A BitLocker titkosítás

Hogyan titkosítása USB meghajtó ingyen

Lehet keres egy szabad titkosító szoftver az USB-meghajtó vagy merevlemez. Néhány nappal ezelőtt, Próbáltam megtalálni USB titkosító szoftver nagybátyámat. De végül találtam magam keresek messze, és elhanyagolják mi rejlik kéznél. Tulajdonképpen, használja a beépített Windows nevű eszközt BitLocker a legjobb, mert biztonságos, és nem igényel további fizetés.

Hogyan engedélyezd a BitLocker titkosítani USB-meghajtó

Először is, meg kell győződnie arról, hogy a számítógép operációs rendszere olyan nem otthon ízét a Windows Vista / 7/8 / 8.1 / 10. Mivel az otthon ízeit Windows Vista / 7/8 / 8.1 / 10 nem BitLocker eszköz bennük. Is, minden Windows-verzió, mielőtt a Windows Vista nem rendelkezik BitLocker.

1. Belép rendszergazda fiók a Windows.
2. Helyezze be az USB meghajtót a számítógéphez, és kattintson duplán Ez a PC az asztalon.
3. Kattintson a jobb gombbal az USB meghajtót és kattintson Turn On BitLocker.

beavatkozik-usb-meghajtó-1

4. Választ hogyan szeretné, hogy kinyit ez meghajtó. Használhatja a jelszót vagy intelligens kártya. Itt használjuk a megfelelő jelszót, a meghajtó ebben a demonstráció. (Jelszavas lesz könnyebb.)

beavatkozik-usb-meghajtó-2

5. Válasszon egy módja annak, hogy biztonsági másolatot készíteni a helyreállítási kulcs. Akkor mentse el a Microsoft-fiókkal, egy fájlt a számítógépen, vagy nyomtassa ki a helyreállítási kulcsot. Úgy döntök mentése egy fájlba.

beavatkozik-usb-meghajtó-3

Hangjegy: A helyreállítási kulcs a biztonsági kulcsot, melynek segítségével hozzáférhet a titkosított USB-meghajtó, ha elfelejtette a jelszavát, vagy elveszíti az intelligens kártya.

6. Az Mentés BitLocker helyreállítási kulcsot doboz, válasszon egy mentési hely, majd kattintson Mentés.
7. a következő Válasszon mennyi a meghajtó titkosítása ablak, választ Titkosítás használt lemezterület csak, ami gyorsabb, majd kattintson a Következő.

beavatkozik-usb-meghajtó-4

8. Kettyenés Kezdje titkosítása ha készen állsz,.

beavatkozik-usb-meghajtó-5

9. Várj, míg a titkosítani folyamat befejeződött. Ez hosszú időt vesz igénybe, Kérjük várjon.

beavatkozik-usb-meghajtó-6

Hogyan lehet kikapcsolni a BitLocker

Menj a Vezérlőpult, csattanó Rendszer és biztonság, csattanó BitLocker Drive Encryption, akkor láthatjuk a titkosítás status minden meghajtó.

Kettyenés Kikapcsolás BitLocker, majd kattintson Dekódolása meghajtó. Várj, amíg a folyamat teljes.

dencrypt-usb-meghajtó

Share gomb