iOS - 8

Hogyan lehet visszaállítani törölt képeket az iOS 8

Véletlenül törölt képeket az iPhone vagy iPad biztosan, hogy te ?rült. Korábban, akkor azt hiszem, hogy csak elment. De most van egy esélyt, hogy vissza.

Az Apple kiadta iOS 8 béta fejleszt?k ásni körül, és fedezze fel az új funkciók a néhány nappal ezel?tt. Ha letöltötte és telepítette az iOS 8, akkor is úgy találta, hogy a fénykép app van két új mappát nev? "Legújabban hozzáférhetõ" és a "közelmúltban törölt" alatt Albums. Ahogy a neve is sugallja, A fotókat csak most van a "Legújabban hozzáférhetõ" mappába, míg a többi mappa "közelmúltban törölt" ideiglenesen tartja a fényképeket a közelmúltban törölt. Így, ha csak törölte a fényképek vagy képek véletlenül, könnyen vissza ?ket.

ios8-fotók-nemrégiben-törölve

Ha a kívánt fényképeket visszaállítani nem ebbe a mappába, akkor próbálja visszaállítani ?ket az iTunes biztonsági mentés, mindaddig, amíg nem lett mentve, miel?tt. Kövesse az alábbi egyszer? lépéseket,:

Lépés 1: Nyissa ki az iPhone Backup Extractor szoftver, váltani "Vissza az iTunes Backup File" tetején. Akkor láthatod az összes iTunes backup fájlokat az iPhone, iPad és iPod Touch, amely valaha szinkronizálva az iTunes (iTunes automatikusan biztonsági másolatot készíteni a készülék a szinkronizálás). Válassza ki a kívánt, majd kattintson a "Start Scan" kivonat is.

Lépés 2: Amikor a vizsgálat befejez?dött, megtekintheti az összes adatot, hogy az iTunes backup fájlt tartalmaz. Ezek sorrendje fájltípusok. Lehet látni a törölt képeket alá Fényképek & Videók kategória. Jelölje meg a kívánt képeket, majd kattintson a “Meggyógyul” gombot, hogy megmentse ?ket a számítógépre.

Lépés 3: Fuss iTunes és újra sync a visszanyert fotókat a készülék.

Share gomb

  • Jack chanel

    Merci pour recuperer données iphone que je ne sais jamais !! Én már megoldotta ezt a problémát, vissza iphone fotó, merci beaucoup !!