A BitLocker titkosítás

Hogyan lehet USB meghajtó titkosításához ingyen

Is keres némely szabad encryption szoftver a USB hajt vagy merevlemez-meghajtó. Néhány nappal ezel?tt, Voltam kipróbálás-hoz talál egy USB titkosító szoftver a nagybátyám. De végül találtam magam, keresek messze és elhanyagolása, mi rejlik a kéznél. Tulajdonképpen, használja a beépített Windows szerszám nevezett BitLocker a legjobb, mint biztonságos és igényel semmilyen további fizetési.

Hogyan viselkedni Képessé tesz a BitLocker titkosítja az USB-meghajtó

El?ször is, van, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a számítógép operációs rendszerének akármi nem-home íz-ból Windows Vista/7/8/8.1/10. Mert otthon ízesít-ból Windows Vista/7/8/8.1/10 nem a BitLocker eszköz ?ket. Is, akármi változat-ból Windows el?tt a Windows Vista nem BitLocker.

1. Logika-hoz-a Windows rendszergazdai fiókkal.
2. Helyezze be az USB-meghajtó a számítógéphez, és kattintson duplán Ez PC az asztalon.
3. Kattintson a jobb gombbal az USB-meghajtó A BitLocker bekapcsolásához.

beavatkozik-usb-meghajtó-1

4. választ Hogyan szeretné feloldani a meghajtót. Tudod használ egy jelszó vagy egy intelligens kártya. Itt én használ egy jelszó oldja fel a meghajtót, ezt a demonstráció. (Használ jelszó lesz sokkal könnyebb.)

beavatkozik-usb-meghajtó-2

5. Válassza ki a módját, hogy készítsen biztonsági másolatot a helyreállítási kulcs. A Microsoft-fiók mentheti., a számítógépen lév? fájl, vagy nyomtassa ki a helyreállítási kulcs. Választom mentése fájlba.

beavatkozik-usb-meghajtó-3

Hangjegy: A helyreállítási kulcs a biztonsági kulcs, hozzáférni a titkosított USB hajt, abban az esetben, ha elfelejti a jelszavát, vagy elveszíti az intelligens kártyát használó.

6. Az A BitLocker helyreállítási kulcs mint mentése doboz, Válassza ki a mentés helyét, majd kattintson Mentés.
7. a következ? Dönt, hogy mennyi a meghajtó titkosításához ablak, választ Titkosítására használt lemezterület csak, melyik lenne gyorsabb, majd kattintson a Következ?.

beavatkozik-usb-meghajtó-4

8. Kettyenés Indítsa el a titkosító Ha készen áll.

beavatkozik-usb-meghajtó-5

9. Várj, amíg a teljes titkosítása folyamat. Ez egy hosszú id?t vesz, Kérjük, legyen türelemmel.

beavatkozik-usb-meghajtó-6

Hogyan kell a BitLocker szolgáltatás kikapcsolása

Menj a Control Panel, kattintson a Rendszer- és biztonsági, kattintson a A BitLocker meghajtó-titkosítás, akkor láthatod, hogy minden meghajtón titkosítási állapotát.

Kettyenés A BitLocker szolgáltatás kikapcsolása, majd kattintson Visszafejteni a meghajtót. Várj, amíg a teljes folyamat.

dencrypt-usb-meghajtó

Share gomb