Visszaszerez-törölt-fájlokat-a-android

Hogyan lehet visszaállítani törölt adatokat a Android telefon

Lehet, hogy véletlenül törölt kapcsolatok, SMS, képeket, videók vagy fájlokat a Android telefon. Ne legyen ideges, meg kell próbálnunk helyreállítani az adatokat a lehető leghamarabb. És ne feledd, nem menti vagy telepíteni semmit a készülékre és ne kapcsolja ki, amíg meg nem próbálja helyreállítási. Mivel a törölt adatok valószínűleg felülírta az új tartalom.

Előkészületek az adatok visszaállítását az Android

  • Mielőtt megpróbálja helyreállítani az elveszett adatokat, telepítenie kell Android Data Recovery Tool. Hogy átvizsgálja a Android telefon memóriájába, próbálja megtalálni a törölt adatok és visszaszerezni őket.
  • Ellenőrizze az Android akkumulátor, Győződjön meg róla, nem áll le a helyreállítási folyamat.
  • Engedélyezze USB hibakeresés az Android.

Hogyan lehet visszaállítani a törölt adatokat az Android

A fentiek elvégzése után készítmények, visszaállítani a törölt adatokat egy nagyon egyszerű munka. Csak néhány kattintás szükséges.

Lépés 1: Csatlakoztatjuk a készüléket

Csatlakoztassa a készüléket a számítógéphez, és indítsa el az Android Data Recovery Tool.

Lépés 2: Az eszköz azonosítására

A szoftver megpróbál csatlakozni a készülék és a számítógép. Az app elemzi MOBIL automatikusan telepítve lesz a telefon, hogy garantálják a kapcsolatot, és helyreállítási folyamatok. És kérlek, ne kezdje bármely más Android szoftver a folyamat során.

Hangjegy: Ha az USB hibakeresés letiltása, A program megtanít ahhoz,.

Csatlakoztassa a telefont a pc

Lépés 3: Készülj fel, hogy átvizsgálja eszköz

Most a szoftver készen áll, hogy átvizsgálja a Android készülék. Látni fogja, egy ablak, mint ez. Válassza ki, hogy milyen típusú adatokat helyreállítani kívánt: Elérhetőségek, SMS, Hívásnaplók, WhatsApp üzenetek & mellékletek, Fotók, Videók, Hang-, vagy valamilyen más fájlokat. Nézd meg őket, majd kattintson Következő to continue.

Válassza ki a jellegek-ból reszelő-hoz visszaszerez

Akkor ki kell választania, hogy átvizsgálja a törölt fájlokat vagy az összes fájl. Nyilvánvalóan, csak beolvasni a törölt fájlokat kevesebb időt vesz igénybe.

szkennelési mód

Annak érdekében, hogy visszaszerezze több adatot, A szoftver gyökér a készülék automatikusan és küldje vissza a gyökértelen utáni állapot helyreállítási folyamat.

Lépés 4: Keresés indítása

A program átvizsgálja a Android telefon a törölt adatok. Néhány perc múlva, A folyamat kell befejezni. Minden hasznosítható adatokat fog szerepelni. Válassza ki az adatokat, hogy vissza kell téríteni, és kattintson Meggyógyul. Megadhatja, hogy utat a számítógépre menteni ezeket a visszanyert adatok a HTML vagy TXT fájlba.

Hangjegy: Az Android Data Recovery szoftver nem hozott semmilyen megtérülő tartalmat vissza közvetlenül a telefonra.

Ellenőrizze a telefon

Hogyan sosem veszti el az adatokat újra

Az adatok megfizethetetlen. Viszont, adatmentés költséges. Meg kell, hogy képezze egy jó szokás, hogy mentse az adatait.

Olyan sok módon lehet másolatot készíteni az Android adatok. Közvetlenül másolhat a fotók, videók, hang-, és egyéb dokumentumok számítógépes. A Google Backup Service szinkronizálni a névjegyeket, SMS, naptár, stb. Google-fiókjába.

Android File Transfer egy nagyon hasznos szoftver, amely képes biztonsági mentést az Android adatokat a számítógépre. Ez a Windows és a Mac verzió. Akkor töltse le az alábbiakban.

Lépések megtételére Android egy kattintással
1. A szoftver és csatlakoztassa a telefont a számítógéphez. Kettyenés Menteni a telefon A szoftver honlapja.


2. A szoftver Kapcsolatok biztonsági mentése, szöveges üzenetek, hívásnaplókhoz, Alkalmazások, hang-, videók, Fotók és naptárak. Jelölje be azokat, amelyeket szeretne, és kattintson a Start Transfer. A biztonsági mentés fájlok mentésre kerülnek alapértelmezés szerint a C:\Users Administrator Documents Wondershare MobileTrans Backup. Meg lehet változtatni a mentési útvonal a Beállítások.

mobiletrans-biztonsági másolat

Share gomb