iPhone 5 fotó hasznosítás

Hogyan lehet helyreállítani a törölt megjegyzések a iPhone

Vettem tudomásul veszi az osztályban az alkalmazás az iPhone-on, hanem egy héttel később, amikor visszamentem a jegyzeteket törölték és ment. Tudom, hogy a telefont, mert néztem rajta óra után. Van-e bármilyen módon visszaigényelni? Én kockás-ra az én-m icloud, de semmi nem volt ott.

Lehet, hogy már találkozott hasonló kérdést, mielőtt. Ha ön akar-hoz talál némely fontos jegyzék elvégezte, a telefon, de ők csak ment. Akar-hoz kap őket hát, de nem tudom, hogyan. Jól, Ez a cikk fogja mondani, mi a teendő, ha talál a jegyzetek elveszett.

3 Módszer-hoz visszaszerez elveszett vagy törölt jegyzetek-a iPhone

Bemutatjuk a három módszer a különböző helyzetekben. Válassza ki az igazit, magad. Ha van biztonsági másolata a telefon előtt, tudod megpróbál a korábbi két módszerek. Vagy lehet, hogy megpróbál egy 3rd-csapat szoftver, melyik nem szabad. De kérjük, vegye figyelembe, hogy ha nem vagyunk biztosak valaha biztonsági másolatot a telefon, a harmadik módszer jobb először megpróbálná. Mert visszaállítása az iTunes vagy a iCloud biztonsági mentést felülírhatja az adatokat, a telefon.

1. ICloud biztonsági másolat visszaállítása
2. Az iTunes biztonsági másolat visszaállítása
3. IPhone és megpróbál-hoz elhoz elveszett jegyzék

Módszer 1: ICloud biztonsági másolat visszaállítása

1. Törli az iPhone, Koppintson a beállítások > Általános > Visszaállítása > Erase All Content and Settings. Lehet, hogy írja be a kódot és a Apple ID jelszót, mielőtt Ön töröl minden tartalom és elintézés. Miért lenne erre? Mert csak így lehet visszaállítani az iCloud biztonsági mentést keresztül a Setup Assistant. Ahhoz, hogy egy eszköz a Setup Assistant már beállított, töröl minden a elégedett-ra-a iPhone, és állítsa be újra kell.
2. Kapcsolja be a készülék. Önnek kellene lát egy Hello képernyő.
3. Kövesse az iOS Setup Assistant. Csatlakozzon Wi-Fi hálózat, és kövesse a lépéseket, amíg meg nem jelenik a Set Up jelz.
4. Érintse meg az iCloud biztonsági másolat visszaállítása. Jelentkezzen be az iCloud.
5. Válassza ki a biztonsági másolat. Tekintse meg a dátum és mérete az egyes, és válassza ki a leginkább releváns. Miután kiválasztottunk egy biztonsági másolat, az átadás kezdődik.
6. Ha vásárolt iTunes vagy App Store tartalom több Alma azonosítók használata, fogom kérni, hogy jelentkezzen be, hogy minden. Ha nem emlékszik a jelszó, Érintse meg a kihagyja ezt a lépést, és adja meg.
7. Marad összekapcsolt. Ha bontjuk a Wi-Fi a folyamat befejezése előtt, a visszaállítási folyamat megáll, amíg helyre nem. Hogy a folyamat befejezése. A biztonsági másolatból történő eltarthat egy ideig, a biztonsági mentés és hálózati sebesség méretétől függően.

a telefon beállítása

Módszer 2: Az iTunes biztonsági másolat visszaállítása

1. Csatlakoztassa az eszközt a számítógéphez, hogy a biztonsági másolatban tárolt.
2. Nyit iTunes. ITunes azt mondja, van egy iOS frissítés, a legújabb verzió letöltése.
3. Menj a Fájl > Eszközök > Visszaállítása biztonsági másolatból. If you’re using Windows and don’t see a File menu, press the Alt key.
4. Look at the date and size of each backup and pick the most relevant.
5. Click restore and wait for the process to finish. Your device will restart and then sync with your computer. Stay connected until the sync finishes.

Módszer 3: IPhone és megpróbál-hoz elhoz elveszett jegyzék

If you haven’t backed up your iPhone or not sure ever did that, then you can try this method. We will use some 3rd-party programs to directly scan your iPhone and try to find the lost notes. When you delete a file on your phone, you just delete the index file, the file still exists, until be overwrited by new data. This gives us the opportunity to restore it.

To retrieve the deleted notes on your iPhone, you need to install an iPhone data recovery program first. Jelenleg sok ilyen szoftver a piacon, Itt használja Dr.Fone, például.
1. A program letöltése itt. Vagy látogasson el a hivatalos honlapja.
2. Felszerel ez.
3. ' Feltételezett-hoz felszerel a legutolsó változat-ból iTunes. Mivel a program is hívja részleges funkció az iTunes. De nem kell futtatni őket, egy időben, és ez legjobb-hoz megbénít a autómatikus szinkronizál az iTunes-on. (Indítsa el az iTunes > Szerkeszt > Beállítások > Eszközök, ellenőrzés “Megakadályozzák az iPod, iPhone, és a iPads, a automatikusan szinkronizál”.)
3. Csatlakoztassa az iPhone-hoz számítógép és fuss Dr.Fone. Alapbeállításként, Ez automatikusan felismeri az iPhone készülékén, és megmutatja az ablakot “Helyreállítás iOS eszköz”.
visszaszerez a iphone jegyzetek-01
4. Kattintson a “Kezdje Scan” gomb-hoz elkezd fürkésző a törölt vagy elveszett iPhone. A beolvasási folyamat május utolsó pár perc. Ha látod, hogy az adatokat keres van, akkor kattintson a “Szünet” gomb-hoz megáll a folyamat.
visszaszerez a iphone jegyzetek-01
5. A beolvasási folyamat befejezése után, láthatjuk a átkutat eredmény. Mind eltűnt, és a meglévő adatok jelennek meg a kategóriák. Tudod ellop a választás “Only display the deleted items” on. Kattintson a fájltípus, a bal oldalon, megtekintheti a törölt megjegyzések. És van egy kutatás doboz tetején jobb, ahol meg lehet keresni egy adott fájlra vonatkozó mellett gépelés a kulcsszó.
visszaszerez a iphone jegyzetek-01
6. Ha találja az adatokat meg kell, csak ellenőriz a doboz, és megüt a “Visszaszerez-hoz számítógép” gomb. A szöveges üzenetek, iMessage, Elérhetőségek, és jegyzetek, Tudod választ-hoz “Visszaszerez-hoz számítógép” vagy “Visszaszerez-hoz eszköz”.

Ez minden, a három módszer visszakeresésére elveszett jegyzetek. Reméljük ez segít. Felhívjuk figyelmét, hogy ha talál néhány fontos információ elvész., ne ess pánikba, de a par-.

Share gomb

  • jingporan

    Köszönjük, hogy az adatok lekéréséhez iphone, hogy én soha nem tudom !! Én ezt a problémát megoldotta, hogy visszaszerezze iphone Notes, köszönöm szépen !!