Visszaszerez-törölt-fájlokat-a-android

Hogyan viselkedni visszaszerez töröl adat-ból-a Android telefon

Lehet, hogy véletlenül letöröltük a kapcsolatok, SMS, képeket, video vagy fájlokat-ra Android telefon. Ne légy ideges, megpróbálja helyreállítani az adatokat a lehet? leghamarabb. És ne feledd, nem menteni, vagy felszerel akármi berendezés vagy fordít ez távoli amíg Ön kísérlet. Mert a törölt adatok valószín?-hoz lenni átírt-nél új tartalom.

Készítmények-hoz visszaszerez adat-az Android

Hogyan lehet visszaállítani a törölt adatokat az Android

Után csinálás a fent említett készítmények, visszaszerez a töröl adat egy nagyon egyszer? munka. Csak néhány kattintás szükséges.

Lépés 1: Csatlakoztassa az eszközt

Csatlakoztassa az eszközt a számítógéphez, és indítsa el az Android adat visszaszerzés szerszám.

Lépés 2: Azonosságot megállapít a berendezés

A szoftver akarat megpróbál-hoz összeköt a készülék és a számítógép. Egy app nev? MobileGo automatikusan telepítésre kerülnek a telefon, a kapcsolat és a helyreállítási folyamat biztosításához. És nem indítsa el a bármely más Android szoftver ezen kor alatt folyamat.

Hangjegy: Ha az USB hibakeresés tiltása, a program bemutatja, hogyan lehet azt engedélyezni.

Csatlakoztassa a telefont a pc

Lépés 3: Készüljön fel a scan berendezés

Most a szoftver készen áll a beolvasásra a Android készülék. Látni fogja egy ablak mint ez. Jelölje ki a visszaállítani kívánt adatokat: Elérhet?ségek, SMS, Hívja naplók, Üzeneteket WhatsApp & mellékletek, képeket, videók, hang-, vagy valamilyen más fájlokat. Nézd meg ?ket, és kattintson a Következ? a folytatáshoz.

Válassza ki a jellegek-ból reszel?-hoz visszaszerez

Majd kérni fogja választani, hogy beolvasni a törölt fájlok vagy az összes fájlt. Nyilvánvalóan, csak átkutat a törölt fájlok kevesebb id?t vesz.

szkennelési mód

Annak érdekében, hogy további adatok helyreállítása, a szoftver root a készülék automatikusan, és ez gyökeres állapot után vissza helyreállítási folyamat.

Lépés 4: Kezdje Scan

A program ellen?rzi a törölt adatok Android telefon. Néhány perc múlva, a folyamat kell befejezni. Minden visszanyerhet? adatot fog szerepelni.. Jelölje ki az adatokat, amit szükséges-hoz lenni meggyógyult, és kattintson a Meggyógyul. Választhat egy utat a számítógépre menteni vissza az adatokat, HTML vagy TXT-fájlként.

Hangjegy: Az Android adat visszaszerzés szoftver nem hozott hasznosítható tartalmat vissza a telefon közvetlenül a.

Ellen?rizze a telefon

Hogyan ne veszítsünk el az adatokat újra

Adatok megfizethetetlen. Viszont, adat-helyreállítás a költséges. Kell képeznie egy jó szokás, hogy az adatok biztonsági mentését rendszeresen.

Vannak ennyi ways-biztonsági másolatot az Android. Közvetlenül másolhatja a fotók, videók, hang-, és más dokumentumok számítógépes. A Google biztonsági másolat szolgáltatás segítségével szinkronizál a kapcsolatok, SMS, naptár, stb. Google fiókjába.

Android reszel? átvitel egy nagyon hasznos szoftver, amely biztonsági másolatot készíthet az Android adatok a számítógépre. Ez a Windows és a Mac verzió. Letöltheti alábbiakban.

Lép-hoz hát fel Android egy kattintással
1. Futtassa a szoftvert, és csatlakoztassa a telefont a számítógéphez. Kettyenés Menteni a telefon a szoftver honlapján.


2. A szoftver biztonsági másolatot készíthet kapcsolatok, szöveges üzenetek, Hívja naplók, Alkalmazások, hang-, videók, fotók és naptárak. Jelöld be azokat, és kattintson a Start Transfer. A biztonsági másolat fájlok kerülnek mentésre, alapértelmezés szerint a C:\UsersAdministratorDocumentsWondershareMobileTransBackup. Meg tudod változtatni a Mentés elérési útja a beállítások.

mobiletrans-biztonsági másolat

Share gomb