kinyit-bootloader-a-android

Hogyan Unlock Bootloader az Android készülék

Mi bootloader

Bootloader egy kódrészlet, ami megmondja a Android készülék operációs rendszere, hogyan indul el. Ez általában zárva, mert a gyártó akarom, hogy ragaszkodik a Android operációs rendszer verziója, amelyet kifejezetten a készülékéhez. A bootloader zárva, Ön nem állíthatja meg deice (például. villog a Custom ROM).

Előkészítés

Kinyit a bootloader

Figyelmeztetés: Felszabadítása bootloader a garancia elvesztésével jár. Azt is teljesen letörli (formátumok) Ön Android telefon belső memóriája beleértve alkalmazások, Elérhetőségek, szöveges üzenetek, képek, és így tovább.

1. Engedélyezze USB hibakeresés a készüléken. (Útmutató itt)

2. Az eszköz csatlakoztatása a számítógéphez egy USB kábellel. Ha az első alakalom, hogy megtedd, kapsz egy pop-up kér engedélyt.

usb-hibakeresés engedélyezése

3. Nyissa meg a terminál a számítógépen (Nyomja meg a Win R, írja be a cmd, és nyomj Enter), Módosíthatja a mappát, hogy Platform Tools az Android SDK. Jellemzően, ez valahogy így néz ki, de meg kell találni a pontos telepítési útvonalán az Android SDK a számítógépen:
C:/Android SDK / ADT-bundle-windows-x86_64-20131030 / sdk / platform-tools /

Megváltoztatni a mappa elérési útját, meg kell tenni "cd" előtte, így az egész parancsot nézne ki úgy,:
CD C:/Android SDK / ADT-bundle-windows-x86_64-20131030 / sdk / platform-tools /

cmd

4. Ezután kérjük, írja be a következő parancsot indítani a készüléket fastboot módban:
ADB újraindítás bootloader

5. Ha a készülék a fastboot módban, írja következő parancssort:
fastboot eszközök

6. Most már láthatja a készülék sorozatszámát. Ha nem látja a sorozatszámot, és ahelyett, hogy “<vár eszköz>”, telepítse a “Android SDK.

7. Ezután írja következő parancssort és nyomja meg az Entert:
fastboot oem unlock

8. A jognyilatkozat megjelenik a készüléken, hogy el kell fogadni. Használja a hangerő gombokkal válassza ki a lehetőséget “Igen”, és nyomja meg a bekapcsoló gombot a kiválasztás megerősítéséhez.

kinyit bootloader

9. Ha a készülék nem automatikusan újraindítja, indítsa újra a menüből.

Gratulálok, Ön készülék most kinyitotta.

Mivel Android egy nyílt forráskódú operációs rendszer és elérhető a különböző hardver, minden gyártó a saját verzióját a bootloader. Sokan közülük célja eljárás segítségével kinyit a bootloader a honlapjukon.

Egyes gyártók és szolgáltatók nem teszik lehetővé bootloader kinyitó, de akkor gyakran megkerülni, hogy a XDA Developers fórum.

Share gomb