Samsung-galaxis-s4

Hogyan elvesztett Fényképek és videók a Samsung Galaxy S6 / 5/4

Mint tudjuk,, Samsung Galaxy S sorozat egy szép kamera és nagy felbontású képernyő. Tudod, hogy nagyon jó minőségű videók & képeket körül magát, ossza meg a barátok és a család, ami nagyon klassz.

Viszont, még mindig vannak elvesztésének a kockázata a fotók és videók bármikor, mert a véletlen törlés vagy adat hiba. Meg kell, hogy képezze a jó szokása, hogy a rendszeres biztonsági mentéseket. Akkor nem esett pánikba, amikor veszít valami fontos. Akkor is, ha nincs tartalék, még mindig van esélye, hogy visszaszerezze a fényképek és videók segítségével Android Data Recovery.

Android Dr.Fone egy biztonságos & könnyen használható android adat-helyreállítási program segítségével letölteni olyan adatokat, mint a képek, videók, Elérhetőségek, szöveges üzenetek, dokumentumok, zene & archív fájlokat stb.. a a galaxis S6/5/4.

Előkészületek

1. Android adatmentés letölt és felszerel ez. (Windows-verzió és Mac verzió)

2. Root Android telefon. (Lásd még:: Hogyan root Android eszközök.)

P.S. Nem feljavít-hoz Android 6.0, mert-a ' kemény-hoz gyökér.

Lép-hoz visszaszerez adat-ból galaxis S6/5/4

Lépés 1, A galaxis S6/5/4 összeköt-hoz PC
Indítása Dr.Fone for Android, kapsz az elsődleges ablak alatt. Kérjük, csatlakoztassa a Galaxy a számítógéphez egy USB kábellel.

connect Galaxy S4 to computer

Lépés 2, Engedélyezze USB hibakeresés (Választható)
Ha engedélyezte az USB hibakeresést a Galaxy S előtt, kihagyhatja ezt a lépést, még akkor megjelenik egy ablak az alábbi. Kérjük, kövesse a részletes kifejezést az ablak most beállítani: Belép “Beállítások” > Kettyenés “A telefonról” > Csap “Építsd szám” mert 7 többször, amíg kapok egy megjegyzés “Ön szerint a fejlesztői módot” vagy “Fejlesztői mód engedélyezve” > Vissza “Beállítások” > Kettyenés “Fejlesztői lehetőségek” > Ellenőrzés “USB hibakeresés”.

Részletek, el tudja olvasni ezt a hozzászólást: Hogyan engedélyezése USB hibakeresés az Android készülékek.

enable usb debugging

Lépés 3, Indítsa szkennelés az adatokat a készüléken
Után lehetővé tette a USB hibakeresés, A program felismeri a készülék automatikusan. Ezután kattintson “Kezdet” hogy elemezze az adatokat a készüléken. Felhívjuk figyelmét, hogy jobb lenne, hogy az akkumulátor több, mint 20% szkennelés előtt.

scanning-lost-data

Hangjegy: Ha a készülék nem gyökerezik előtt, a program elindul szkennelés után közvetlenül az elemzés. Vagy meg kell, hogy a program Superuser engedélyt a képernyőn a telefon. Csak kattintson “Engedélyezése” amikor az üzenet kiugrik a készülék képernyőjén. Aztán vissza a számítógéphez, majd kattintson a “Kezdet” A program képernyőjén ellenőrizze a készülék.

allow superuser authorization

Hangjegy: Ne válassza le a készüléket a vizsgálat alatt, vagy a vizsgálat sikertelen lesz. Ha a program nem indul vizsgálat sokáig, Kérjük, próbálja újra. És néhány eszköz jelen “Engedélyezése” gombot többször. Csak kattintson rá, amíg nem jelenik meg újra, vagy a program kezdődik vizsgálat.

do not disconnect device

Lépés 4, Előnézet és vissza
A beolvasási folyamat eltarthat egy ideig. Ezután megtekintheti az összes hasznosítható adatok megtalálhatók a vizsgálat eredménye szerint rendezve kategória. Jelölje meg azokat, amelyeket le akar, és kattintson “Meggyógyul” hogy megmentse őket a számítógépre.

preview and recover

Hangjegy: Törölt kapcsolatok, szöveges üzenetek, és az egyéb más is megjelenik az eredmény, és a törölt SMS és kapcsolatok jelennek meg piros. Lehet elválasztani őket színe.

Share gomb