iPad-air

Hogyan kell játszani DVD filmeket iPad Air

iPad-air

Az Apple bejelentette, hogy az új iPad Air. Ez az útmutató megmutatja, hogyan kell átalakítani a saját DVD filmeket az új iPad Air.

Nyilvánvalóan, iPad Air a legjobb 10 es tábla. Ez egy megfelel? küls? újratervezése és kézm?ves lényegesen vékonyabb és könnyebb. Több, 13 óra és 10 perc, 2,048 x 1,536 IPS panel ajánlat 264 ppi (pixel per inch), 4:3 oldalviszony. Meg kell egy nagy tábla a filmnézés közben utazás.

Things We Need

  • A csatlakozó kábel az iPad Air és a DVD-meghajtó, talán.
  • Konverziós szoftver és iTunes. Kézifék és Freemake jó és ingyenes video konverter. Én általában használ Video Converter Ultimate, a maga nagyobb teljesítmény? funkciók és kényelem. (Is lehet átalakítani HD videók és letölteni YouTube videók, ami a kedvencem.)

Hogyan lehet átalakítani DVD filmek iPad Air

iPad Air támogatja az MP4, ÉTKEZÉS, és néhány AVI. És a legjobb választás H.264MPEG-4. Le tud játszani 1080p videó is.

Lépés 1: Fuss a konverter és az import DVD fájlokat

vannak 3 módon, hogy a behozatali DVD-k, hogy a program. Olvassa el a DVD-meghajtó, DVD mappák és ISO / IFO fájlok. És akkor húzza & vidd ?ket könnyedén.

konvertálni DVD iPad leveg?

2. lépés: Válassza ki a kimeneti videó formátumot

A Video Converter Ultimate lett optimalizálva az iPad Air. Ön könnyen kiválaszthatja a kimeneti profil válassza a "kimeneti formátum > Eszköz > Alma > iPad Air "a jobb oldalon a program.

Ez konvertálja a DVD MP4 formátumban, H.264 videó codec és AAC audio codec.

hasítás dvd-hoz ipad leveg?

Lépés 3: Indítsa átalakítás

Kattintson a "Convert" gombra a jobb alsó, az átalakítás folyamatban indul. Lehet kapni a konvertált fájlokat, kattintson a "Mappa megnyitása" gomb közvetlenül.

konvertálni DVD iPad leveg?

Lépés 4: Csatlakozás iPad Air az iTunes és a szinkron

Csatlakoztassa az iPad Air a számítógéphez ,és használja iTunes át a filmek is. És ha azt szeretnénk, hogy egy kis YouTube vagy más internetes oldalakon "videót iPad Air, kövesse ezt az útmutatót.

Share gomb