Blu-ray, xbox360

Hogyan kell játszani a Blu-ray filmek Xbox 360

Az Xbox nem csak egy jó játék konzol, hanem egy nagy médialejátszó. Mert van egy DVD-meghajtó, minden Xbox 360 lehet játszani DVD filmeket jobb kívül a doboz, nincs semmilyen speciális szoftver vagy hardver szükséges.

Csinál Xbox 360 Játszik Blu-ray?

A növekv? népszer?sége a Blu-ray, lehet, hogy egy nagy gy?jtemény a Blu-ray lemezek és szeretné használni az Xbox konzol játszani. Viszont, találta lehetetlennek, mert nem rendelkezik a beépített Blu-ray meghajtó. Így, van ott akármi ways-hoz játék Blu-ray filmek az Xbox 360(Apropó, a legújabb Xbox egy van Blu-ray meghajtó). Igen, van. Tudjuk alakítani a Blu-ray lemez a merevlemez-meghajtó, majd játszani az Xbox. És ez a cikk megmutatja a út-hoz megtérít Blu-ray filmeket, és játszani az Xbox 360.

Miel?tt belevágnánk, szükségünk van

  • Természetesen Xbox 360 és egy Blu-ray meghajtó.
  • Meg kell tudni az Xbox 360 támogatás 720p és 1080p felbontású AVI, MP4, ÉTKEZÉS, WMV, stb. videó formátumok.
  • Szükségünk van egy Blu-ray Ripper szoftver átalakítani a Blu-ray filmek azoknak Xbox 360 kompatibilis videó formátumok. Blu-ray Favágók a piacon minden shareware, de megpróbálhatod MakeMKV, amelyek segítségével rip Blu-ray lemezek-b?l MKV(MKV is nem támogatott mellett Xbox 360) ingyen mint mentén mint 30 nap. Akkor meg kell fizetni.

Hogyan rip Blu-ray filmek Xbox 360

Lépés 1:Importálja a Blu-ray filmek

Helyezze a Blu-ray film lemezt a meghajtóba, majd töltse le és telepítse a szoftvert a fenti. Indítsa el a szoftvert, majd kattintson a "Load Disc" gomb a bal fels?. Választhat terhelés BD lemezt, és BD mappa, még IFO fájlok. Majd importálja a Blu-ray filmeket szeretnénk a programot. Látni fogja a felület, mint ez az alábbi. (kattintson a képre a képre)

convert blu ray movies to xbox 360

Lépés 2: Válassza ki a kimeneti profil Xbox 360

Kattintson a "Profil" keret, és válassza ki a formátumot Xbox 360 Az alábbi legördül? lista. Itt válassza a "Xbox 360 H.264 HD videó (*.MP4)". Ez a profil van optimalizálva az Xbox 360 már. Az alapértelmezett felbontás 1280 x 720, könnyen változtatni, hogy 1920 x 1080 által kattintson a "Beállítások" gombra a jobb oldalon a "profil". Egyéb videó paramétereket is szerkeszthet?. Például, video codec, audio codec, Bit Rate, oldalviszony, 3d beállítások, stb.

Xbox-profil

Lépés 3: Indítsa rippelés Blu-ray filmek Xbox 360

Az összes beállítás le, kattintson a legnagyobb "Convert" gombra, hogy elindítsa a folyamatot a rippelés Blu-ray filmeket MP4 formátumban. Amikor a konverzió teljessé, fel a videókat az Xbox 360 és játssza le. Most élvezheti.


Share gomb