DFU-módba

Hogyan Tedd a iPhone, iPad és iPod Touch DFU módba

Mi az a DFU mód?

DFU (Device Firmware frissítés) mód egy olyan állam, amely lehetővé teszi, hogy az iPhone interfész iTunes, de nem tölti be a legújabb verzióját az iOS vagy bootloader rá. Ez a fő különbség a DFU mód és hasznosítási mód.

DFU mód lehetővé teszi, hogy változtatni, és válassza ki a firmware szeretné telepíteni rá az iPhone. Például, akkor használja DFU módot, ha szeretné telepíteni előző verziójához iOS, jailbreak az iPhone, vagy oldja fel a SIM. Ha a Standard Recovery nem működik az Ön számára, hogy a készüléket vissza a munkakörülmények, DFU segíthet ki.

Hogyan be DFU módba

1. Csatlakoztassa a készüléket a számítógéphez, és válassza ki az iPhone-ból az eszközök listáját az iTunes.
2. Kapcsolja ki a készüléket.
3. Tartsa a bekapcsoló gombot 3 másodperc.
4. Nyomja meg és tartsa lenyomva a Home gombot, miközben továbbra is tartsa nyomva a gombot. Tedd ezt 10 másodperc.
5. Engedje el a bekapcsoló gombot, és továbbra is tartja a HOME gombot, amíg nem kap egy felugró iTunes, hogy a készülék felismeri, hogy a hasznosítási mód.

Ennyi, te vagy DFU módban. Ez a folyamat működik az iPhone, iPod, és az iPad, így nem számít, milyen iOS eszközt használ akkor használja ezt a bemutató.

Hogyan kilépéshez DFU módba

Ha ki akar lépni DFU módba, tartsa lenyomva a Sleep / Wake vagy a Power gombot és a Home gombot egyszerre legalább tíz másodpercig, amíg az Apple embléma meg nem jelenik.

Stuck in DFU módban

Ha elakad DFU módba, és kell, hogy ki, csak tartsa a bekapcsoló gombot és a home gombot egyszerre, amíg az Apple embléma meg nem jelenik. (Lásd még:: Hogyan juthat el a DFU mód)

Share gomb