Visszaszerez töröl fénykép

Hogyan visszaállítani törölt képeket az Android készülék

Ha törölte a fotók hiba, vagy törölte a készülék flash egy új ROM. Akkor kell olvasni ezt a lépésről-lépésre útmutató megtanulják, hogyan kell visszaállítani az elveszett fotók az Android. Megmutatjuk, milyen egyszerű,. Csak gyorsan kell.

Miért nem kap képeket vissza

Amikor törli a fotók, videók, zenei vagy más tartalom, ezek valójában nem törlődnek. Ők csak láthatatlanná válik. Ők még mindig az Android tároló. Tehát amikor megtalálta hagyni néhány fontos fotók hiba, Kérjük, gyorsan cselekedni a lehető leghamarabb. Minél gyorsabban cselekedni, A nagyobb a valószínűsége, hogy visszaszerezze a törölt képeket.

Hangjegy: Kapcsolja ki a Wi-Fi és az adatkapcsolat jobb lenne.

Hogyan lehet visszaállítani a törölt képeket az Android

WARN: A helyreállítási folyamat root jogosultságot a telefonon, AMELY Vaid A GARANCIA.

1. Töltse le és telepítse Android File Recovery eszköz nevű Dr.Fone Android a számítógépen.

2. Csatlakoztassa a telefont a számítógéphez USB-kábellel. Neked kell engedélyezze az USB hibakeresés A telefonon ehhez a folyamathoz. Egy app hívott Mobilego lesz telepítve a telefonra.

Hangjegy: Kérjük, nem fut semmilyen más Android szoftver a helyreállítási folyamat során.

Csatlakoztassa a telefont a pc

3. Válassza ki, hogy milyen típusú fájlt szeretnénk visszaállítani: Elérhetőségek, Üzenetek, Hívásnaplók, WhatsApp üzenetek & mellékletek, Fotók, Hang-, Videó és dokumentumok. Ezután kattintson Következő.

Válassza ki a jellegek-ból reszelő-hoz visszaszerez

4. Válassza ki, hogy átvizsgálja a törölt fájlokat vagy az összes fájl. Csak pásztázás törölt fájlok kevesebb időt vesz igénybe. Kettyenés Következő.

szkennelési mód

5. A program tájékoztatjuk Önöket, hogy az automatikusan gyökér a telefont és visszatér gyökértelen állapotot gyógyulás után. Kettyenés Kezdet.

6. Dr.Fone elemzik a telefon, és újraindítja. És akkor adhat engedélyt, ha adminisztrátorként utasításokat a telefon.

7. A helyreállító eszköz átvizsgálja a telefont, és sorolja az eredményeket. Itt megtekintheti, és válassza ki azokat a kívánt tartalmat, hogy visszaszerezze a dobozok kipipálásával előttük. Ezután kattintson Meggyógyul. A program meg fogja kérdezni, hogy hova mentse a visszanyert képeket a számítógépre. Várj, amíg a folyamat célba.

Hogyan lehet másolatot készíteni fotók az Android

Akkor biztonsági mentést a készülék fotók és videók a Google Fotók könyvtár bekapcsolásával Auto Backup a Beállítások menüben. Ez magában foglalhatja készített fényképeket a telefon kamerájával, Fotók letölteni a készülékre, és fotók mentette alkalmazások.

Hangjegy: Ezek a fotók magán, ha nem dönt, hogy megosztja velük.

Lépéseket kell kapcsolni az Automatikus mentés

  1. Az Android telefont, csapot Google Beállítások app.
  2. Csap Auto Backup
  3. Kapcsolja be a kampós Be.

Auto-Backup

Share gomb