iMessage

Hogyan lehet visszaállítani a törölt iMessages iPhone / iPad / iPod

Q: Van egy módja, hogy visszaszerezze a törölt iMessages vissza? Törlöm a iMessage beszélgetést véletlenül. Azt akarom, hogy vissza.

Q: iMessages aláírt engem az én fiókot, majd megtaláltam a régi üzenet ment, van-e mód arra, hogy vissza?

iMessage egy azonnali futárszolgálat által fejlesztett Apple Inc. iOS és OS X Mountain Lion. Úgy m?ködik, segítségével Wifi és hálózati és nincs telefon díjak. Sokan kedvelik. De néha ez baj, A beszélgetés történelem lenne hagyni, és nem találja ?ket. Szóval hogyan lehet visszaállítani a törölt iMessages beszélgetést az iPhone, iPad és iPod Touch.

Dolgot kell

Van iCloud vagy az iTunes Backup

Ha általában használ iCloud vagy az iTunes biztonsági másolatot készíteni a készülék. Most már vissza tudja állítani a iMessages vissza könnyen a backup fájlokat. Vissza törölt adatok iCloud nagyon egyszer?.

Az eszköz elveszett, és a tartalék

Ha az eszköz elveszett, és biztonsági másolatot fel, iCloud vagy az iTunes. Van egy új eszközt, és állítsa vissza a korábbi mentés az iTunes. És azt is ki a iTunes backup fájlokat közvetlenül, hogy megmentse ?ket a PC / Mac egy 3rd-party szoftver - Dr.fone.

1. A szoftver futtatásához, és válassza a "Recover iTunes Backup File" módban. A program megjeleníti az összes iTunes backup fájlokat egy listában.

visszaállítani törölt adatok a ipad

2. Válassza ki a backup fájlokat és a program elkezdi bontani.

visszaállítani törölt adatok a ipad

3. Preview és letölteni az iMessages. Tudod, hogy vissza a visszanyert IMessages, hogy az eszközök.

visszaállítani törölt adatok a ipad

Közvetlenül szkennelés készüléket, és kap IMessages vissza

Ha nem készít biztonsági másolatot, akkor eszköz, akkor a Dr.fone olvasni a készüléket közvetlenül. A program megadja az eredményeket egy id? után.

1. Csatlakoztassa a készüléket, és válassza a "Helyreállítás iOS eszköz" Mode.
Hangjegy: A program használata bizonyos funkciói iTunes. Tehát meg kell a legfrissebb iTunes els?.

visszaállítani törölt adatok a ipad

2. Kövesse a lépéseket. Kattintson a "Start" gombra. A program elkezdi elemezni a készülék és az eredmény megjelenítéséhez. Ha a készülék az iPhone 3GS/4, vagy iPod Touch 4, talán sírnod kell letölt egy dugó részére ez.

visszaállítani törölt adatok a ipad

3. El?nézet a kép jelenik meg. Keresd azokat is hagyni, és válassza ki a számukra, hogy talpra. Kattintson a legnagyobb "kárenyhítés" gombra, hogy elindítsa a folyamatot. A visszanyert rekordok elmentse ?ket a számítógépre. (A legújabb verzió képes importálni a visszanyert üzenetek / IMessages vissza a készülék. )

visszaállítani törölt adatok a ipad

Share gomb