WD-My-útlevél

Hogyan lehet visszaállítani az elveszett adatokat a Western Digital My Passport?

Ha törölte néhány fontos fájlokat, vagy csak formázva a WD My Passport a hiba, vagy elveszett fájlok miatt merevlemez korrupció vagy vírus támadás. Nem kell a pánik, kövesse ezt az útmutatót, hogy visszaszerezze az adatokat Wonderhare Data Recovery jelenleg.

Miel?tt a helyreállítási vezet? lépések, meg kell figyelni, hogy egy dolog: Miután a fájlok elvesznek WD My Passport bármely helyzet, kérjük, ne használja, hogy mentse az új fájlt. Miután az új fájlokat felülírja a régit, A fájlok tényleg olyan nehéz veszik vissza.

jelenleg, letöltés Wondershare Adatmentés és telepítse

Figyelmeztetés: Ne telepítse a programot, hogy ugyanarra a partícióra, ahol elveszett adatokat elkerülésére felülírja azt.

jelenleg, próbáljuk visszaállítani az adatokat a WD My Passport.

Lépés 1, Válassza ki a "Lost File Recovery" módban, hogy feldolgozza a My Passport Data Recovery
Csatlakoztassa a My Passport számítógépes, és indítsa el a Data Recovery, akkor megjelenik egy ablak, amely kínál 3 hasznosítási mód az Ön számára, ha úgy dönt, a "Standard mód". Megadhatja "Elveszett File Recovery"Módban indítsa el a helyreállítási.

Lépés 2, Válassza ki a partíciót a My Passport hogy átvizsgálja az elveszett fájlokat
jelenleg, láthatjuk a lista az összes merevlemez a számítógép közé WD My Passport. Csak ki kell választania az adatok elvesznek partíció a My Passport, majd kattintson a "Kezdet"Továbbra is. Azt is jelölni a "Engedélyezése Mély Scan", Hogy a jobb vizsgálati eredmények.

Lépés 3, Preview és visszaállítani a fájlokat a WD My Passport
Amikor a vizsgálat befejez?dött, láthatjuk az összes talált fájlok jelennek meg a bal oldalon a program ablakának típusú & pálya. Meg tudja nézni ?ket név szerint, és válassza ki, mit szeretne visszaállítani kattintson a "Meggyógyul"Gomb. Ön is megtekintheti a közös fájl mint a BMP, Gif, PNG, JPEG, JPG, TIF, DOC, Docx, HTM, PDF, PPT, PPTX, RAR, XLS, XLSX, Irányítószám, stb. el?tt vissza.

Hangjegy: Ha a visszaszerzés fájlokat, nem menti ?ket ugyanazon a partíción, ahol elvesztette el?tt. Válasszon egy másik lemezt vagy partíciót kell tárolni ?ket.

Ingyenes letöltés Data Recovery for Windows

Share gomb