét az iPod a számítógéphez egy must-volna iPod Transfer.

Zene átvitele iPod-hoz számítógép

Letöltés Wondershare MobileGo iOS (A Windows) vagy Wondershare MobileGo iOS (Es?kabát) Els?, és kövesse a:

Lépés 1: Csatlakoztassa az iPod a PC
Miután telepítette a programot telepíteni és futtatni. Ezután csatlakoztassa az iPod a számítógéphez. Várjon egy kicsit, amíg a program felismeri az eszközt.

iPod-home

Hangjegy: Mivel a Wondershare MobileGo iOS hívjanak részét iTunes funkció modulok, telepítenie kell a legfrissebb iTunes a számítógépen.

Lépés 2: Zene átvitele iPod-hoz számítógép
Válassza ki a készüléket a bal könyvtárfában, majd kattintson a "Media" gomb, majd kattintson a "Music" gombot a fels? sorban. Válassza ki a kívánt dalokat másolni iPod, kattintson a "exprot, hogy" a fels?, a legördül? listán weboldal fel, válassza az "Export to My Computer". Ezután válasszuk ki az utat, hogy mentse a dalokat.

export-ipod-zene

Hangjegy: MobileGo iOS (A Windows) teljes mértékben kompatibilis az iPod touch 1-5 generáció, is iPod shuffle, iPod nano és iPod classic.

Ha szeretné másolni a lejátszási listákat, hogy iPod a számítógéphez. Kettyenés “Playlist” és válassza ki a kívánt lejátszási listákat, majd kattintson a “Exportálás”.

export-iPod-Music-Playlist-to-iTunes

Hangjegy: A Mac verzió nem engedi exportálni lejátszási listákat, hogy Mac.

Share gomb