iPod touch

Hogyan Transfer Music az Android az iPod

iPod touch

Van úgy, hogy át zenét az én Android iPod Touch 4G? Szeretném tudni, hogyan kell küldeni mp3 fájlokat android Samsung Galaxy iPod.

iPod egy csodálatos zenelejátszó. Az Apple kiadta az 5. generációs iPod Touch. Ha sok dal az Android okostelefon, vagy tabletta, és azt szeretnék, hogy átadják az iPod, hogyan?

Els?, nem lehet közvetlenül exportálni a zene nélkül softare, mint az iTunes. Második, a különböz? platformon, nem lehet átmásolni fájlokat Android eszköz iOS készülék könnyen, bármelyik. De, -val Wondershare MobileTrans, meg tudod csinálni könny?, át az összes zenét a Android készülék az iPod csak 3 lépések.

Töltse le ezt Android iPod transzfer eszközt a számítógépen. Ez összeegyeztethet? a több ezer Android készülékek, és minden iPod.

Hogyan Transfer Music az Android az iPod

Ez a rész egy gyors útmutató mutatják a folyamat át zenét az Android készülék az iPod. Lehet?vé teszi, hogy’ nézd meg!

Lépés 1: Telepítse és futtassa az Android iPod transzfer eszköz

Meg kell telepíteni és futtatni MobileTrans a számítógépen. Ez csak a Windows operációs rendszer. Láthatjuk a f? ablak, mint ez, amikor futtatni.

Lépés 2: Csatlakoztassa az iPod és az Android készüléket a számítógéphez

Csatlakoztassa mindkét Android készüléket, és iPod Touch a számítógéphez az USB-kábel. A program felismeri a készülék automatikusan. Ezután, látni fogja az Android készülék jelenik meg a bal oldalon, és az iPod megjelenik a jobb oldalon. Az adatok átkerülnek a bal eszközt a megfelel? eszköz. És ha el kell távolítani a zenét az iPod a program az átadása, Kérjük, jelöljön ki “Adatok törlése el?tt copy ".

Hangjegy: Te képes változtatni a helyzetét a két eszköz kattintással “Megfricskáz”. Ezután, vihet át zenét iPod-hoz Android készülék.

Lépés 3: Zene másolása Android iPod

A program át zenét, Elérhet?ségek, Videók és fotók, stb. És mi csak szeretnénk másolni zenét, tip "Music", majd kattintson a "Start Copy". Az átadás folyamatban lesz egy ideig. Miután befejezte, kattintson az "OK" comfirm. A zene minden iPod most.

Kattintson próbálja MobileTrans át zenét között Android és az iPod.

Share gomb