visszaszerez adat után szökik iphone

Hogyan visszaállítása iPhone után az adatok jailbreak

Fogok elveszíti az összes az adataim, ha jailbreak az iPhone / iPad

El?ször is tudni, akkor nem veszíti el az adatokat Jailbreak iPhone vagy iPad. Jailbreak eltávolítja a korlátozások iOS, hogy mi lehet kapni a root hozzáférést az iOS fájlrendszer és menedzser. Ez nem akadályozza meg a mentés vagy szinkronizálás iTunes. De jailbreak bármely módon mindig fennáll a kockázata, adatvesztés.

Lásd még::
Hogyan jialbreak iOS 7.1.x és Pangu Windows
Hogyan jailbreak iOS 7.1.x és Pangu Mac

Hogyan visszaállítása iPhone után az adatok jailbreak

Fist minden, kap egy iPhone adat visszaszerzés szerszám. Természetesen akkor is használhatja az iTunes visszaállítani az iPhone adatait.

Lépés 1: Letöltés iPhone Data Recovery (Mac-felhasználó, kattintson ide) és telepítése. Ami egy megbízható program, amely átvizsgálja a készülékek és vissza korábbi kapcsolatok, SMS, Megjegyzések, képeket, videók és több.

Lépés 2: A program futtatása után a telepítés, válassza ki a mód neve "Recovery iTunes Backup File". És akkor megjelenik egy lista az összes iTunes backup fájlokat, válassza ki a legutóbbi biztonsági mentés fájlt, majd kattintson a "Start Scan".

Lépés 3: Miután vizsgálat, megtekintheti az összes korábbi tartalmat az iTunes biztonsági mentés, választani azokat szeretné, majd kattintson a "kárenyhítés". Te helyreállítása most minden.

Ezért, , hogy mindig biztonsági másolatot, miel?tt jailbreak. Mindössze egy-két percig, de ez nagyon fontos szerepet az életedben.

Share gomb