Visszaszerez töröl üzenet-ból android

Hogyan lehet visszaállítani a törölt üzenetek a Samsung Galaxy S5 / S6

Q:”Én véletlenül töröl a egész beszélgetést, ahelyett, hogy szöveges üzenetek 2 üzeneteket. Hogyan tudom visszaállítani a törölt üzenetek? Ők nem kísérték felhő.” – megkérdezte ariat89

Everyone may encounter this problem. Szóval a kérdés az, how to retrieve the messages? The answer is, restoring from the backup file is always the best solution if you have a good backup habit. But if you do not have a backup? Ne aggódj, this article will provide you with a solution.

Lásd még:: Hogyan elvesztett Fényképek és videók a Samsung Galaxy S6 / 5/4

Why we can retrieve the deleted messages?

When you delete a message on your phone, in fact, it does not actually deleted but just be invisible. The phone just delete it from the index file, so you can’t see it any more. But it does still exist on your phone. That is the reasion why we get some possibilities to find the message back.

How to retrieve deleted messages from Samsung Galaxy

We need a program that can scan your phone and try to get data back. There are many this type of software, like Dr.Fone for Android, Aiseesoft, stb. Tehát ön egyetlen szükség-az egyiket, és kövesse az utasításokat. Itt fogjuk használni Dr.Fone Android példaként.

1. Letölt Android adat visszaszerzés műsor itt, vagy a hivatalos honlap.
2. Gyökér a telefont. (Lásd még:: Hogyan root a galaxis S5)
3. A telefon USB hibakeresés engedélyezése.
4. A program telepítése és futtatása, majd csatlakoztassa a Samsung Galaxy S5 a PC-hez. A program elindul, hogy a készülék és a számítógép csatlakoztatása. Egy app nevezett MobileGo automatikusan telepítésre kerülnek a telefon, a kapcsolat és a helyreállítási folyamat biztosításához. És kérlek, ne kezdje bármely más Android szoftver a folyamat során.
galaxis csatlakozik a számítógéphez
5. Jelölje ki a keresni kívánt adatokat: Elérhetőségek, SMS, Hívásnaplók, WhatsApp üzenetek & mellékletek, Fotók, Videók, Hang-, vagy valamilyen más fájlokat. Nézd meg őket, és kattintson a Tovább gombra, hogy továbbra is.
Jelölje ki az adattípus
6. Jelölje be a szkennelési mód: Átkutat részére töröl fájlokat és átkutat részére minden fájlokat. Megüt következő.
Válassza ki a beolvasási mód
7. Beolvasás megkezdéséhez kattintson a Start gombra.
8. Várj egy pár percig, amíg a folyamat be nem fejeződik. A program a beolvasott adatokat ad a listák. Jelölje ki az adatokat, amit szükséges-hoz lenni meggyógyult, és kattintson a helyreállítás. Megadhatja, hogy utat a számítógépre menteni ezeket a visszanyert adatok a HTML vagy TXT fájlba.
Hangjegy: A törölt is fog a narancs és a meglévők fekete. Lehet elválasztani őket a gombra: Csak megjelenítéséhez törölt elemek.
visszaállítani törölt adatok

Share gomb

 • disqus_jgdfkRwlBN

  A program tehetem érzékeli a készüléket! Mit kell tenni? Én követtem a lehetőségeket, amikor ez nem sikerül.

  • Akarat

   Mi a telefon típusát, és a szállított Android verzió?

 • Genn

  Nyomtatás SMS (WhatsApp,VIBER) a medence és a nagy.
  Medence nagyon szép és nagy tételes számlázás.
  Átszúrja a medence nagyon szép és nagy szoba.
  Garancia!
  Valódi bizonyíték!
  Az a tény, a fizetési.

  SMS-ya@Live.ru