iOS-8

Hogyan lehet visszaállítani törölt képeket az iOS 8

Véletlenül törölt képeket az iPhone vagy iPad biztosan, hogy te őrült. Korábban, akkor azt hiszem, hogy csak elment. De most van egy esélyt, hogy vissza.

Az Apple kiadta iOS 8 béta fejlesztők ásni körül, és fedezze fel az új funkciók a néhány nappal ezelőtt. Ha letöltötte és telepítette az iOS 8, akkor is úgy találta, hogy a fénykép app van két új mappát nevű "Legújabban hozzáférhetõ" és a "közelmúltban törölt" alatt Albums. Ahogy a neve is sugallja, A fotókat csak most van a "Legújabban hozzáférhetõ" mappába, míg a többi mappa "közelmúltban törölt" ideiglenesen tartja a fényképeket a közelmúltban törölt. Így, ha csak törölte a fényképek vagy képek véletlenül, könnyen vissza őket.

ios8-fotók-nemrégiben-törölve

Ha a kívánt fényképeket visszaállítani nem ebbe a mappába, akkor próbálja visszaállítani őket az iTunes biztonsági mentés, mindaddig, amíg nem lett mentve, mielőtt. Kövesse az alábbi egyszerű lépéseket,:

Lépés 1: Nyissa ki az iPhone Backup Extractor szoftver, váltani "Vissza az iTunes Backup File" tetején. Akkor láthatod az összes iTunes backup fájlokat az iPhone, iPad és iPod Touch, amely valaha szinkronizálva az iTunes (iTunes automatikusan biztonsági másolatot készíteni a készülék a szinkronizálás). Válassza ki a kívánt, majd kattintson a "Start Scan" kivonat is.

Lépés 2: Amikor a vizsgálat befejeződött, megtekintheti az összes adatot, hogy az iTunes backup fájlt tartalmaz. Ezek sorrendje fájltípusok. Lehet látni a törölt képeket alá Fényképek & Videók kategória. Jelölje meg a kívánt képeket, majd kattintson a “Meggyógyul” gombot, hogy megmentse őket a számítógépre.

Lépés 3: Fuss iTunes és újra sync a visszanyert fotókat a készülék.

Share gomb

  • Jack Chanel

    Köszönjük, hogy az adatok lekéréséhez iphone, hogy én soha nem tudom !! Én ezt a problémát megoldotta letölteni képeket iphone, köszönöm szépen !!