iPhone-szokás-díj

GYIK: My iPhone nem számol

iPhone-szokás-díjMit tegyünk, ha úgy találja, hogy iPhone nem számol? Talán úgy gondolja, az akkumulátor sérült, és szüksége van egy újat. De valójában, van néhány dolog, ami zavarja az a képesség, hogy töltse iPhone akkumulátor. Meg lehet próbálni ezeket a dolgokat, mielőtt cserélni az akkumulátort.

1. Ellenőrizze az USB port

Ha az iPhone nem tud egy díjat, ha USB portot használja. Az első dolog, amit meg kell próbálnunk, hogy csatlakoztassa az iPhone-ját egy másik USB portot vagy egy másik számítógépen. Ha akkor a számítógép felismeri és feltölti a telefonra, ami azt jelenti, az előző USB port van törve.

2. Ellenőrizze USB kábel

Be kell, hogy ellenőrizze az USB kábel. Az USB-kábel csatlakoztatására használható az iPhone és a számítógép vagy a hálózati töltő. Ha volt törve, akkor természetesen nem lehet tölteni. Itt tudod használni cseréje módszer, hogy ellenőrizze (megváltoztatni egy másik USB-kábel). Ha úgy találja, hogy a probléma az USB-kábel, csak megy, hogy vesz egy újat.

3. Ellenőrizze Wall Charger

Bár a hálózati töltő ritkán elromlik, kell vennünk ezt a lehetőséget figyelembe. Továbbra is használhatja a cseréje módszer, hogy egy teszt. Kölcsönözzön egy másik ember töltőt, vagy csak töltse iPhone számítógép által. Ezért tudunk nézd meg, hogy a hálózati töltő elromlott.

4. Ellenőrizze a feszültséget

Telefon töltés szükséges egy bizonyos feszültség. Lehet, hogy arra használják, hogy használni néhány eszköz, mint a billentyűzetet, hogy tölti a telefont, de néha nem tud elegendő feszültség. Ezután a telefon nem tudott díjat. Ezért kérjük, győződjön meg róla, nem csatlakoztatja az iPhone egy billentyűzet, de a számítógépen.

5. Újraindítás iPhone

Reboot a leggyakoribb módja, hogy megoldja a problémákat, a kis. Lehet, hogy meglepett, hogy a hatékonyság. Eközben, ez nem oldja meg a problémákat. De ha megtalálod a telefon nem tudja feltölteni, miért nem indítja újra és újra bedugni a konnektorba. Hogy adhat egy meglepetés.

6. Használja iPhone Recovery Mode

Néha megoldására bonyolultabb problémákat az iPhone igényel bővebb lépések. Újraindítás nem adja ezt. Aztán lehet, hogy a telefon a hasznosítási mód visszaállítani képeznek tartalékot, vagy gyári beállításokat (törli az összes adatot). Ez lenne a jó utat.

7. Az akkumulátor halott

Ha egyik dolog feletti munka, sajnos, Ön akkumulátor halott, és ki kell cserélni. Az Apple egy akkumulátort szolgáltatás $79, plusz $6.95 szállítás. Ha az iPhone borítja Apple egyéves korlátozott garancia, AppleCare +, vagy AppleCare Protection Plan, akkor cserélje ki ingyen.

Share gomb