képessé tesz rejtett fejlesztő választások a samsung galaxy s4

Hogyan engedélyezzük USB hibakeresés a készüléken Android

Ha azt szeretné, hogy villog, gyökér, mentés, frissíteni, vagy visszaszerezze törölt adatokat a Android készülék, meg kell, hogy USB hibakeresés első. Ez azért szükséges, hogy a kapcsolatteremtés és kommunikáció a Android készülék. Az USB hibakeresés mód le van tiltva minden új eszköz alapértelmezés szerint, hogy elkerüljék a véletlen módosításokat a készüléken. De meg kell, hogy kézzel az Android fejlesztési folyamat. A különböző Android OS verzió, nem lesz különböző konfigurációkban, hogy kapcsolja be az USB hibakeresés módban. És ez az útmutató megmutatja, hogy hogyan lehet bekapcsolni.

Android 2.3 vagy korábbi

Beállítások> Alkalmazások> Fejlesztés> USB hibakeresés

USB-hibakeresés-2.3.6

Android 3.0 a 4.1

Beállítások> Fejlesztői beállítások> USB hibakeresés

USB-hibakeresés-4.1.2.

Android 4.2 vagy újabb

1. Nyitott Beállítások > Körülbelül > Építsd szám az Android telefon vagy tabletta.

USB-hibakeresés-4.2.2-1

Hangjegy:

  1. Ha van egy Samsung Galaxy S4, Hangjegy 8.0, Tab 3 vagy bármely más, Galaxy készülék Android 4.2, nyitott Beállítások > Több tab > Körülbelül , és érintse meg.
  2. Ha Galaxy S5, Hangjegy 3 vagy Galaxy készülék Android 4.3 vagy újabb, ellenőrzés Beállítások > Általános > Körülbelül.

2. Most érintse meg a Build számot 7 alkalommal. Ezután megjelenik egy üzenet "Most már a fejlesztő!"Vagy a" Fejlesztői mód be van kapcsolva ".

képessé tesz rejtett fejlesztő választások a samsung galaxy s4

3. Vissza a fő Beállítások menüben, és most már képes lesz arra, hogy Fejlesztői beállítások. Érintse meg, és jelölje meg a doboz előtt USB hibakeresés , amely lehetővé teszi.

Share gomb

  • dobzselaci

    köszönöm.
    sok, many thanks 🙂