visszaad-lost-sms-android

Hogyan lehet visszaállítani törölt üzeneteket Android telefon

Ha törölte néhány nagyon fontos üzenetet kiürítése közben SMS box. Akkor gyorsan kell cselekednünk. Mert kiürítése az SMS-box valójában nem törli az üzeneteket, ez csak elrejti az azonnali nézet. Szóval még mindig van esélye, hogy vissza, vagy pedig felülírja valami más. Itt megmutatjuk, hogyan lehet visszaállítani a törölt szöveges üzeneteket az Android telefont.

Eszközök, hogy visszaszerezze törölt üzeneteket

Sok különböző PC és Mac-alapú eszközök segítségével, és ők alapvetően nem ugyanaz a dolog,: csatlakoztassa az Android telefont a számítógéphez, átvizsgálja az Android memória, majd azonosítani, és visszaszerezze a törölt üzenetek. Itt bemutatjuk az Android Data Recovery Tool: Dr.Fone Android.

Egyéb készítmények

Letöltés után az Android Data Recovery programot. Még mindig van valami köze.

Hogyan lehet visszaállítani törölt üzeneteket az Android

Most kezdjük a helyreállítási folyamat. Meg fogja találni, hogy nagyon egyszerű és könnyen kezelhető.

Hangjegy: Kérjük, nem fut semmilyen más Android szoftver teljes ideje alatt helyreállítási folyamat.

Lépés 1: Indítsa el az Android Data Recovery Tool, és csatlakoztassa a készüléket a számítógéphez.

Kösse Android telefon vagy tablet számítógéphez USB-n keresztül. A program megmutatja, hogy csatlakozik a készülékhez. Az app elemzi MOBIL telepítésre kerül az Android, hogy garantálja a kapcsolatot, és helyreállítási folyamat.

Csatlakoztassa a telefont a pc

Lépés 2: Válassza ki a menteni kívánt fájlok típusát, hogy visszaszerezze

Meg lehet visszaállítani 8 típusú fájl, kérjük, jelölje be az Üzenetek és kattintson a Tovább gombra. Ha azt szeretnénk, hogy visszaszerezze többiek vagy, majd jelölje be mindet.

Válassza ki a jellegek-ból reszelő-hoz visszaszerez

Lépés 3: Válassza ki a szkennelési módot

Ha azonosítani tudja az elveszett adatok törlődnek, választhat csak keresésére törölt fájlokat. Vagy meg kell próbálnia a másik beolvasási módot.

Hangjegy: Csak szkennelés törölt fájlok kevesebb időt vesz igénybe.

szkennelési mód

Lépés 4: Indulásra kész

A helyreállító eszköz automatikusan szurkolnak a készüléket, hogy visszaszerezze maximális adatmennyiség. Miután a helyreállítási folyamat a készülék visszatér a gyökértelen státusz. Kattintson a Start.

Lépés 5: Fürkésző Android

A program elindul elemző készülék, és meg kell kérni a root engedély. Meg kell viszont, hogy a készülék, és lehetővé teszi a SuperSU requrest.

Lépés 6: Preview és visszaállítani a törölt tartalmat

Dr.Fone Android kiírja az összes visszaigényelhető tartalma. Itt megtekintheti őket, és eldönteni, hogy mit akarsz, hogy visszaszerezze. Jelölje be őket, és kattintson helyreállítása. A helyreállított adatok elmenthetők egy HTML vagy TXT fájlt a számítógépen.

Visszaszerez-sms-android

Hogyan nem veszítheti el a szöveges üzeneteket újra

A legjobb módja annak, hogy elkerüljük az adatvesztés mentés. Javasoljuk egy ingyenes app nevű SMS Backup & Visszaad.

1. Nyissa meg az alkalmazást, és érintse Backup.
2. Válasszon pontosan mit szeretne létrehozni egy biztonsági másolatot, then tap Helyi biztonsági mentés csak. Ez fogja megmenteni a mentett fájlt az Android tároló. Ha azt szeretnénk, hogy küldje el a backup fájlt a Google Drive, Dropbox vagy e-mail cím, kiválaszthatja a többi.

SMS biztonsági másolat visszaállítása-1-
3. Visszaállítani az üzeneteket hát nagyon könnyű, csak érintse Visszaad A honlapon, majd érintse meg a biztonsági mentés a listában. Ha feltöltötte mentés, érintse meg a menü jobb felső, then tap Terhelés.

SMS-backup-visszaad-2

Share gomb